Тариф «Ультра» МТС

Anonim

Існує певна категорія абонентів, які не замислюються про те, скільки коштує одна хвилина зв'язку. Їм потрібні великі пакети послуг, або безлімітні дзвінки. Спеціально для таких абонентів мережа МТС може запропонувати унікальний тарифний план «Ultra», що включає гігантські обсяги послуг – це інтернет-трафік, хвилини місцевих дзвінків, безліміт на МТС та велика кількість SMS

Тарифний план «Ultra» може здатися дорогим, але він орієнтований на тих, хто не може обмежувати себе у спілкуванні – це підприємці, бізнесмени та інші ділові люди. Саме на них і розраховано цей тарифний план.Крім того, він включає в себе і безліч інших смакот, про які і йтиметься в нашому огляді.

Опис тарифу «Ультра» МТС

Ми вже говорили про те, що тарифний план «Ультра» від МТС включає безліч пакетів послуг. Ось їх перелік:

  • Безлімітні дзвінки на будь-які телефони МТС у Росії, у тому числі й у поїздках по країні;
  • 5000 хвилин викликів на будь-які інші російські номери, у тому числі й у поїздках по Росії;
  • 5000 SMS на будь-які російські номери, у тому числі і в поїздках по Росії;
  • 20 Гб інтернет-трафіку, який може бути витрачений у будь-якій точці країни.

Таким чином, перед нами тарифний план, умови якого однакові при знаходженні в будь-яких регіонах Росії - це відмінна пропозиція для мандрівників, бізнесменів і відрядження, які часто переміщаються по регіонах і не бажають замислюватися про вартість зв'язку.

Що буде, якщо включені послуги будуть витрачені? Якщо вичерпається пакет з 5000 хвилин по всій Росії, то виклики на номери інших операторів Москви та Московської області коштуватимуть по 2 руб./хв. складе 5 руб./хв. Що стосується SMS, то вартість їхнього відправлення на місцеві номери складе 2 руб, на інші номери в інших регіонах - 3, 8 руб. Пакетів SMS на міжнародні номери та MMS на тарифі «Ультра» немає. Відправка SMS по світу обійдеться абонентам в 8 руб, відправка MMS-9, 9 руб. Міжнародні виклики до країн СНД коштують 35 руб./хв, у європейські країни – 49 руб./хв, до інших країн світу – 70 руб./хв.

Абонентська плата на тарифі з федеральним номером становить 2900 руб. У вартість тарифу «Ультра» від МТС включено гарний номер та преміальне обслуговування, що передбачає швидку відповідь оператора (час очікування становить не більше 30 сек) та надання додаткових сервісних послуг.Подробиці про преміальне обслуговування можна отримати на офіційному сайті оператора МТС.

Як перейти на тариф «Ультра»

Для того щоб підключитися на тарифний план «Ультра», слід скористатися «Особистим кабінетом» від МТС. Якщо ж ви хочете отримати в своє розпорядження один з найкрасивіших номерів, зверніться до найближчого офісу обслуговування та продажів – тут ви зможете обрати найбільш підходящий номер та укласти договір на обслуговування.

Відгуки про тарифний план «Ультра» МТС

Аналіз відгуків про тариф «Ultra» від МТС показав, що багато абонентів просто не розуміють, кому і навіщо потрібний цей тарифний план. Людей бентежить велика абонентська плата, причому вони не помічають великої кількості включених послуг. Що стосується тих, хто вибрав для себе цей тариф через наявність тут солідних пакетів послуг, то вони цілком задоволені зв'язком і наповненням тарифу

В число власників тарифу «Ultra» входять не лише ділові люди, а й просто товариські абоненти, які не звикли обмежувати себе в хвилинах, SMS та трафіку. Також багатьох приваблює відсутність внутрішньомережевого роумінгу – цьому неодмінно порадіють відрядження та мандрівники.