Міжнародний роумінг тарифи МТС 2018

Anonim

Залишатися на зв'язку, не змінюючи свій телефонний номер, можна і в міжнародному роумінгу. Інша річ, що розцінки на зв'язок тут будуть досить серйозними. Тарифи на міжнародний роумінг від МТС високі, а підсумкова вартість хвилини залежить від країни, де буде абонент.

Розглядаючи тарифи на міжнародний роумінг від стільникового оператора МТС, ми торкнемося найпопулярніших напрямків, оскільки привести розцінки на кожну окремо взяту країну буде дуже складно. Але ми розповімо, як отримати більш детальну інформацію щодо тарифів на зв'язок. До речі, підсумкові розцінки ніяк не залежать від тарифного плану, за яким обслуговується той чи інший абонент – ціни для всіх однакові.

Роумінг МТС у країнах Європи

Ціни на роумінг у Європі не можна назвати єдиними – вони залежать від країни перебування. Якщо ми поїдемо до Німеччини, то розцінки на зв'язок будуть такими:

  • Вхідні дзвінки – 85 руб./хв;
  • Вихідні російські телефони – 85 крб./мин;
  • Вихідні Німеччини – 85 руб./мин;
  • Вихідні світом – 135 руб./мин;
  • Вартість SMS – 19 руб./хв.

Аналогічні розцінки на зв'язок діятимуть і в таких країнах, як Велика Британія, Австрія, Ірландія, Люксембург та деяких інших. В окремих країнах тарифи нижчі, наприклад, в Угорщині, Греції, Гібралтарі, Молдові, Монако та Італії – тут вихідні виклики по країні перебування, по Росії і всі вхідні виклики коштують по 65 руб./хв. Вихідні по світу стоять так само - 135 руб./хв. А ось якщо ми поїдемо до Іспанії чи Туреччини, то тут розцінки на зв'язок будуть іншими – всі, що входять, що виходять до Росії і по країні перебування тарифікуються по 60 руб./хв., що виходять по світу – 135 руб./хв.

Роумінг в інших країнах

Також існують країни, в яких розцінки ще нижчі або вищі. Наприклад, якщо ми поїдемо до Латвії, Литви, Швеції або Норвегії, то там вартість всіх вхідних, що виходять по Росії і по країні перебування складе всього 25 руб./хв, а в інші країни світу - стандартні 135 руб./хв. До списку «недорогих» країн також входять Болгарія (30 руб./хв., крім дзвінків по світу) та Данія (45 руб./хв., крім дзвінків по світу). Що стосується далеких напрямів, то там розцінки на зв'язок вищі

Наприклад, перебуваючи в Мексиці, нам доведеться віддавати за хвилину зв'язки за будь-якими напрямками 250 руб. Стільки ж коштують усі виклики у Саудівській Аравії, на Сейшельських островах, на Кубі та на Мальдівах.У Чилі зв'язок коштує 155 руб./хв. З аналогічними розцінками ми зіткнемося на островах Кука, у Сальвадорі та Австралії. Зв'язок на Мальті коштує 115 руб./хв (за винятком вихідних по світу).

Роумінг у СНД, в Абхазії, Грузії, Азербайджані

Розцінки на зв'язок по ближньому зарубіжжю теж не можна назвати однаковими. Наприклад, у Казахстані вартість всіх вхідних, вихідних викликів країною й у Росію становить 55 крб./мин, а вихідні у світі стоять звичні 135 крб./мин. У Таджикистані, що знаходиться неподалік, зв'язок по країні перебування і з Росією, а також всі вхідні виклики коштують по 45 руб./хв, вартість дзвінків по світу - 135 руб./хв.

Вирішили вирушити до Киргизстану? На цьому напрямі вартість всіх вхідних, що виходять Росією і Киргизстаном складе 45 руб./хв, у світі – самі 135 руб./мин. Для гостей Грузії ціни на роумінг від МТС будуть наступними - дзвінки за місцем і в Росію, а також всі вхідні по 115 руб./хв, по світу – 135 руб./хв.

Вирушаючи до Абхазії, потрібно бути готовим до досить високих розцінок на зв'язок – тут одна хвилина будь-яких викликів обійдеться абонентам в 155 руб. хв. А ось тим, хто поїде до Південної Осетії, пощастило більше – ціни на зв'язок тут такі:

  • Вхідні дзвінки – 17 руб./хв;
  • Вихідні виклики в Росію – 17 руб./хв;
  • Вихідні виклики до Грузії, Південної Осетії, Абхазії та інших країн СНД – 38 руб./хв;
  • Дзвінки до інших країн – 129 руб./хв;
  • Вихідні SMS – 4, 5 рубля.

На більшості описаних у даному огляді напрямків вартість відправки SMS на будь-який телефон у світі коштує 19 рублів.

Інтернет у роумінгу від МТС

Ми вже знаємо, що тарифи МТС у роумінгу за кордоном досить високі.Що стосується доступу до Інтернету в роумінгу, то для зниження вартості доступу ви можете скористатися додатковими опціями, опис яких доступний на офіційному сайті МТС. Там же ви знайдете детальні розцінки на роумінг у тій країні, куди ви їдете.