Голосова пошта МТС

Anonim

«Голосова пошта» від МТС представлена ​​трьома зручними інструментами, що дозволяють не пропустити жодного дзвінка. Якщо телефон викликаного абонента з якихось причин виявиться вимкненим або поза зоною дії мережі, то дзвінок буде автоматично переадресовано на голосову поштову скриньку, де абонент зможе залишити голосове повідомлення . Поговоримо про «Голосову пошту» МТС, яку абоненти часто називають Автовідповідач, докладніше та розглянемо особливості кожної версії цієї послуги.

Опис послуги

Як уже говорилося, послуга «Голосова пошта» представлена ​​у трьох варіантах:

  • «Голосова пошта (базова)»;
  • "Голосова пошта";
  • «Голосова пошта +».

До речі, остання версія послуги може похвалитися наявністю спеціальної програми для смартфонів. Послуга «Голосова пошта (базова)» від МТС повністю виправдовує свою назву. Вона дозволяє зберігати до 15 повідомлень від одного абонента протягом одного дня. Тривалість кожного повідомлення сягає 60 сек. І на цьому функціональність послуги закінчується.

При підключенні послуги «Голосова пошта (базова)» встановлюється переадресація за умовою «Недоступний». Але вручну ми можемо встановити інші види переадресації. Номер переадресації +7-916-892-08-60. Послуга доступна практично на всіх тарифних планах, за винятком тих, що розраховані на доступ до Інтернету (наприклад, на тарифі «МТС Коннект»).

Наступний варіант зветься «Голосова пошта» - цей варіант послуги відрізняється більш сучасним функціоналом. Тут ми можемо не лише працювати з повідомленнями, а й захищати їх від несанкціонованого доступу за допомогою спеціального коду, який буде отримано у вигляді SMS (згодом його можна буде міняти). Даний варіант дозволяє зберігати не прослухані повідомлення протягом 7 днів, прослухані повідомлення протягом 10 днів. Максимальна тривалість кожного повідомлення становить 90 секунд, а один абонент може залишити до 20 повідомлень

Послуга дозволяє записувати персональне вітання, є можливість прослуховування повідомлень через web-інтерфейс. Також повідомлення можуть бути надіслані на електронну поштову скриньку або MMS. Такий функціонал є більш ніж просунутим. При підключенні варіанта «Голосова пошта» автоматично встановлюється переадресація за умовами «Зайнято», «Недоступний» та «Не відповідає» на номер +7-916-892-08-60.Час очікування дій абонента або телефону становить 15 секунд, після чого вхідний дзвінок переадресовується на голосову поштову скриньку. Але всі ці настройки можна змінити.

Варіант «Голосова пошта +» - це розширена версія попереднього варіанта послуги «Голосова пошта» від МТС. Вона може зберігати непрослухані повідомлення протягом 10 днів, прослухані повідомлення протягом 14 днів. Тривалість одного повідомлення становить до 120 секунд – цей час можна передати величезну кількість інформації. Нагадаємо, що оператор МТС надає також таку корисну послугу, як Очікування та утримання виклику, яка допомагає приймати та здійснювати важливі дзвінки під час розмови з іншим абонентом. Прослуховування повідомлень у цій версії здійснюється так само, як і в попередньому варіанті. Але є й відмінності – послуга «Голосова пошта +» може керуватися за допомогою програми мобільних пристроїв. Щодо автоматичних налаштувань переадресації, то вони відповідають попередньому варіанту послуги.Доступ до скриньки захищається за допомогою коду.

Як записати персональне голосове вітання у версіях «Голосова пошта» та «Голосова пошта +»? Для цього потрібно зателефонувати за номером 0860 та скористатися голосовими підказками. Як змінюється код доступу до голосової скриньки? Для цього передбачено два інструменти – це веб-інтерфейс або дзвінок за номером 0860. Налаштування голосової пошти може бути виконане за допомогою голосового меню або за допомогою веб-інтерфейсу. Щодо налаштувань переадресації, то вони встановлюються за допомогою стандартних команд – про це можна почитати у відповідному розділі на сайті МТС.

Варіанти «Голосова пошта» та «Голосова пошта +» передбачають відправку SMS-повідомлень про отримані голосові повідомлення – вони надходять від імені абонента. Якщо той приховує свій номер, то повідомлення прийде з номера 0860. Крім того, як тільки ваш телефон зареєструється в мережі, абонент, що викликає, отримає повідомлення про те, що ви стали доступні для дзвінка (цю опцію можна відключити через налаштування голосової скриньки).

Номер голосової пошти МТС

Як слухати голосове повідомлення на МТС? Якщо ви знаходитесь у домашній зоні або у внутрішньомережевому роумінгу, то для цього потрібно зателефонувати на номер 0860. Для прослуховування повідомлень у національному або міжнародному роумінгу скористайтесь федеральним номером +7-916-892-08-60. Крім того, всі отримані повідомлення можуть бути надіслані через MMS або електронною поштою. Також передбачена можливість прослуховування голосових повідомлень через web-інтерфейс.

Вартість голосової пошти МТС

Вартість прослуховування повідомлень у домашній зоні становить 0 рублів, при знаходженні в міжнародному роумінгу – згідно з тарифами. До речі, використання послуги в роумінгу може спричинити подвійну тарифікацію, оскільки голосова пошта передбачає використання переадресації (тарифицюється вхідний дзвінок та переадресований виклик).

Що стосується абонентів, то для них вартість дзвінка ніяк не змінюється – вони оплачують виклики згідно зі своїм тарифним планом. Абонентська плата за послуги така:

  • «Голосова пошта (базова)» - безкоштовно;
  • «Голосова пошта» - 2, 3 руб./добу;
  • «Голосова пошта +» - 3, 3 руб./добу.

Якщо ви не хочете використовувати програми для смартфонів, то оптимальним варіантом стане підключення версії «Голосова пошта».

Як підключити голосову пошту на МТС

Підключення голосової пошти на МТС здійснюється наступним чином:

  • Варіант «Голосова пошта (базова)» – набираємо USSD-команду 1112919 або відправляємо SMS з текстом 2919 на сервісний номер 111;
  • Варіант «Голосова пошта» – набираємо USSD-команду 11190 або відправляємо SMS з текстом 90(пробіл)1 на сервісний номер 111;
  • Варіант «Голосова пошта +» – набираємо USSD-команду 111900 або відправляємо SMS з текстом 90(пробіл)9 на сервісний номер 111.

Також для підключення будь-якого варіанта ви можете скористатися Особистим кабінетом.

Як відключити голосову пошту МТС

Для того, щоб прибрати голосову пошту на МТС, скористайтеся такими командами:

  • Для варіанта «Голосова пошта (базова)» - набираємо команду 11129192 або відправляємо SMS з текстом 29190 на сервісний номер 111;
  • Для варіанта «Голосова пошта» - набираємо команду 11190 або відправляємо SMS з текстом 90(пробіл)2 на сервісний номер 111;
  • Для варіанта «Голосова пошта +» - набираємо команду 1119002 або відправляємо SMS з текстом 90(пробіл)10 на сервісний номер 111.

Але найпростіше відключити працюючу послугу через Особистий кабінет МТС.