Як продовжити трафік на МТС

Anonim

Оператор МТС пропонує досить швидкий мобільний інтернет, у тому числі й у стандарті 4G. Мінус полягає в тому, що при вичерпанні включеного пакета трафіку доступ до мережі обривається. Що робити в цій непростій ситуації? Спеціально для вимогливих до трафіку абонентів було створено опції, що дозволяють продовжити трафік на МТС. У рамках можливості збільшення швидкісного трафіку абонентам пропонуються такі опції:

  • «Турбо-кнопка 100 Мб»;
  • «Турбо-кнопка 500 Мб»;
  • «Турбо-кнопка 1 Гб»;
  • «Турбо-кнопка 2 Гб»;
  • «Турбо-кнопка 5 Гб»;
  • «Турбо-кнопка 20 Гб»;
  • «Турбо-ночі».

Розглянемо особливості даних опцій та з'ясуємо, що вони можуть запропонувати абонентам МТС. До речі, їх підключення можливе на будь-яких тарифах та послугах, що надають пакети інтернет-трафіку.

Продовжити трафік на МТС на 100 Мб

Пакета зі 100 Мб вистачить на різні цілі, наприклад, на кілька годин неспішного серфінгу або на роботу з електронною поштою. Якщо вам не вистачило для роботи або розваги якоїсь сотні мегабайт трафіку, скористайтеся опцією «Турбо-кнопка 100 Мб». Опція діє протягом 24-х годин з моменту активації її відключення здійснюється в автоматичному режимі Для того щоб збільшити трафік інтернету на МТС на 100 Мб, наберіть USSD-команду 111051 або відправте SMS із текстом 05 на безкоштовний сервісний номер 5340. Вартість підключення цього додаткового пакета становитиме 30 рублів.

Збільшити трафік на 500 Мб

Як продовжити інтернет-трафік на МТС на 500 Мб? Немає нічого простішого, адже в мережі працює опція «Турбо-кнопка 500 Мб», яка надає інтернет-пакет такого обсягу. На відміну від попереднього варіанту, ця опція діє не одну добу, а цілих 30 днів, що ще вигідніше. Вартість підключення пакета становить 95 рублів.

Для того щоб отримати додаткові 500 Мб інтернет-трафіку на 30 днів, необхідно набрати USSD-команду 167 або відправити SMS з текстом 167 на короткий сервісний номер 5340. Пакет трафіку буде надано на 30 днів відразу а після підключення опції. Відключення, як і завжди, автоматичне.

Підключити додатковий 1 Гб трафіку

Раніше цієї опції не було, але з недавніх пір, для абонентів мережі МТС, з'явилася можливість підключити «Турбо-кнопку 1Гб» за 175 руб.Ця опція орієнтована в основному на користувачів планшетів і буде достатньою для перевірки пошти та читання новин. Підключається кнопка турбо на 30 діб. Для активації цієї опції наберіть USSD команду такого вигляду: 467. Або надішліть безкоштовне SMS повідомлення на короткий номер 5340, в тексті SMS напишіть 467.

Добавляем 2 Гб трафіку на МТС

Трачите багато інтернет-трафіку? Тоді продовжити швидкість на МТС можна за допомогою опції "Турбо-кнопка 2 Гб". Це солідніший пакет, якого вистачить на багато цілей. Термін дії, як і попередньому варіанті, становить 30 днів. Вартість підключення опції - 300 рублів.

Для того щоб отримати додаткові 2 Гб інтернет-трафіку на 30 днів, необхідно набрати USSD-команду 168 або відправити SMS з текстом 168 на короткий безкоштовний номер 5340. Пакет трафіку буде автоматично відключений через 30 діб після підключення(2).

Продовження трафіку МТС на 5 Гб

Закінчився трафік на МТС? Як продовжити його ще на 5 Гб? Для цього ми можемо скористатися опцією Турбо-кнопка 5 Гб, що пропонує великий пакет трафіку. Термін дії даного пакета становить 30 діб, вартість активації - 450 рублів.

Для підключення опції «Турбо-кнопка 5 Гб» необхідно надіслати SMS із текстом 169 на сервісний номер 5340 або набрати USSD-команду 169. Через 30 днів після підключення цей пакет буде автоматично відключений.

Додавання трафіку на 20 Гб

Для користувачів модемів є відмінне рішення, яке дозволить підключити найбільший пакет трафіку обсягом 20 Гб. Вартість такої послуги складає 900 рублів, а тривалість підключення 30 діб. Для підключень «Турбо-кнопки 20Гб» вам необхідно буде надіслати USSD запит 469, або надіслати безкоштовне SMS з текстом 469 на короткий номер 5340.

Турбо-ночі

Сидіть в інтернеті переважно в нічний час? Тоді вам знадобиться опція «Турбо-ночі». Вона пропонує безлімітний трафік у нічний час, дозволяючи користуватися ресурсами мережі в необмежених кількостях. Нічне вікно діє з 01-00 до 07-00, вартість підключення складає 200 руб. SMS із текстом 776 на безкоштовний сервісний номер. Термін дії опції – 1 місяць з моменту підключення.