Опція «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100»

Anonim

Компанія МТС пропонує своїм абонентам не тільки відмінні тарифні плани, а й зручні послуги, що дозволяють знизити вартість дзвінків за тими чи іншими напрямками. А враховуючи поступове зниження вартості внутрішньомережевих викликів, опція «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» отримала широкий попит серед абонентів цього оператора.

Опція пропонує абонентам значні пакети хвилин, за допомогою яких можна спілкуватися не тільки з місцевими абонентами МТС, але і з усіма користувачами МТС всієї Росії. Давайте поговоримо про опцію «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100», з'ясуємо, кому вона буде корисною і як отримати 100 хвилин на МТС безкоштовно по Росії.

Опис послуги

Опція «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» діє для нових абонентів, що підключаються до тарифних планів «Супер МТС» та «Супер МТС. Область» після 1 липня 2015 року. Те саме стосується і тих, хто переходить на зазначені тарифні плани з інших тарифів. Що одержують ці абоненти? Опція «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» надає відразу два незалежні пакети хвилин:

  • 100 хвилин дзвінків на місцеві телефони МТС на добу;
  • 100 хвилин дзвінків на загальноросійські номери МТС на добу.

Невитрачені за поточну добу хвилини згоряють. До речі, на переадресовані дзвінки місцевим абонентам МТС ці пакети не поширюються – враховуйте це при спрацюванні переадресації на інші номери. Опція буде корисна абонентам, які часто дзвонять на місцеві номери МТС. Розцінки на тарифах «Супер МТС» та «Супер МТС.Область» досить низькі, але опція надає додаткові знижки, причому дуже вагомі, адже 100 хвилин - це більш ніж півтори години розмов на день!

Не менш приємний пакет хвилин на загальноросійські номери МТС. Якщо у вас є друзі та родичі в російських регіонах, і вони користуються зв'язком від МТС, то ви зможете спілкуватися з ними хоч щодня, витрачаючи на це копійки. Тепер поговоримо про фінансові витрати на користування опцією «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100».

Опція надається з абонентською платою, розмір якої становить 3, 5 руб./добу. Плата за підключення складає все ті ж 3, 5 рубля, причому до неї вже входять першу добу використання опції. Надалі абонентська плата списується вночі, у рахунок майбутньої доби. Одночасно з цим нараховуються чергові пакети по 100 хвилин.

Як підключити «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100»

Ми вже говорили, що підключити опцію «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» можуть усі абоненти тарифних планів «Супер МТС» та «Супер МТС. Область». Для абонентів інших тарифів опція недоступна – спроби підключення будуть марними.

Для того щоб підключити опцію «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100», необхідно озброїтися мобільним телефоном і набрати на ньому USSD-команду 868. Якщо тарифний план на поточному номері відповідає умовам надання опції, то її буде підключено, а абоненту буде надано два пакети дзвінків по 100 хвилин кожен .

Підключити опцію «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» можна й іншим способом – відправивши безкоштовне SMS з текстом 868 на сервісний номер 111. Більш зручний інструмент для керування опціями – «Особистий кабінет».

Як відключити «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100»

Пакети хвилин стали не потрібні? Тоді від них потрібно відмовитися - це допоможе позбутися непотрібної абонентської плати Для відключення опції «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» слід набрати USSD-команду 111868 або надіслати SMS з текстом 8680 на безкоштовний сервісний номер 111.