Як дізнатися залишок хвилин на МТС

Anonim

Після прочитання цього огляду ви дізнаєтеся про всі інструменти, що дозволяють перевірити залишок хвилин на МТС. Враховуючи широке поширення тарифних планів із включеними хвилинами, ця інформація буде актуальною. Вони існують багато років, але в абонентів досі виникають складнощі з перевіркою залишків. Ми позбавимо вас зайвих питань з цього приводу.

Актуальні USSD-команди

Почнемо з очевидних способів. Зазвичай для отримання інформації від мобільних операторів використовуються USSD-команди. Наприклад, команда 100 показує баланс – він надходить у вигляді інформаційного SMS-повідомлення.А для того, щоб перевірити залишок хвилин на МТС, слід використовувати команду 1001 – відповідь надійде не у вигляді SMS, а у вигляді спливаючого повідомлення. Після натискання на кнопку підтвердження воно зникне.

Зверніть увагу, що дана команда дозволяє перевірити хвилини, що залишилися, і SMS. Залишки інтернет-трафіку вона не показує. Нещодавно МТС взагалі прибрав USSD-команди для показу трафіку. Тепер його можна уточнити через мобільний додаток «Мій МТС» або через особистий кабінет. мегабайт - зайти на сторінку http://i.mts.ru/ (при підключенні через мобільну мережу).

Перевірка через службу підтримки

Дізнатися, скільки хвилин залишилося на номері, допоможе гаряча лінія МТС. Скористайтеся ним, якщо результати виконання USSD-команд з якихось причин не відображаються. Зателефонуйте на номер 0890, за допомогою голосового меню вийдіть на консультанта служби підтримки, задайте йому питання щодо залишків.Через кілька секунд ви отримаєте результати (можливо, вони будуть відправлені у вигляді SMS).

Зателефонувавши за номером 0890, ви зможете виконати ще одну корисну операцію – активувати перенесення залишків на наступний місяць. Якщо цього місяця ви не вимовили хвилини і не витратили пакет SMS, все це багатство переноситься. Активація здійснюється за допомогою голосового меню.

Перевірка через особистий кабінет

Подивитися залишок хвилин на МТС допоможе особистий кабінет. Цей зручний і функціональний інструмент самообслуговування дозволяє виконувати різні операції:

  • Переглядати баланс.
  • Підключати та відключати послуги.
  • Менять тарифні плани.
  • Замовляти деталізацію.
  • Отримувати фінансову інформацію.
  • Працювати з бонусною програмою.

Функціонал справді величезний, а зручний інтерфейс дозволить швидко отримати актуальну інформацію за номером.

Для того щоб дізнатися залишки безкоштовних хвилин, включених до тарифу або наданих у рамках бонусної програми або чергової акції, отримайте пароль від особистого кабінету на сайті МТС. Виконайте авторизацію та дочекайтеся завантаження головної сторінки. Саме на ній з'явиться інформація про поточні залишки. Тут же відобразиться кількість мегабайт і повідомлень, що залишилися. На інших вкладках ви зможете уточнити іншу інформацію за номером.

Мобільний додаток МТС

Як з'ясувалося, багато сучасних абонентів навіть не знають про існування USSD-команд. Їхнє століття справді відходить у минуле. Вони легко заплутатися, а помилки в наборі можуть призвести до підключення будь-якої непотрібної послуги або навіть підписки. Тому команди вже в минулому.

Запит залишку хвилин на МТС сучасні абоненти роблять за допомогою фірмового мобільного додатка від оператора. Воно встановлюється з офіційних магазинів для Android та iOS. Авторизація в ньому здійснюється автоматично, при підключенні через мобільний інтернет. Якщо така авторизація не спрацює, вводяться логін і пароль.

Залишок хвилин відображається на головному екрані програми. Звідси можна перейти до інших розділів для керування номером. Тут же з'являються мегабайти та інші включені послуги. Якщо ви ще не користуєтеся цим інструментом, ви живете в минулому. До речі, після встановлення програми «Мій МТС», ви зможете вивести на один із екранів смартфона віджет, що відображає залишки без запуску програми (доступно для пристроїв на Андроїді).