«Баланс під контролем» МТС

Anonim

Окремі абоненти МТС приділяють особливу увагу своїм витратам на мобільний зв'язок. Це дозволяє їм своєчасно виявляти канали витоку коштів. Але постійний контроль забирає час, та й щоденні перегляди деталізації можуть неабияк стомити. Спеціально для таких абонентів було створено послугу «Баланс під контролем» від МТС, що дозволяє практично миттєво отримувати інформацію про витрати на голосовий зв'язок.

Опис послуги

Як з'ясувати, скільки грошей було витрачено за останній дзвінок? Для цього потрібно знати, який баланс був до здійснення вихідного дзвінка і скільки грошей залишилося після цього дзвінка - далі забираємо від першого значення друге і отримуємо результат.Досить стомлено, чи не так?

Для того, щоб позбавити абонентів цих непотрібних підрахунків, було створено послугу «Баланс під контролем» від МТС. Вона дозволяє відразу отримувати інформацію про останні списання за голосові дзвінки. Як вона працює? Функціональність послуги досить проста і ненав'язлива – абоненти бачитимуть свої витрати відразу після здійснення виклику Варто лише скинути виклик, як через секунду на екрані з'явиться інформація про вартість здійсненого виклику, а також про залишок коштів на балансі. Повідомлення з вказаними датами виникають прямо на екрані та не зберігаються в пам'яті мобільного телефону – шукати їх марно.

Послуга не відображає інформацію про залишки після:

  • Відправки SMS-повідомлень;
  • Відправки MMS-повідомлень;
  • Використання разових послуг;
  • Використання доступу в інтернет;
  • Здійснення відеодзвінків.

Тобто вона розрахована виключно на показ витрат після здійснення вихідних дзвінків.

Послуга «Баланс під контролем» від МТС буде корисна абонентам, які перебувають у внутрішньо- або міжнародному роумінгу, де витрати на голосовий зв'язок можуть бути дуже і дуже високими. Слід зазначити, що її коректна робота буде доступу тільки там, де працює онлайн-роумінг – це Росія (внутрішньомережевий роумінг) та близько 140 країн світу. В країнах, що залишилися, онлайн-роумінгу немає, тому повідомлення з витратами надходитимуть із затримкою, у міру передачі даних від роумінг-партнера до домашньої мережі.

Тепер поговоримо про найголовніше – про оплату. Послуга «Баланс під контролем» надається з абонентською платою, розмір якої становить лише 10 копійок на добу Тобто, за місяць «набігає» максимум 3, 1 руб. Зате ви завжди знатимете про витрати, пов'язані зі здійсненням голосових дзвінків – і все це без стомлюючого аналізу деталізації, що замовляється.

Послуга «Баланс під контролем» доступна практично на всіх тарифних планах, що працюють у мережі МТС. Працює вона і на деяких старих архівних тарифах, таких як "Супер Джинс", "Хот Джинс", "Обласний", "RED", "Дбайливий", "Універсальний" та багатьох інших. Детальну інформацію з питань сумісності ви можете отримати у Контактному центрі МТС або у найближчому офісі обслуговування (салоні-магазині МТС).

Як підключити «Баланс під контролем» на МТС

Ми розписали послугу «Баланс під контролем» від МТС настільки докладно, наскільки це можливо. Тепер ми розповімо вам про те, як підключається дана послуга – для цього ви можете скористатися USSD-командою 1523 або зайти до «Особистого кабінету».

Як відключити «Баланс під контролем» на МТС

Для відключення послуги «Баланс під контролем» наберіть команду 1523 - вона розрахована не тільки на підключення послуги, а й на її відключення . Також ви можете скористатися зручним сервісом «Особистий кабінет».