Автовідповідач МТС

Anonim

Завдяки автовідповідачу, ви не пропустите важливі дзвінки та повідомлення, також, отримати детальну інформацію про пропущені дзвінки, коли ваш телефон був вимкнений або знаходився поза зоною дії мережі, допоможе послуга Вам дзвонили МТС. Можливість встановлення автовідповідача на МТС є у кожного абонента. Для цього в мережі представлений цілий набір послуг:

  • «Голосова Пошта (базова)»;
  • "Голосова пошта";
  • «Голосова Пошта+».

Але деякі абоненти завзято називають голосову пошту послугою «Автовідповідач» від МТС.Тому і ми періодично називатимемо послуги автовідповідачами. Погляньмо, чим відрізняються голосові поштові скриньки МТС один від одного. Управління голосовою поштою на МТС ми вже розглядали в наших статтях.

Опис послуги «Автовідповідач»

Як ми вже говорили, послуга «Автовідповідач» представлена ​​у трьох варіантах. Вони відрізняються за своєю функціональністю та вартістю. Спочатку ми розглянемо послугу «Голосова пошта (базова)».

Послуга «Голосова пошта (базова)»

Ця послуга дійсно пропонує лише базовий функціонал. Вона дозволяє зберігати до 15 голосових повідомлень від одного абонента. Термін зберігання повідомлень як прослуханих, так і непрослуханих становить одну добу. Максимальна тривалість кожного повідомлення обмежена 60-ма секундами.

Абонентська плата за послугу «Голосова Пошта (базова)» складає 0 рублів, плата за підключення відсутня. Дзвінки на номер 0860 не тарифікуються. Якщо ви хочете встановити автовідповідач на МТС, але не хочете переплачувати за зайвий функціонал, то ця послуга для вас!

Послуга «Голосова пошта»

Щодо автовідповідача від МТС в особі послуги «Голосова Пошта», то тут ми можемо бачити більш сучасний функціонал. Непрослухані повідомлення зберігаються 7 діб, прослухані – 10 діб, максимальна тривалість одного повідомлення становить 90 секунд. Максимальна кількість повідомлень, що залишаються, для кожного абонента – 20 шт. Є можливість записати своє персональне вітання, яке прослуховуватимуть усі абоненти. Реалізовано та отримання SMS-повідомлень. Якщо в базовій версії ми можемо прослуховувати повідомлення виключно з телефону, то в цій версії є такі можливості, як надсилання голосових повідомлень на електронну пошту або MMS.

Також є функціонал доступу до голосових повідомлень через web-інтерфейс. Для забезпечення безпеки реалізовано доступ до голосової скриньки за допомогою введення пароля. Абонентська плата за користування послугою становить 2, 3 руб./добу, плата за підключення відсутня, виклики на номер 0860 не тарифікуються.

Послуга «Голосова пошта+»

Ця версія послуги «Автовідповідач» орієнтована на найвибагливіших абонентів. Вона дозволяє зберігати непрослухані повідомлення 10 днів, а прослухані – 14 днів. Тривалість повідомлень, що записуються, становить до 120 секунд, Максимальна кількість повідомлень для одного абонента – до 30 шт Також реалізовані такі можливості, як запис персонального вітання, відправка SMS-повідомлень, встановлення захисного коду та керування голосовою скринькою за допомогою програм (для iOS та Windows Phone). Абонентська плата за використання цієї версії автовідповідача становить 3, 3 руб./День, плата за підключення відсутня. Виклики на номер 0860 не тарифікуються.

Загальні умови

Представлені в огляді послуги доступні і в міжнародному роумінгу. Під час перебування за кордоном для прослуховування повідомлень використовується номер +7-916-892-0860. Для керування послугами (наприклад, для запису привітань та налаштування інших параметрів) використовується веб-інтерфейс або сервісний номер 0860. Що стосується персональних привітань для послуг «Голосова Пошта» та «Голосова Пошта+», то тут реалізована можливість запису привітання з ім'ям абонента . Адреса веб-інтерфейсу http://www.vm.mts.ru/.

Як підключити «Автовідповідач» МТС

Для того щоб підключити один із вищеописаних автовідповідачів на МТС, скористайтеся такими командами:

  • Послуга «Голосова Пошта (базова)» - наберіть USSD-команду 1112919 або надішліть SMS з текстом 2919 на безкоштовний сервісний номер 111.При підключенні даного варіанту послуги відбувається автоматичне встановлення переадресації за умовою недоступності на номер +7-916-892-0860;
  • Послуга «Голосова Пошта» - наберіть USSD-команду 11190 або надішліть SMS з текстом 90 (пробіл) 1 на безкоштовний сервісний номер 111. При підключенні даного варіанту послуги відбувається автоматичне встановлення переадресації за умовою недоступності, зайнятості та відсутності відповіді на номер +7-916-892-0860;
  • Послуга «Голосова Пошта» - наберіть USSD-команду 111900 або надішліть SMS з текстом 90 (пробіл) 9 на безкоштовний сервісний номер 111. При підключенні цього варіанта послуги відбувається автоматичне встановлення переадресації за умовою недоступності, зайнятості та відсутності відповіді на номер +7-916-892-0860.

Час очікування відповіді становить 15 секунд. У разі потреби ви можете встановити персональні налаштування переадресації та змінити час очікування відповіді.

Як відключити послугу «Автовідповідач» на МТС

Для відключення послуг передбачені такі способи:

  • Послуга «Голосова пошта (базова)» - наберіть USSD-команду 11129192 або надішліть SMS з текстом 29190 на безкоштовний сервісний номер 111;
  • Послуга «Голосова пошта - наберіть USSD-команду 11190 або надішліть SMS з текстом 90 (пробіл) 2 на безкоштовний сервісний номер 111;
  • Послуга «Голосова пошта (базова)» - наберіть USSD-команду 111900 або надішліть SMS з текстом 90 (пробіл)10 на безкоштовний сервісний номер 111.

Списання абонентської плати припиниться відразу після відключення тієї чи іншої послуги.