Контроль витрат МТС

Anonim

Гроші на рахунку МТС закінчилися раніше часу? Знову зникла чергова сотня карбованців? Якщо вас постійно переслідують підозрілі списання, значить настав час ознайомитися з процесом отримання деталізації. Як здійснюється контроль витрат у МТС? Для цього тут передбачено безліч інструментів, до яких ми можемо отримати доступ практично з будь-якого пристрою

  • Через «Особистий кабінет»;
  • Через офіси обслуговування;
  • За допомогою телефону та USSD-команди.

Найвища інформативність – у перших двох способів. Але й коротка деталізація на телефоні дозволить внести ясність у розслідування про зникнення коштів.

Як перевірити витрати на МТС через «Особистий кабінет»

Ми вже не раз говорили, що «Особистий кабінет» МТС наділений величезним функціоналом. Це справжнісінький пульт управління своїм номером, за допомогою якого ми можемо керувати послугами, розбиратися з тарифами,

а також отримувати детальну інформацію за своїми витратами. розділ «Рахунок – Контроль витрат». Тут ми побачимо кілька пунктів меню:

  • Витрати за поточний місяць – завітавши на цей пункт, ми можемо отримати детальну інформацію про всі витрати на разові послуги, абонентську плату та багато іншого. Наприкінці буде представлений список вхідних/вихідних дзвінків та SMS, здійснених USSD-запитів та спроб доступу в інтернет – тут же буде вказано вартість спожитих послуг;
  • Витрати за минулі місяці – у цьому пункті ми отримаємо документи про витрати за минулі періоди. Це допоможе ретельніше проаналізувати свої витрати та позбутися нав'язаних послуг, у тому числі відключити МТС-інфо;
  • Деталізація розмов – за допомогою цього пункту ми можемо дізнатися, як і в яких кількостях витрачаються кошти на розмови, SMS та інтернет.

Замовлення деталізації витрат здійснюється абсолютно безкоштовно, тому ми завжди можемо побачити, як і на які цілі витрачаються кошти з рахунку. У «Особистому кабінеті» ми можемо побачити і наявність на своєму номері підписок, які нещадно поглинають кошти з рахунків усіх абонентів. Відмінна можливість убезпечити себе від зайвих витрат - це заборона платного контенту від МТС.

Інші способи подивитися витрати на МТС

Дізнатися про останні витрати на МТС дозволить проста USSD-команда, що дозволяє отримати інформацію про витрати за сьогодні.Цієї інформації мало, зате дозволить виявити витік коштів у ті моменти, коли гроші зникають з рахунку буквально за лічені хвилини Наприклад, 5 хвилин тому вони були, а зараз їх вже немає. Якщо ви потрапили в таку ситуацію, наберіть команду USSD 1521. Через кілька хвилин на ваш номер прийде повідомлення, в якому будуть вказані останні списання з сумами, типами послуг і часом.

Вартість цієї послуги 0 рублів, підключення не потрібно. Головне, запам'ятати або записати у свою телефонну книжку USSD-команду 1521. Запит інформації про останні витрати за поточний день працює навіть у міжнародному роумінгу, причому цей запит не тарифікується. Але потрібно пам'ятати, що в деяких країнах тарифікація ведеться із затримкою, тому у SMS-відповіді може міститися не найактуальніша інформація.

В офісі

Ще один спосіб отримати деталізацію витрат на МТС є альтернативою «Особистому кабінету» - це похід до найближчого офісу обслуговування абонентів.Саме тут ми можемо отримати інформацію про свої витрати, замовивши деталізацію.

Для замовлення документа потрібно буде пред'явити паспорт Але якщо номер оформлений не на вас, доведеться задовольнятися функціоналом «Особистого кабінету» - іншими способами деталізацію не отримати.

Через довідкову службу

До речі, якщо під рукою немає доступу до «Особистого кабінету», але ви хочете дізнатися, куди поділася з рахунку та чи інша сума, спробуйте зателефонувати до довідкової служби МТС за номером 0890 (або 8-800- 250-0890 з інших мобільних та стаціонарних телефонів).