МТС тариф «Відмінний»

Anonim

Оператор стільникового зв'язку МТС працює у Росії, а й у деяких інших країнах, наприклад, у Білорусі. У білоруській мережі представлено безліч послуг і тарифних планів для різних категорій абонентів – є тарифи для дзвінків, для інтернету, для розумних пристроїв. У їхньому списку є і тарифний план «Відмінний», орієнтований на тих, кому потрібні переважно внутрішньомережні виклики.

Опис тарифу

Тариф «Відмінний» є класичним рішенням для здійснення внутрішньомережевих викликів. Він передбачає платну першу хвилину кожної розмови з абонентами МТС та безкоштовні наступні хвилиниЯкщо всі ваші абоненти користуються оператором МТС, цей тариф для вас. Розцінки на дзвінки на номери інших операторів також можна назвати цілком вигідними. Перші 60 хвилин на місяць оплачуються за зниженою ціною, а всі наступні хвилини – за вищим цінником.

Тарифний план «Відмінний» від МТС Білорусі надається з абонентською платою, до якої включено 50 Мб інтернет-трафіку. Причому з 4-го місяця обслуговування її обсяг зростає. За вичерпанням виділеного пакета, трафік починає тарифікуватися на помегабайтній основі. Що стосується SMS та MMS, то вони в абонентську плату не включені та оплачуються окремо Для оптимізації витрат ми можемо підключити додаткові пакети SMS та MMS. Те саме стосується і витрат на інтернет – до тарифу підключаються опції, що дозволяють знизити вартість 1 Мб відправлених/прийнятих даних.

Вартість тарифу «Відмінний»

Тепер перейдемо від загального опису безпосередньо до цифр.Абонентська плата на тарифі «Відмінний» від МТС становить 49 500 руб./міс для нових абонентів (перші 3 місяці). Починаючи з 4-го місяця розмір абонентської плати становитиме 68 900 руб./міс. Початковий платіж за послуги зв'язку (стягується при покупці SIM-карти) становить 30000 рублів.

Як уже говорилося, тариф «Відмінний» від МТС Білорусі може запропонувати нам вигідні розцінки на внутрішньомережеві виклики.

Перша хвилина розмови всередині мережі коштує 359 рублів, усі наступні хвилини – безкоштовно. Що стосується викликів на інші місцеві номери (тут маються на увазі дзвінки по всій Білорусі), як мобільні, так і міські, то вони тарифікуються по-іншому. Перші 60 хвилин на місяць коштують по 359 руб./хв, усі наступні хвилини – по 799 руб./хв. Дзвінки на російські номери МТС оплачуються окремо.

Тарификація інтернету на тарифі «Відмінний» від МТС така – перші 50 Мб вже включені до абонентської плати, але цього дуже мало.Весь наступний трафік тарифікується по 2400 руб. / Мб. Для оптимізації витрат на інтернет рекомендуємо скористатися опціями "Відмінний інтернет", "Гіпер.Net" або "Інет" - так трафік стане дешевшим та вигіднішим. Вартість відправки SMS на тарифі «Відмінний» становить 251 рублів

Что стосується MMS, то відправка одного мультимедійного повідомлення обійдеться абонентам 750 рублів. Скільки коштуватимуть дзвінки по Росії та світу? Якщо дзвонити на російські номери МТС, то вартість викликів складе 3850 руб./хв., дзвінки на інші російські номери обійдуться абонентам 4750 руб./хв. Дзвінки до Грузії та країн СНД коштують ті ж 4750 руб./хв, а дзвінки до європейських країн – 7600 руб./хв. Виклики в інші країни обійдуться в 13200 руб./хв.

Як перейти на «Відмінний» тариф МТС

Перейти на тариф «Відмінний» від МТС Білорусі неможливо, оскільки він відправлений до архіву. Скористайтеся альтернативними пропозиціями даного оператора.