МТС Коннект-4

Anonim

Для того, щоб забезпечити абонентам недорогий доступ в інтернет, мобільні оператори створили спеціалізовані тарифи, націлені на передачу даних. Один із таких тарифів пропонується оператором МТС – це тариф «МТС Коннект-4». У цьому огляді ми розповімо, як підключити та відключити «МТС Коннект-4», а також розповімо про доступні опції, що забезпечують недорогий доступ в інтернет. Всього тут є 4 додаткові опції:

  • «Інтернет на день»;
  • «Інтернет-Mini»;
  • «Інтернет-Maxi»;
  • «Інтернет-VIP».

C з їхньою допомогою ми і зможемо організувати доступ до мережі на найоптимальніших умовах.

Опис тарифу «МТС Коннект-4»

Тарифний план «МТС Коннект-4» відноситься до лінійки найвигідніших тарифів МТС і орієнтований на використання в планшетах та модемах, де голосові послуги зв'язку просто не потрібні. Проте тут потрібна передача даних, бажано на найпривабливіших умовах. Дзвінки на цьому тарифі дійсно дорогі:

  • На місцеві номери МТС – 4 руб./хв;
  • На інші місцеві мобільні номери – 4 руб./хв;
  • На номери місцевих стаціонарних операторів – 5, 5 руб./хв;
  • На загальноросійські номери МТС – 5 руб./хв;
  • На інші російські номери (міжгород) - 14 руб./хв.

Щодо SMS та MMS, то тут розцінки більш прийнятні:

  • Відправка SMS на місцеві номери -1, 95 руб;
  • Відправка SMS на інші російські номери - 3, 8 руб;
  • Відправка SMS по світу - 5, 25 руб;
  • Відправка MMS – 9, 9 руб.

Цей тариф не можна назвати прийнятним для недорогого спілкування, оскільки він призначений для інших цілей – для доступу в інтернет. До речі, базова вартість 1 Мб прийнятих/відправлених даних складає 3 рублі Тому на додаток до тарифного плану «МТС Коннект-4» пропонується ціла добірка гідних опцій з прийнятними розцінками на інтернет-трафік.

Опція «Інтернет на день»

Перша опція має назву «Інтернет на день». Вона орієнтована тих, кому інтернет потрібен лише періодично, а чи не кожен день. Опція надає абонентам 500 Мб трафіку на добу. Але є одна особливість – трафік надається лише тоді, коли мережа реєструє спробу доступу до мережі.Наприклад, якщо сьогодні ми не намагатимемося вийти в інтернет, то абонентська плата за поточну добу стягуватися не буде. Вартість доступу до Інтернету з опцією «Інтернет на день» складає 50 руб./день (враховуються лише дні використання). Її можна використовувати не тільки в домашній мережі, а й у роумінгу Але потрібно враховувати, що якщо за поточну добу мережа зареєструє дві спроби доступу в інтернет (вдома та в роумінгу ), то оплата буде списана двічі.

Для підключення або відключення опції наберіть USSD-команду 11167 або скористайтеся функціоналом «Особистого кабінету». Також підключення можна виконати шляхом надсилання SMS з текстом 67 на номер 111, відключення – шляхом відправлення SMS з текстом 670 на номер 111.

Опція «Інтернет-Mini»

Опція «Інтернет-Mini» орієнтована на тих, кому інтернет потрібен щодня, але в невеликих кількостях. Вона пропонує 7 Гб трафіку за абонентську плату 500 руб./ міс. Це оптимальний варіант для використання у смартфонах та планшетах. Для підключення та вимкнення скористайтесь USSD-командою 1111601 або відвідайте «Особистий кабінет». Трафік, що надається в рамках опції, можна витрачати на всій території Росії.

Опція «Інтернет-Maxi»

Опція «Інтернет-Maxi» призначена для вимогливих абонентів, які потребують великих обсягів трафіку. Вона надає користувачам 15 Гб трафіку вдень та безліміт у нічний час. Цього вистачить на серфінг, спілкування у соціальних мережах та на роботу з електронною поштою. Абонентська плата становить 800 руб./міс, трафік може витрачатися по всій Росії. Для підключення та відключення опції скористайтесь USSD-командою 1111611 або загляньте в «Особистий кабінет».

Опція «Інтернет-VIP»

Якщо потрібно дуже багато трафіку, слід скористатися опцією «Інтернет-VIP». Вона включає 30 Гб денного трафіку і нічний безліміт за 1200 руб./ міс. Доступ до інтернету працюватиме на всій території Росії. Для підключення опції слід набрати USSD-команду 1111661 або скористатися можливостями «Особистого кабінету» МТС.

Налаштування пристроїв

Таким чином, для того, щоб отримати в своє розпорядження недорогий доступ в інтернет, потрібно підключити «МТС Коннект» і вибрати одну з опцій, що пропонуються. Як точка доступу в смартфонах і планшетах вказується APN «internet.mts.ru» (без лапок). А для того щоб налаштувати модем «МТС Коннект» на ноутбуці, достатньо встановити сам модем у вільний USB-порт – налаштування будуть виконані автоматично. .

Як підключити «МТС Коннект-4»

Для того щоб підключити «МТС Коннект-4», слід скористатися «Особистим кабінетом» або надіслати USSD-команду 111307. Після цього ви зможете вибрати та підключити одну з перерахованих вище опцій.

Як відключити «МТС Коннект-4»

Для того щоб відключити «МТС Коннект-4», слід вибрати відповідний тарифний план і знайти в його описі USSD-команду для переходу. Також для цього можна використовувати "Особистий кабінет" МТС. І не забудьте відключити підключені до тарифу додаткові опції