Як відправити СМС на МТС анонімно через інтернет

Anonim

Відправляти текстові повідомлення можуть будь-які мобільні телефони. Існує дуже обмежена кількість трубок, не наділених таким функціоналом. Але за відправку повідомлень потрібно платити, причому останнім часом вони стають все дорожчими і дорожчими. До того ж, при відправленні традиційним шляхом доведеться розсекречувати свій номер. Давайте подивимося, як надіслати СМС на МТС анонімно та безкоштовно через інтернет.

Поточна ситуація з відправкою SMS-повідомлень

Відправка СМС з комп'ютера на телефон – затребуваний сервіс, який кілька років тому переживав справжнісінький бум.Водночас бум переживав SMS-спам, що завдавав абонентам масу незручностей та неприємних миттєвостей. Згодом сервіси надсилання повідомлень стали зникати. Це пов'язано із законодавчими обмеженнями – десятки тисяч скарг абонентів отримали свою дію, публічні безкоштовні SMS-шлюзи припинили своє існування.

Заміна номера – ще один цікавий функціонал, який зустрічався у багатьох сервісах. Можна було відправити анонімне СМС на МТС, підписавшись чужим номером чи символьним позначенням. Цим функціоналом активно користувалися не тільки спамери, а й шахраї. Не дивно, що з часом цю лавочку прикрили. Одночасно з цим закрилося багато анонімних сервісів.

Підсумок такий – відправити СМС на МТС із заміною номера практично неможливо. Всі сервіси закриті, мобільні програми не працюють. Епоха анонімності закінчилася. Більше того, стало неможливо відправити на МТС звичайнісіньке СМС, без заміни номера - всі сервіси канули в небуття (крім офіційного).В рамках написання цього огляду були проведені тести всіх сервісів із відправкою СМС із топу «Яндекса» (10 шт). У кожному з них ми спробували надіслати СМС на тестовий номер оператора МТС. Відповіді з протестованих сайтів були різними:

  • SMS успішно відправлено.
  • Спробуйте надіслати повідомлення пізніше.
  • Відправка SMS неможлива.

Найцікавіше, що більшість відповідей позитивна. Тільки результатів не було – телефон з SIM-картою МТС зневажливо мовчав. Не було результатів і за дві години після перевірки (і навіть наступного дня), адже іноді на SMS-шлюзах бувають затримки.

Програми для відправки СМС

Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Відправити СМС через інтернет на МТС анонімно дозволяли деякі програми на зразок Funny SMS або SMS Sender.За результатами тестів усі вони виявилися неробочими. Перестали працювати навіть ті програми, в яких не було жодної анонімності. Типові приклади – QIP Infium та Агент Mail.ru. Першу програму розробники просто покинули, хоча вона була надзвичайно вдалою і функціональною. Агент працює, але в нових версіях відправити СМС на МТС вже не можна – функція «випиляна».

Платні сервіси

В мережі існують сайти-сервіси, що дозволяють відправити СМС на МТС через інтернет анонімно, але платно. Оплата здійснюється електронними грошима або платними повідомленнями на короткі номери. Від цих систем підозріло пахне шахрайством, тому користуватися ними ми не рекомендуємо - цілком можливо, що ви просто втратите свої гроші.

Можливості мобільних телефонів

Завдяки функціоналу мобільних телефонів та стільникових мереж, ми можемо здійснювати анонімні дзвінки всередині мережі МТС і навіть на номери інших операторів.У когось ця можливість надається безкоштовно, у когось із абонентською платою. Послуги дозволяють приховати номер при дзвінку, але приховати номер на МТС при відправці СМС не вийде – такого функціоналу в мережі не передбачено, щоб уникнути зловживання.

Що в підсумку

В результаті ми отримуємо, що відправити СМС з прихованого номера на МТС ми не можемо. Якихось легальних SMS-сервісів та програм для цього немає. Якщо ж анонімність не потрібна, то єдиним інструментом стане форма відправлення повідомлень на сайті МТС.

  • Номер телефону відправника.
  • Номер телефону одержувача.
  • Текст повідомлення.

Система працює без реєстрації, але вимагає підтвердження через окреме СМС.