Як відключити СМС розсилку на МТС

Anonim

Розсилка реклами на МТС дратує багатьох. Щоденні потоки спаму здатні вивести з душевної рівноваги навіть саму спокійну людину. Як відключити СМС-розсилку на МТС та захистити себе від нав'язливої ​​реклами? Спочатку потрібно розібратися, звідки узялася ця реклама. Адже іноді ми самі підписуємося на інформаційні розсилки, після чого дивуємося, звідки беруться ці SMS.

Але іноді повідомлення дійсно виявляються спамом. Найпростіший спосіб захистити себе від спаму SMS-каналом – припинити залишати свій номер телефону в сумнівних місцях Наприклад, вказуючи його в анкеті на отримання дисконтної картки в будь-якому В магазині, ми мало не автоматично даємо згоду на отримання реклами - є ймовірність, що незабаром на вказаний номер почне приходити реклама не тільки від магазину, а й від інших рекламодавців.

Як відписатися від розсилок МТС

Для того, щоб відмовитися від СМС-розсилки на МТС, слід перевірити наявність підключених підписок. Робиться це за допомогою USSD-команди 1522 - набираємо команду та виконуємо дії щодо відключення непотрібних передплат. Для цього потрібно отримати пароль, ввести його у форму входу, після чого пробратися в розділ «Мій контент – Замовлений контент – Активні передплати». Тут нам і потрібно буде відключити підписки, що стали непотрібними, наприклад, відключити підписку «Анекдоти» на МТС.

Якщо підписок немає, слід придивитися до вмісту отриманих повідомлень. У них міститься рекламна інформація безпосередньо від оператора? Тоді проблема з відключенням розсилки від МТС вирішується шляхом підключення безкоштовної послуги «Заборона прийому інформаційних SMS та SMS/MMS із сайту МТС».

Про те, як відключити відключити МТС-інфо, ми вже писали раніше.

Для підключення послуги слід набрати USSD-команду 111374, після чого прийом рекламно-інформаційних розсилок від МТС буде відключено. Також послуга блокує показ будь-якої інформації під час використання таких сервісів як перевірка балансу.

Як заблокувати СМС-розсилку на телефоні

Вас дістають рекламні повідомлення від установників пластикових вікон, кредитних організацій, забудовників та інших рекламодавців? У цьому випадку оператор МТС не має відношення до одержуваних рекламно-інформаційних матеріалів – розсилання проводиться сторонніми компаніями Як позбутися нав'язливого спаму?

Для цього потрібно скористатися сервісом відписки від SMS-розсилок, що надається оператором МТС. Як робиться відписка? Як ми знаємо, реклама нерідко надходить із коротких номерів та альфа-номерів (такі номери складаються з латинських літер). Ми можемо заблокувати отримання повідомлень із даних номерів шляхом їхнього блокування за допомогою цілого набору SMS-команд, що надсилаються на спеціальний сервісний номер 4424.Ось перелік команд:

  • SMS з текстом «offномер» - активація блокування;
  • SMS із текстом «onномер» - відключення блокування;
  • SMS із текстом «checkномер» - перевірка статусу блокування;
  • SMS із текстом «list» - запит списку заблокованих номерів;
  • SMS з текстом «clear» - повне очищення списку заблокованих номерів.

Ця послуга має дві важливі відмінності від Чорного списку:

  • Вона не блокує розсилки зі звичайних номерів;
  • Надається без абонентської плати та плати за підключення.

Таким чином, це чудовий інструмент для боротьби з рекламними розсилками на МТС. Блокування доступне абонентам будь-яких тарифних планів, а всі SMS-команди надсилаються абсолютно безкоштовно.Максимальна кількість номерів, що блокуються, – 300 шт. Але цей ліміт можна збільшити, звернувшись до офісу обслуговування абонентів МТС. Термін обробки SMS-команд складає 24 години. Щодо управління через «Особистий кабінет», то його тут немає – можливий лише перегляд списку заблокованих номерів.

Як уникнути підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає.Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.