Послуга «Вигідні міжнародні дзвінки» МТС

Anonim

Зв'язок від МТС відрізняється дешевизною лише при здійсненні місцевих викликів. Якщо ж потрібно зателефонувати за кордон, хоча б у ближнє зарубіжжя, то вартість дзвінка видасться дуже високою. Проблема великих витрат вирішується за допомогою додаткової послуги «Вигідні міжнародні дзвінки», яка підключається до базового тарифу. Опція значно знижує вартість викликів по світу і робить спілкування вигіднішим

Опис послуги

Послуга «Вигідні міжнародні дзвінки» передбачає зниження вартості дзвінків за будь-якими зарубіжними напрямками, у тому числі й у країни СНД. Для її працездатності потрібно підключити послугу «Міжнародний доступ», яка відкриває можливість дзвонити за кордон.

Розкажемо про розцінки на виклики:

  • Дзвінки в європейські країни коштуватимуть 10 руб./хв;
  • Виклики до країн СНД (за винятком Білорусі та Азербайджану) обійдуться абонентам в 15 руб./хв;
  • Дзвінки в Азербайджан та Білорусь тарифікуються по 20 руб./хв;
  • Хвилина зв'язку з Китаєм буде вартість всього 1, 5 рубля;
  • За дзвінки до Сінгапуру, Канади, Південної Кореї, Гонконгу та США доведеться віддавати 5 руб./хв;
  • Виклики в інші країни коштують 25 руб./хв.

Таким чином, за деякими напрямками вартість викликів падає в кілька разів – це дуже і дуже вигідно. Найбільша знижка надається тим, кому потрібно дзвонити до Китаю.

До речі, якщо тарифний план абонента вже передбачає вигідні дзвінки за тим чи іншим напрямом, то знижка в рамках послуги не діятиме.Абонентська плата за послугу "Вигідні міжнародні дзвінки" складає 50 руб./міс, оплати за підключення немає. Перше списання абонентської плати здійснюється у день підключення послуги. Тарифікація міжнародних викликів здійснюється на щохвилини.

На вашому тарифному плані вже присутні пакети міжнародних викликів? Тоді насамперед витрачатимуться саме вони. Як тільки ці пакети будуть вичерпані, почнуть діяти знижки, що надаються в рамках послуги «Вигідні міжнародні дзвінки».

Скористатися даною пропозицією можуть абоненти будь-яких тарифних планів, у тому числі й архівних – ніяких обмежень щодо неможливості підключення немає Якщо вам потрібні дешеві міжнародні виклики, сміливо підключайте послугу та дзвоніть по всьому світу за зниженими тарифами.

Як підключити вигідні міжнародні дзвінки

Для підключення послуги «Вигідні міжнародні дзвінки» ви можете скористатися USSD-командою 111902.Перед вами відкриється невелике USSD-меню, де потрібно буде вибрати пункт з підключенням. Через кілька хвилин на телефон надійде повідомлення з повідомленням про активність послуги. Одразу ж після цього можна приступати до здійснення міжнародних викликів

Також для підключення послуги «Вигідні міжнародні дзвінки» можна надіслати SMS з текстом «902» (без лапок) на номер 111.

Як відключити «Вигідні міжнародні дзвінки» МТС

Якщо знижки на міжнародні виклики стали непотрібними, послугу «Вигідні міжнародні дзвінки» слід відключити. Ми вже говорили, що вона надається з абонентською платою, розмір якої становить 50 руб./міс.

Якщо послугу не відключити, то щомісяця з рахунку будуть списуватися зайві 50 рублів Для того щоб відключити послугу «Вигідні міжнародні дзвінки», слід набрати USSD-команду 111902 або надіслати SMS із текстом «9020» (без лапок) на сервісний номер 111.