Як поповнити рахунок іншого абонента МТС зі свого телефону

Anonim

Для поповнення абонентських рахунків оператор МТС передбачив безліч інструментів. Оплата мобільного телефону здійснюється з банківських карток, через платіжні термінали, електронні платіжні системи, а також за допомогою скретч-карток (сьогодні використовуються вкрай рідко). Але як на МТС поповнити рахунок іншого абонента? Давайте розберемося в цьому питанні.

Оплата зі свого мобільного телефону

На жаль, поповнити рахунок іншого абонента МТС зі свого телефону за допомогою послуги.

Поповнити рахунок іншого абонентам МТС можна через систему «Легкий платіж». Тут нам потрібно вибрати найменування оператора та вибрати джерело коштів:

  • Банківська картка;
  • Свій баланс;
  • Бонуси Ощадбанку.

Вкажіть у виділеному полі номер оплачуваного телефону та дотримуйтесь подальших інструкцій, які з'являтимуться на екрані комп'ютера.

Потрібно поповнити рахунок іншого абонента МТС з телефону іншого мобільного оператора? Якщо ви користуєтеся оператором Білайн, перейдіть на його сайт у розділ «Фінанси та оплата - Грошові перекази», виберіть пункт «Переказ на рахунок іншого абонента» та ознайомтеся з підказками щодо процедури. У оператора Мегафон подібні платежі виконуються за допомогою послуги Мобільні платежі - як платіжний засіб можна використовувати свій рахунок або прив'язану картку.Аналогічний сервіс має оператор Теле2 – він називається «Оплата товарів і послуг».

Оплата іншими способами

На рахунку вашого мобільного телефону немає коштів, але вам потрібно поповнити рахунок іншого абонента МТС? Тоді ви можете скористатися вашою банківською карткою. Зайдіть у свій інтернет-банк, виберіть пункт проведення платежів та вкажіть оператора МТС – далі введіть номер телефону, суму поповнення та підтвердіть платіж. Якщо ви користуєтеся SMS-банкінгом, ви можете здійснити платіж через нього.

Немає доступу до мобільного телефону або інтернет-банкінгу? Чи не біда – ви можете поповнити рахунок будь-якого абонента МТС через банкомат або банківський термінал. Аналогічний функціонал пропонують платіжні термінали, але вони стягують досить велику комісію.

Користуєтеся електронними платіжними системами? Тоді можна поповнити рахунок іншого абонента МТС через них.Наприклад, у системі Яндекс.Гроші можливе проведення платежу за рахунок коштів із гаманця або з довільної (або прив'язаної) банківської картки. Також платежі на адресу абонентів МТС виконуються через платіжні системи Qiwi та Webmoney.

Поповнення за допомогою скретч-карт

Для поповнення балансу іншого мобільного телефону ви можете скористатися скретч-картами. Вони продаються в офісах МТС, деяких салонах зв'язку, а також в московських відділеннях Ощадбанку. Номінал – 50, 100, 150, 300 або 500 рублів Терміни зарахування – моментально.

Користуватися картами дуже легко. На їхній звороті надруковано 15-тизначний цифровий код, який потрібно ввести після відправки команди 11112 (тільки при поповненні чужих рахунків) – просто наберіть команду та уважно читайте підказки, що виникають на екрані вашого мобільного телефону. За потреби, ви можете активувати на адресу іншого абонента МТС будь-яку кількість платіжних скретч-карток.