Як відключити послугу анекдоти на МТС

Anonim

Оператор МТС надає своїм абонентам не тільки послуги голосового зв'язку та доступу в інтернет, але й інформаційно-розважальні послуги, що надаються шляхом оформлення підписок. , з щоденною або щомісячною абонентською платою. Те саме стосується послуги «Щоденний анекдот». Як відключити анекдоти від «МТС-Інфо» та позбутися постійних списань грошей?

Що таке послуга «Анекдоти»

«МТС-Інфо» не є повноцінним сервісом підписок – оператор МТС позиціонує його як збірку щоденних інформаційних послуг. Сервіс надає:

  • Курси валют – абоненти, що підключили послугу, щодня отримують інформацію про найважливіші курси;
  • Гороскоп – достатньо лише вибрати потрібний знак Зодіаку;
  • Прогноз погоди – точні прогнози погоди на завтра;
  • Новини – добірка найактуальніших новин на сьогодні;
  • Анекдот – кожен день абоненти зможуть отримувати на свій телефон за одним цікавим та смішним анекдотом.

У нашому випадку нас цікавить лише останній пункт – послуга «Щоденний анекдот». Підписавшись на цю послугу, ми зможемо щодня читати свіжі анекдоти, не відвідуючи жодних розважальних ресурсів – анекдоти надходитимуть на мобільний телефон у вигляді SMS.

Послуга «Щоденний анекдот» від «МТС-Інфо» підключається різними способами – за допомогою USSD-команди, через меню «МТС-Інфо» на мобільному телефоні, через «Особистий кабінет» у розділі «Мої підписки».Абонентська плата за послугу складає 3 рублі на день. Також передбачено разове замовлення анекдоту, але такий запит коштує дорожче – 10 рублів. Для подання запиту на одноразове отримання анекдоту слід відвідати меню «МТС-Інфо».

Послуга досить дорога, незважаючи на те, що 3 рублі – це смішна сума за нинішніми цінами та часом. У місяць анекдоти коштують приблизно 90 рублів Але чи є сенс користуватися послугою, якщо майже на кожному телефоні є доступ в інтернет, причому часто безлімітний? Чим платити по 90 рублів на місяць, легше відкрити браузер, зайти на будь-який сайт з анекдотами і поповнити з його допомогою свою скарбничку кумедних коротких історій.

Багато людей, користуючись «МТС-Інфо», просто не знають про те, що це платний сервіс. Запитавши анекдот, ми автоматично підписуємося на послугу – на телефон прийде SMS з анекдотом, а з рахунку спишуться 3 рублі. Наступного дня історія повториться, але вже в автоматичному режимі.Після цього абоненти починають помічати, що з їхнього рахунку пропадають гроші, починаються претензії у бік оператора – адже винне лише небажання як слід розібратися з принципами тарифікації меню «МТС-Інфо». На нашому сайті ви також знайдете огляд про те, як відключити гороскоп від «МТС-Інфо».

Як відключити анекдоти на МТС

Отже, як відключити анекдоти від «МТС-Інфо», якщо ви не врахували наявність абонентської плати та примудрилися підписатися на цю послугу? Для цього ми можемо вчинити так – вибрати найбільш доступний варіант зі списку:

  • Набрати USSD-команду 1114753;
  • Відвідати «Особистий кабінет»;
  • Скористатися командою 1522.

Перший варіант є найпростішим. З його допомогою можна миттєво відключити анекдоти від МТС-Інфо та позбутися щоденних списань, використовуючи лише свій мобільний телефон.Любителям керувати своїм номером через «Особистий кабінет» рекомендується вибрати другий пункт – авторизувавшись у системі під своїм логіном та паролем, потрібно зайти в розділ «Мої підписки» та відключити там послугу «Щоденний анекдот».

Щодо USSD-команди 1522, то вона призначена для управління підписками. Але з її допомогою ми можемо відключити і послугу «Щоденний анекдот», оскільки вона надається на базі передплати щоденної абонентської плати. Для відключення анекдотів від «МТС-Інфо» наберіть USSD-команду і виберіть пункт 2 – там ви знайдете інформацію про всі поточні підписки і отримаєте можливість їх відключити. можна відключити розсилку реклами.