Як відключити МТС Клік Україна

Anonim

Інформаційні послуги мають великий попит серед абонентів оператора МТС-Україна. Сучасна людина стала справжнісіньким поглиначем інформації, тому наявність додаткових каналів її надання є великим плюсом. Одним з таких каналів є послуга «МТС Клік» від оператора МТС-Україна. Про це ми розповімо в нашому огляді.

Опис послуги «МТС Клік»

Послуга «МТС Клік» є дуже цікавим каналом розповсюдження інформації.Вона не вимагає запам'ятовування адрес сайтів та номерів постачальників SMS-контенту. Усі інформаційні послуги та канали працюють через спеціальне меню. «МТС Клік» дозволяє отримувати цікаві та актуальні новини, прогнози погоди у своєму місті, цікаві факти з тих чи інших областей, спортивні новини та багато іншого.

Як працює послуга «МТС Клік»? Вона активується автоматично, відразу після встановлення в телефон нової SIM-карти МТС. Протягом дня на телефон абонента надходитимуть анонси інформаційних повідомлень, на які можна відповісти двома діями:

  • Підтвердити повне отримання контенту;
  • Скасувати отримання контенту.

Тобто абоненту залишиться натиснути «ОК» або «Скинути/скасувати». При виборі кнопки «ОК» на телефон надійде відповідний контент – це може бути повна новина, посилання на мультимедійний контент, анекдоти, кумедні історії, гороскопи за знаками зодіаку, питання цікавої вікторини або посилання на якусь сторінку.

До речі, якщо не відреагувати на отримане повідомлення, через кілька хвилин воно зникне, а екран згасне. У телефоні зберігаються лише останні 10 отриманих повідомлень. Послуга «МТС Клік» готова запропонувати своїм абонентам інформацію на такі теми:

  • Деловой мир;
  • Чоловік і жінка;
  • Енергія музики;
  • Все про все;
  • Ніжний вік;
  • Sports Life;
  • Позитив;
  • Новини.

За допомогою меню «МТС Клік», розташованого на SIM-карті МТС, абоненти зможуть налаштувати отримання інформації згідно зі своїми уподобаннями та уподобаннями. Там же відбувається перегляд десяти останніх отриманих повідомлень, налаштовується мова та можливість отримання звукових повідомлень.

Запити в рамках послуги «МТС Клік» можуть бути платними або безкоштовними – платні запити можуть бути розпізнані за допомогою значка долара «$» . Вартість контенту вказується у безкоштовних промо-запитах та меню «МТС Клік».

Послуга доступна всім абонентам, які мають у своєму розпорядженні нову SIM-карту з позначкою «МТС Клік». Якщо ж у розпорядженні абонента знаходиться стара SIM-картка, він може обміняти її на нову в будь-якому з офісів обслуговування МТС. Абоненти зі смартфонами на базі Symbian OS 7 і 8 версії можуть не змінювати SIM-карту, а завантажити на свій пристрій аплет «МТС Клік» - він доступний для завантаження на офіційному сайті оператора МТС-Україна.

Аналогічним функціоналом у мережі оператора МТС мають МТС Сервіси. Отримати більше інформації та дізнатися як відключити МТС Сервіси, якщо ці розсилки заважають, можна з нашого спеціального огляду.

Як відключити «МТС Клік»

Ми вже знаємо, як активувати та налаштувати послугу «МТС Клік» - активація та налаштування послуги здійснюється за допомогою однойменного меню. Там же провадиться і відключення послуги. Як відключити "МТС Клік" через СМС? Такої можливості не передбачено, оскільки керування послугою здійснюється виключно через меню SIM-картки або за допомогою встановлюваного аплетуЯкщо вам набридли нав'язливі рекламні розсилки, то дізнатися, як відключити СМС рекламу на МТС, ви можете зі спеціального огляду.