Очікування/Утримання виклику МТС

Anonim

В той час, коли ви розмовляєте з одним абонентом, вам можуть телефонувати й інші люди. Цілком природно, що вони почують короткі сигнали лінії зайнятості. І ви можете навіть не дізнатися про те, що вам намагався хтось додзвонитися – жодного інформування в даному випадку не передбачено.

Ситуацію рятує послуга «Очікування та утримання виклику» від МТС, що дозволяє активувати другу лінію. Як працює дана послуга та які її можливості?

Опис послуги

Послуга «Очікування та утримання виклику» надасть вам такі можливості:

  • Утримати на лінії першого абонента та прийняти другий вхідний виклик;
  • Відправити на утримання поточний виклик і здійснити вихідний дзвінок.

У першому випадку, ви отримаєте можливість не пропустити важливий дзвінок. У той час, коли ви розмовлятимете з кимось по телефону, а вам спробує хтось додзвонитися, ви почуєте короткі гудки, що не заважають поточній розмові. Вони означають, що хтось намагається додзвонитися до вас по другій лінії.

За необхідності, ви можете відправити на очікування перший дзвінок і прийняти другий. Перший абонент зможе залишатися на зв'язку, тоді як ви розмовлятимете з другим абонентом. Згодом ви зможете повернутися до першого дзвінка.

Якщо ви хочете здійснити вихідний дзвінок, але не бажаєте переривати поточний дзвінок, то ви можете скористатися утриманням дзвінка. Утримання виклику на МТС дозволяє зателефонувати куди завгодно, тоді як перший абонент буде очікувати вашого повернення – ви можете будь-якої миті перервати другий виклик або ж відправити його на утримання, переключившись на першого абонента.Тобто перед нами типовий приклад другої лінії.

Послуга «Очікування та утримання виклику» на МТС є однією з базових послуг. Завдяки цьому вона надається без абонентської плати та без плати за підключення. Максимальна кількість дзвінків – 2 шт. Один із них є активним, а другий перебуває на утриманні. Чи надійшов третій виклик? Тоді вам доведеться завершити якийсь із поточних викликів – такі обмеження в умовах надання послуги.

Як здійснюється управління послугою «Очікування та утримання виклику» на МТС? Для цього використовуються цифрові клавіші, клавіша прийому дзвінка, а також функціональні клавіші(на екрані мобільного телефону висвічуються відповідні підказки). Якщо на ваш номер надходить другий виклик, ви можете:

  • Проігнорувати другий дзвінок та продовжити спілкуватися з першим абонентом;
  • Скинути другий дзвінок, натиснувши на клавішу «0»;
  • Прийняти другий дзвінок, натиснувши клавішу «2» (також можна натиснути клавішу прийому дзвінка) – перший дзвінок вирушить на очікування, а ви зможете поговорити з другим абонентом;
  • Скинути поточний виклик і прийняти другий дзвінок – тиснемо на клавішу «1».

Якщо потрібно переключитися між активним та утримуваним дзвінком, слід використовувати клавішу «2». Бажаєте зробити вихідний дзвінок, залишивши поточні дзвінки на утриманні? Тоді наберіть на клавіатурі потрібний номер і натисніть клавішу виклику.

Як підключити очікування виклику на МТС

Для того, щоб підключити послугу «Очікування та утримання дзвінка» на МТС, скористайтесь командою USSD 43 або активуйте другу лінію через меню налаштування дзвінків у своєму мобільному телефоні. У абонентів, що підключилися до мережі МТС після 13 березня 2009 року, послуга підключена автоматично – перевірте її наявність за допомогою USSD-команди 43.

Як відключити очікування виклику МТС

Для того щоб відключити «Очікування та утримання виклику» на МТС, скористайтесь USSD-командою 43 або відключіть другу лінію через меню свого мобільного телефону .