Як замовити безкоштовні хвилини на МТС

Anonim

Бонусна програма МТС пропонує чудові умови для накопичення бонусних балів та подальшого їх обміну на цікаві подарунки та бонуси. Для того, щоб почати накопичувати бали, потрібно зареєструватися в бонусній системі та почати витрачати гроші – подробиці вказані на сайті МТС. Після накопичення балів можна приступати до їх обміну. Як замовити хвилини на МТС в рамках бонусної системи?

Короткий опис бонусної програми

Абоненти, підключені до бонусної програми МТС, отримують особливі привілеї від спілкування. Чим більше вони витрачають, тим більше балів зараховується на бонусний баланс мобільного телефону.У процесі формування балів враховуються витрати на мобільний та домашній інтернет, інші послуги зв'язку, а також за покупки в магазинах МТС. Як обліковий період мається на увазі попередній календарний місяць.

Зарахування балів на бонусний баланс здійснюється не пізніше 15 числа місяця, наступного за розрахунковим Тобто, бали за березень ми отримаємо до 15 квітня . Для того щоб дізнатися про розмір бонусного балансу, необхідно відправити USSD-команду 1114550 або зателефонувати на короткий сервісний номер 4555.

Ви отримали бонусні бали? Тоді настав час їх витратити. Бонусних винагород дуже багато, інформація про них дана на офіційних сторінках бонусної програми, в «Каталозі винагород». Нас же з вами цікавлять винагороди у вигляді бонусних хвилин - всього їх тут два:

  • «30 хвилин на номери МТС» за 210 балів;
  • «60 хвилин на номери МТС» за 300 балів.

Скориставшись нехитрими математичними обчисленнями, ми можемо відзначити, що друга винагорода набагато вигідніша за першу, виходячи з вартості однієї хвилини, вираженої в бонусних балах . Давайте тепер подивимося, як ми можемо замовити ту чи іншу винагороду.

Замовлення хвилин через «Особистий кабінет»

Перед тим як розпочати замовлення хвилин, необхідно переконатися, що у нас підключена послуга «Мобільний помічник». Для цього ми можемо відвідати «Особистий кабінет» від відправити SMS з цифрою 0 на сервісний номер 8111. Як тільки буде отримано підтвердження про наявність підключеної послуги ( ), можна приступати до замовлення винагород.

Ми вже говорили, що найпростіше замовити додаткові хвилини на МТС через «Особистий кабінет». Авторизуємося в ньому за допомогою логіну та паролю і прямуємо в розділ з бонусною програмою.Замовлення винагород доступне і на офіційній сторінці програми, але тут нам знову ж таки знадобляться логін та пароль від «Особистого кабінету». Вибравши потрібну винагороду, слід дочекатися SMS з підтвердженням про зарахування бонусних хвилин.

Для замовлення бонусних хвилин ви можете скористатись мобільним додатком «Мій МТС» - тут же будуть представлені інструменти для замовлення інших винагород. Як перевірити залишок хвилин на МТС читайте в попередньому огляді.

Замовлення хвилин через USSD-команди

Якщо доступу в інтернет під рукою немає, але вам потрібно замовити бонусні хвилини, скористайтеся наступними командами USSD:

  • 11145511 для замовлення пакету з 30 хвилин;
  • 11145512 для замовлення пакету з 60 хвилин.

Бонусні хвилини стануть доступними відразу після їх замовлення – про успішне зарахування вас оповістить SMS-повідомлення.