Тариф «Посекундний» МТС

Anonim

Практично всі сучасні тарифні плани від стільникових операторів передбачають щохвилинну тарифікацію. Тобто оплата списується за всі цілі хвилини, навіть якщо останню хвилину розмови було проговорено не повністю. Що ж робити людям, які найчастіше здійснюють короткі дзвінки та хочуть заощадити гроші? Цим людям рекомендується підключити тариф «Посекундний» від МТС.

Так, цей тариф справді унікальний, тому що практично всі посекундні тарифи давно пішли в архіви операторів – ними користуються лише ті, хто ніколи не змінював свого тарифного плану, з самого початку користуючись посекундною тарифікацією. Що стосується тарифу «Посекундний» від МТС, то діє і зараз – підключення відкритоДавайте розглянемо, що є тарифом «Посекундний» і що він може запропонувати абонентам МТС.

Опис тарифу «Посекундний» МТС

Тарифний план «Посекундний» від МТС цікавий принципом тарифікації – інтервалу, що не тарифікується, тут немає, а всі місцеві виклики оплачуються вже з першої секунди розмови. Як могли б здогадатися багато читачів, посекундна тарифікація поширюється виключно на місцеві дзвінки. Щодо інших розмов, то вони оплачуються на щохвилини, причому перші три секунди не тарифікуються. Місцеві дзвінки на тарифі «Посекундний» тарифікуються по 5 коп/сек. Тобто, вартість однієї повної хвилини розмови становить 3 рублі

Так, у якійсь ситуації це може виявитися невигідним. Але тариф є орієнтованим на вкрай вузьку аудиторію, яка віддає перевагу коротким дзвінкам – це люди похилого віку, кур'єри, таксисти тощо.д. Вказана тарифікація поширюється на всі місцеві дзвінки, як на номери МТС, так і на номери інших операторів зв'язку. Аналогічно тарифікуються виклики на міські номери. Дзвінки на загальноросійські номери МТС коштують 5 руб./хв, інші російські номери – 14 крб./мин. Вартість дзвінків для роумінгу по Росії в цьому тарифі, така сама, як і в «Супер МТС».

Тепер поговоримо про тарифікацію SMS та MMS:

  • Відправка повідомлень на місцеві номери – 2 руб;
  • Відправка повідомлень по Росії - 3, 80 руб;
  • Відправка повідомлень по світу – 5, 25 руб;
  • Відправка мультимедійних повідомлень – 9, 9 руб.

Також слід розглянути вартість міжнародних викликів:

  • Дзвінки в країни СНД коштують 35 руб./хв;
  • Дзвінки в європейські країни коштують 49 руб./хв;
  • Виклики за іншим напрямом тарифікуються по 70 руб./хв.

Оптимизувати вартість послуг допоможуть додаткові опції для дзвінків, інтернету та повідомлень. До речі, вартість трафіку на тарифі «Посекундний» від МТС становить 9, 9 руб./Мб, що дуже і дуже невигідно.

Як перейти на тариф «Посекундний» МТС

Для того щоб підключити тариф «Посекундний» від МТС на свій номер, слід скористатися «Особистим кабінетом» або набрати на телефоні USSD-команду 111881. При переході на цей тариф відбувається автоматичне підключення додаткових опцій «БІТ Smart/Супер БІТ Smart» та «Пакет SMS Smart».

Перші 15 днів оплата за дані опції не стягується – подробиці про їх тарифікацію опубліковані на сайті МТС. Якщо вам не потрібні вищезазначені опції, що дозволяють оптимізувати витрати на інтернет та відправку SMS, обов'язково відключіть їх, щоб уникнути зайвих списань абонентської плати.Найзручніший інструмент для відключення опцій – це «Особистий кабінет» МТС.

Відгуки абонентів про тариф «Посекундний»

Як і слід було очікувати, багатьох абонентів лякають опції «БІТ Smart/Супер БІТ Smart» і «Пакет SMS Smart». Але їх можна відключити, хоча це пов'язано із зайвими труднощами в плані пошуку необхідних USSD-команд. Та й саме нав'язування послуг викликає у деяких людей огиду. Також деякі відгуки про тариф «Посекундний» говорять про те, що вартість хвилини все-таки надмірно висока Але тут вже справа полягає в нерозумінні того, на кого розрахований цей тарифний план.