«МТС Новини»

Anonim

Отримувати цікаву інформацію можна не лише через інтернет, а й через свій мобільний телефон. Для цього в мережі МТС працює цікава послуга «МТС Новини», яка пропонує користувачам контент на різні теми. Вона побудована за схемою надання інформації у вигляді безкоштовних анонсів

У даному огляді ми порушимо кілька запитань:

  • Що є послуга «МТС Новини»?
  • Як підключити послугу?
  • Як відключити «МТС Новини»?

Давайте розберемо ці питання і дамо на них відповіді.

Опис послуги

Послуга «МТС Новини» орієнтована на тих, хто любить отримувати цікавий контент на свій мобільний телефон. Спочатку інформація надходить у вигляді коротких анонсів, що відображаються на екрані мобільного пристрою. Якщо користувачеві цікава запропонована тема, може підтвердити отримання інформації, і з його рахунку спишеться певна сума коштів. Якщо ж тема контенту не становить інтересу, його можна відхилити.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно мати SIM-карту нового зразка – вона відрізняється наявністю пункту «МТС Новини» в меню МТС Сервіси . Якщо у вас стара SIM-картка, зверніться до її заміни до найближчого офісу МТС. Заміна SIM-карток здійснюється безкоштовно, зі збереженням номера, балансу та набору послуг. Для підключення послуги потрібно зайти в меню МТС Сервіси і вибрати там пункт МТС Новини.Далі встановлюємо галочки (або плюсики) навпроти тем.

Що це можуть бути за теми?

  • «Світ МТС» - інформація від оператора, що надається безкоштовно;
  • «Жіночий клуб» - тематичний канал для жіночої аудиторії;
  • «Автоновості» - спеціальний канал для автолюбителів;
  • «Спорт» - канал новин для любителів спорту»;
  • Канал «Будь в курсі» - в рамках каналу розсилаються гороскопи, курси валют, цікаві мультимедійні файли.

Існує і безліч інших тематичних каналів, список яких ви зможете побачити у відповідному розділі пункту меню «МТС Новини». Для керування послугою можна використовувати wap-портал за адресою wap.mts-icb.ru. Тут потрібно перейти на сторінку з тематичними каналами та підключити потрібні тематики. Але відключення послуги тут не передбачено.

Вартість контенту залежить від його типу. Наприклад, текстовий контент коштує від 5 рублів, а вартість мультимедійних роликів сягає 60 рублів. Інтернет-трафік, якщо він потрібний для отримання контенту, оплачується окремо.

Способи відключення «МТС Новини»

Ми вже з'ясували, що є послугою «МТС Новини». Але багатьох вона відверто дратує – телефон постійно прокидається, відволікаючи від справ. Також, при прийомі анонсів, включається підсвічування екрану, що активно садить батарею. Та й вартість контенту часом виявляється дуже високою – простіше і дешевше знайти потрібну інформацію в інтернеті.

Як відключити «МТС Новини» на телефоні? Перший спосіб відрізняється своєю простотою – потрібно просто набрати на своєму мобільному телефоні USSD-команду 11112122. Після цього послуга виявиться відключеною, а прийом набридливих анонсів припиниться.

Другий спосіб полягає у використанні меню «МТС Сервіси» - знайдіть у ньому пункт «МТС Новини» та деактивуйте там усі підключені канали. Після цього зайдіть у меню «МТС Новини – Налаштування – Додатково – Мовлення – Вимкнути». Прийом анонсів виявиться вимкненим, а ви зможете відпочити від нав'язливих повідомлень. Інших способів відключення послуги «МТС Новини» не існує.

Вона не відключається через «Особистий кабінет» і не підлягає деактивації в офісах обслуговування – відключення виконується лише за допомогою телефону. Якщо вас цікавить, як відключити СМС рекламу на МТС, то цьому питанню на нашому сайті присвячена окрема стаття.