Золоті номери МТС

Anonim

Красиві золоті номери мають одну важливу перевагу – вони легко запам'ятовуються і надовго врізаються в пам'ять агенцій та інших фірм та компаній. Тобто, це всі ті, хто потребує впізнаваності. Давайте розглянемо, як вибрати та придбати золотий номер від МТС? Нагадаємо, що повідомити важливим для вас абонентам про зміну номера допоможе послуга МТС Мій новий номер.

У цьому огляді ми розглянемо:

  • Ключові особливості красивих номерів;
  • Переваги красивих номерів;
  • Спосіб купівлі золотих номерів.

Також ми розповімо про те, як правильно переоформити номер, що сподобався, що належить іншому абоненту.

Чи варто купувати золотий номер

Якщо ви хочете, щоб ваш телефонний номер запам'ятовувався з першого прочитання, слід звернути увагу на категорію красивих номерів «Золото». Красива послідовність цифр у хорошому номері буде гарно виглядати на рекламних матеріалах, а також візитівках. Потребу в таких номерах найчастіше відчувають ділові люди та підприємці, які часто спілкуються зі своїми клієнтами. Золотий номер МТС можна придбати і для свого бізнесу – хороша пам'ятка номера добре впливає на формування клієнтської бази

Часто спілкуєтеся зі своїми клієнтами та замовниками? Тоді він знадобиться і вам. Крім того, красиві номери нерідко купують і звичайні абоненти, які використовують мобільний телефон для повсякденного спілкування з друзями та родичами.

Для чого потрібен золотий номер звичайній людині і чи варто його купувати? Звичайно варто, адже власники гарних номерів ніколи не мають труднощів при передачі свого номера іншим абонентам – він дуже легко запам'ятовується і відкладається в голові. Також виключаються ймовірні помилки під час здійснення платежів – якщо телефонний номер містить хаотичне нагромадження цифр, то ймовірність помилки велика.

Як правильно вибрати золотий номер МТС

Критерії правильності вибору золотого номера МТС досить туманні. Кожна людина судить про ступінь краси по-своєму, але є одне загальне правило - при виборі номера слід орієнтуватися на наявність у ньому однакових цифр або однакових чисел

.

Наприклад, непогано виглядають номери, що закінчуються однаковими послідовностями – 89-89. Добре запам'ятовуються такі послідовності – 89-98 (у дзеркальному відображенні).Якщо обраний телефонний номер добре гармонуватиме і з федеральним кодом, то це ще краще – гарна запам'ятовування гарантована.

Де купити золотий номер МТС

Придбати красиві номери МТС ви зможете у салонах-магазинах МТС, адреси яких опубліковані на офіційному сайті оператора. Повідомте про свій намір придбати номер із категорії «Золото», і фахівці салону-магазину запропонують вам усі варіанти, що є в наявності. Вибрати або замовити телефонний номер з категорії «Золото» можна і через довідкову службу МТС – зателефонуйте туди за номером 0890 або 8-800-250-0890 (з інших мобільних та стаціонарних телефонів). Вартість федерального або прямого золотого номера становить 1500 рублів.

Як купити зайнятий золотий номер у власника

Вам сподобався чийсь номер, і ви хочете його викупити? Тоді ви повинні пам'ятати про те, що покупка повинна супроводжуватися обов'язковим переоформленням номера в салоні МТС — процедура ця платна, зате дозволяє убезпечити покупця.Якщо продавець красивого номера відмовляється від переоформлення, то на угоду краще не йти – справжній власник завжди може повернути номер собі, навіть якщо він віддав вам SIM-картку з номером у руки.