Як активувати цю карту МТС на телефоні

Anonim

Купивши нову SIM-карту МТС, ми відразу ж замислюємося про її активацію – вона має бути готова до здійснення викликів та споживання інших послуг. У різних операторів стільникового зв'язку процедури активації різні Десь потрібно дочекатися якихось дій з боку самого оператора, а десь потрібно самостійно виконати будь-які дії.

Як активувати SIM-карту МТС? Саме цьому питанню і буде присвячена ця стаття. Нагадаємо, що оператор надає своїм абонентам можливість вибрати номер із певною послідовністю цифр, який красиво виглядає, легко читається та запам'ятовується.Про те, як обрати та купити золотий номер МТС, читайте у спеціальному огляді.

Як активувати сімку МТС на телефоні

Найпоширенішим мобільним пристроєм є звичайнісінький стільниковий телефон. Тому в першу чергу ми розглядатимемо процес активації SIM-карт МТС саме через телефони та смартфони. Якщо ви придбали нову SIM-карту МТС і не знаєте, що з нею робити, встановіть її у свій мобільний телефон, зачекайте на завантаження, після чого спробуйте скористатися послугами зв'язку – наприклад, кудись подзвонити.

Нагадаємо, що повідомити потрібним вам абонентам про новий номер, допоможе послуга МТС Мій новий номер.

Так як на SIM-карті вже є якийсь стартовий баланс, вам буде автоматично надано доступ до послуг зв'язку. Також після встановлення SIM-картки на телефон почнуть надходити різні SMS-повідомлення, у тому числі і з привітанням від оператора МТС.Додатковим плюсом стане те, що на телефон надійдуть автоматичні налаштування інтернету та MMS – вам залишиться лише зберегти та активувати дані налаштування. Після цього ви зможете користуватися всіма послугами зв'язку.

Якщо з якихось причин доступ до послуг зв'язку виявиться обмеженим, спробуйте набрати на своєму телефоні USSD-команду 111. Після цього SIM-картка повинна активуватись. При виникненні будь-яких проблем з активацією ви можете звернутися до офісів обслуговування МТС або в абонентську службу, зателефонувавши за номером 0890 або 8-800-250-0890 Але в в більшості випадків активація відбувається автоматично – жодних додаткових дій не потрібно.

Як активувати СІМ-карту МТС на планшеті

Якщо Ви придбали SIM-карту для планшета, Вам необхідно встановити її у свій пристрій, не включаючи передачу даних. В іншому випадку, якщо на номері не підключено додаткових послуг, почнеться споживання платного інтернет-трафіку.Нова SIM-картка буде активна автоматично, тому нам залишиться лише вибрати відповідну по трафіку інтернет-опцію та підключити її. Після цього можна активувати передачу даних та випробувати вихід в інтернет.

Якщо SIM-картка з якихось причин не активувалася, слід скористатись інструкціями щодо активації сімки з телефону. Деякі планшети вміють дзвонити та відправляти USSD-команди, тому процес активації можна буде виконати прямо з планшета. Якщо планшет не вміє дзвонити та відправляти USSD-команди, спробуйте відправити з нього SMS на будь-який номер, щоб мережа побачила активність.

Якщо нічого не допомогло, спробуйте перевстановити SIM-картку в телефон і ввійдіть до описаних вище інструкцій.

Як активувати SIM-карту МТС на модемі

Вирішили придбати високошвидкісний модем від МТС для виходу в інтернет на роботі та вдома? Зверніться до найближчого салону зв'язку і купіть там комплект, що включає SIM-карту і сам модем.Як правило, тут вже підключено якусь стартову інтернет-опцію, тому ми можемо сміливо встановлювати SIM-карту в модем і підключати її до комп'ютера.

Після встановлення драйверів та керуючої програми намагаємося вийти в інтернет – відбудеться автоматична активація SIM-карти МТС та активація інтернет-опції ви можете зайти в «Особистий кабінет» і вибрати там іншу опцію, що включає більший або менший пакет трафіку.

Якщо з якихось причин SIM-картка виявиться неактивною, зверніться до офісу обслуговування або довідкової служби за телефоном 0890 або 8-800-250-0890. Але в більшості випадків комплекти з модемів із SIM-картами продаються вже активними.