Як відключити послугу гороскоп на МТС

Anonim

Для того щоб отримати актуальний гороскоп на сьогоднішній день, достатньо відвідати один із спеціалізованих ресурсів у мережі інтернет. Аналогічні можливості надає оператор МТС, який пропонує своїм абонентам цікаві підписки. Але багатьох абонентів такі підписки просто дратують, оскільки передбачають періодичне списання абонентської плати

Як відключити підписку «Гороскоп» на МТС? Дати це питання однозначний відповідь неможливо, оскільки гороскопи на МТС надаються відразу кількома сервісами. Тому спочатку нам потрібно з'ясувати, який із сервісів надає нам таку послугу.

Що таке послуга «Гороскоп»

Надання гороскопів у мережі МТС здійснюється через два сервіси:

  • «Голосовий портал МТС» за номером 0770;
  • «МТС-Інфо».

«Голосовий портал МТС» пропонує своїм абонентам відразу три види гороскопів – любовний, діловий та загальний. Передплата здійснюється шляхом дзвінка на номер порталу 0770, в розділі «Будь в курсі/Гороскопи». За передплату передбачено невелику абонентську плату – 1, 5 руб./сутки Через 30 днів після активації підписки на абонентський номер надійде повідомлення, в якому буде міститись інформація про продовження послуги , а також про способи відписки. Підписавшись на гороскоп від «Голосового порталу МТС», ви щодня отримуватимете вибрану інформацію у вигляді SMS. Одночасно з цим з номера списуватиметься абонентська плата. Г

ороскопи від «МТС-Інфо» представлені послугою «Щоденний гороскоп». Вона підключається за допомогою USSD-команди та передбачає абонентську плату у розмірі 3 руб./добу. Для підключення послуги достатньо набрати команду 1114762 та обрати свій знак Зодіаку. Аналогічну операцію можна виконати через меню «МТС-Інфо» на мобільному телефоні.

Як відключити гороскоп на МТС

Тепер ми знаємо, як надаються гороскопи на МТС – залишилося навчитися їх відключати. Тут нема нічого складного. Спочатку ми розглянемо процес відключення гороскопу від «Голосового порталу МТС»:

  • Якщо ви передплатили «Щоденний (загальний) гороскоп», відправте SMS з текстом «СТІГ» на сервісний номер 770655;
  • Якщо ви передплатили «Діловий гороскоп», відправте SMS з текстом «СТДГ» на сервісний номер 770655;
  • Якщо ви передплатили «Любовний гороскоп», відправте SMS з текстом «СТЛГ» на сервісний номер 770655.

Існує й інший спосіб відмовитися від зазначених гороскопів – потрібно зателефонувати за номером «Голосового порталу МТС» 0770 та оформить відмову від підписки за допомогою голосового меню. Аналогічні можливості надаються розділом «Мої підписки» в «Особистому кабінеті» - там же ми можемо відключити і багато інших підписок, що «з'їдають» баланс особового рахунку, наприклад, відключити підписку «Анекдоти» на МТС або розсилку реклами.

Як відключити передплату на гороскоп від МТС, що надається в рамках сервісу «МТС-Інфо»? Для цього слід скористатися USSD-командою 1114752. Після підтвердження намірів підписку буде відключено, а списання абонентської плати припиниться. Також вимкнення можна виконати через «Особистий кабінет» або через меню «МТС-Інфо».

Найпростіший спосіб відмовитися від усіх підписок, які тільки є на номері – набрати USSD-команду 1522. Після цього ми потрапимо до меню управління своїми передплатами.Тут ми можемо отримати список активних передплат або відписатися від усього відразу. Аналогічні можливості надаються «Особистим кабінетом» МТС – тут ми можемо максимально наочно отримати інформацію про підключені передплати та відмовитися від різних платних послуг.