Сервісний номер МТС

Anonim

Користуючись послугами стільникового зв'язку від МТС, ми нерідко стикаємося з різними проблемами - зникли гроші, не працюють опції, неможливо додзвонитися, не зараховано черговий платіж, необхідно поміняти номер телефону. Зіткнувшись зі складнощами, слід звернутися до довідкової служби оператора, зателефонувавши на сервісний номер МТС. Допомога тут надається абсолютно безкоштовно, потрібно лише дочекатися, поки звільниться один із консультантів.

Сервісна служба МТС

0890 або 8-800-250-0890

Проблеми зі зв'язком можуть виникати і в роумінгу, коли телефон реєструється в гостьовій мережі.Незважаючи на налагодженість технології, складнощі виникають із завидною регулярністю. Саме тому ми торкнемося у нашому огляді та способи дозвону до сервісної служби МТС у роумінгу.

Безкоштовний сервісний номер МТС

Сервісні номери МТС публікуються на багатьох носіях – на комплектах підключення, на договорах про надання послуг зв'язку, на рекламних банерах та розтяжках, а також на роздаткових матеріалах. Як правило, на них не звертаєш увагу аж доти, доки не зіткнешся з якимись проблемами зі зв'язком. Найвідповідальнішого моменту його під руками немає. Обов'язково запишіть вказані в огляді номери до своєї телефонної книги, щоб не забути.

Найстаріший безкоштовний номер сервісної служби МТС – це номер 0890. Він працює, мабуть, з часів заснування оператора та доступний для абонентів будь-яких тарифних планів. Дзвінки на сервісний номер МТС 0890 здійснюють абсолютно безкоштовно.Якщо у вас виникли проблеми зі зв'язком, сміливо телефонуйте на цей номер і ставте консультантам запитання.

Другий безкоштовний номер сервісної служби МТС доступний з усіх номерів мобільних та стаціонарних операторів. Тобто ми можемо зателефонувати до довідкової служби навіть з вуличного телефону – це номер 8-800-250-0890. Сюди можуть додзвонитися абоненти Білайну, Мегафону або Теле2, а також абоненти, які мають у своєму розпорядженні стаціонарні телефони. Також цей номер орієнтований і на абонентів МТС.

Зателефонувати до сервісної служби МТС у роумінгу

Безкоштовні номери сервісної служби МТС 0890 і 8-800-250-0890 доступні і у російському роумінгу. Тобто, перебуваючи у Росії, ми можемо сміливо дзвонити на вказані номери. Але у міжнародному роумінгу вони виявляться недоступними. Що ж робити, якщо під час перебування за кордоном у вас виникли проблеми зі зв'язком?

Якщо ви вирушаєте у закордонну поїздку, запишіть у свою телефонну книгу номер +7-495-766-0166.Дзвінки на цей номер у міжнародному роумінгу здійснюються абсолютно безкоштовно.

Отримання допомоги на сайті МТС

Сервісні номери МТС доступні в будь-якій точці світу. Але що робити, якщо вони не допомагають вирішити проблеми із зв'язком? У цьому випадку слід спробувати отримати допомогу через форму зворотного зв'язку на офіційному сайті оператора. Вона знаходиться в розділі «Мобільний зв'язок – Підтримка» Вибравши цього пункту меню, необхідно вказати, з чим пов'язана проблема – для цього вибираємо пункт «Мобільний зв'язок». Далі ми можемо:

  • Задати те чи інше питання;
  • Поскаржитись;
  • Повідомити про шахрайські дії;
  • Передати подяку;
  • Відправити будь-яку заяву.

При виникненні проблем вибираємо перший пункт і вибираємо тему звернення – це робиться за допомогою форми, що випадає. Після цього вписуємо у форму своє питання, вказуємо прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону МТС, адресу електронної пошти та дату звернення. Після цього запит відправиться до Контактного центру МТС, а нам залишиться лише дочекатися відповіді.