МТС «Друга пам'ять»

Anonim

Втрата або поломка мобільного телефону можуть призвести до повної втрати інформації та контактів. Запобігти втраті даних допомагають послуги синхронізації та хмарні сервіси. Але можна зробити простіше – скористатися послугою «Друга пам'ять» від МТС. Як працює дана послуга та які її можливості?

Опис послуги «Друга пам'ять»

Послуга «Друга пам'ять» від МТС дозволяє зберігати на серверах оператора контакти, фотографії, нотатки, відео та будь-які інші файли. Тобто це своєрідне хмарне сховище даних. Якщо ви дорожите зробленими фотографіями, відеороликами та своїми контактами, сміливо підключайте послугу та зберігайте файли на сервері МТС.Крім того, це дуже корисна послуга для тих, хто часто втрачає свій мобільний телефон – в будь-який час ви зможете відновити всі загублені файли «Друга пам'ять» доступна в чотирьох версіях :

  • «Друга пам'ять: Базова» - ємність 5 Гб, тільки для зберігання зображень;
  • «Друга пам'ять: Стандарт» - ємність 50 Гб;
  • «Друга пам'ять: Оптимум» - ємність 100 Гб;
  • «Друга пам'ять: Преміум» - ємність 1000 Гб.

Фотографії можуть мати формат JPG (JPEG), PNG та GIF. Для роботи послуги потрібна однойменна програма. Його можна завантажити у магазині Playmarket або AppStore. Якщо ваш телефон працює на інших платформах, наберіть USSD-команду 1114001 і отримайте посилання на завантаження програми. Після встановлення програми, його необхідно запустити та дочекатися, поки вибрані файли будуть скопійовані на сервер МТС.Якою є вартість послуги «Друга пам'ять» від МТС? Підключається вона безкоштовно, але абонентська плата все-таки є :

  • «Друга пам'ять: Базова» - надається безкоштовно;
  • «Друга пам'ять: Стандарт» - абонентська плата становить 60 руб./міс;
  • «Друга пам'ять: Оптимум» - абонентська плата складає 150 руб./міс;
  • «Друга пам'ять: Преміум» - абонентська плата складає 500 руб./міс.

До речі, інтернет-трафік оплачується окремо або віднімається з підключених пакетів. Список підтримуваних платформ – Google Android 2.3 і вище, iOS 6.1 і вище, Symbian, Windows Phone 8 (підтримується лише зберігання контактів) та J2ME.

Як підключити другу пам'ять на МТС

Для того щоб підключити послугу «Друга пам'ять», необхідно набрати USSD-команду 1114001 і вибрати в меню пункт «Підключити».Через кілька хвилин на ваш мобільний телефон надійде SMS із посиланням на завантаження програми-клієнта – одночасно з цим підключиться і сама послуга.

Як користуватися послугою «Друга пам'ять» на МТС

Користуватися послугою дуже легко – як ми вже говорили, вам слід встановити на свій телефон програму та запустити її, після чого дані скопіюються на сервери МТС. Якщо з вашим телефоном щось трапиться (зламався, загубився, вкрали), вам слід відновити SIM-карту в найближчому офісі обслуговування, встановити її в новий телефон, завантажити програму, вибрати пункт «У телефон із Другої пам'яті» та дочекатися синхронізації даних – всі ваші контакти, фотографії та файли скопіюються з серверів МТС у ваш новий телефон

Як відключити другу пам'ять на МТС

Для того, щоб відключити послугу «Друга пам'ять» на МТС, скористайтесь USSD-командою 1114001, дочекайтеся появи меню та виберіть в ньому пункт «Вимкнути» - після цього послугу буде відключено.Зверніть увагу, що всі дані на серверах МТС після відключення знищуються і не відновлюються