Як відновити сим карту (номер) МТС

Anonim

Крадіжка або втрата телефону - це зовсім не трагедія, хоча приємного тут мало. Але чи варто засмучуватись, якщо можна купити новий телефон і навіть відновити свій номер? Спеціально для цього у мережі оператора МТС передбачена можливість видачі дублікатів. Як відновити номер МТС і що для цього потрібно?

Чи можна відновити цим карту МТС

Многие абоненты, лишившиеся по каким-либо причинам телефона и SIM-карты, ошибочно думают, что номер потерян навсегда. І покупка нового телефону найчастіше супроводжується покупкою нової SIM-картки з новим номером.Далі починається стомлюючий обдзвон контактів з метою повідомити про зміну свого телефонного номера, що пов'язано з певними труднощами та тимчасовими витратами.

Всього цього можна уникнути, оскільки ми можемо відновити сімку МТС і повернути собі свій старий номер. Ця можливість актуальна для тих, хто не хоче втрачати свої старі контакти – відновити свою телефонну книгу допоможе синхронізація, а відновлення SIM-карти призведе до відсутності зміни номера з наступними незручностями у вигляді стомлюючого обдзвону.

Процедура відновлення SIM-карти гранично проста і займає лічені хвилини. При цьому відновлюється не тільки телефонний номер, а й тарифний план, набір послуг та баланс Єдине, що неможливо відновити, так це контакти, що зберігаються на SIM-карті. Але для користувачів смартфонів втрата контактів не смертельна – рятує найпростіша синхронізація контактів та даних.

Де відновити цю карту МТС

Якщо ви з якихось причин втратили свій мобільний телефон або у вас просто вийшла з ладу SIM-карта, не поспішайте бігти за новим номером – зараз ми пояснимо вам, як відновити номер МТС. Робиться це за кілька кроків:

  • Вирушаємо до найближчого салону-магазину МТС, не забувши прихопити з собою паспорт;
  • Повідомляємо консультанту про намір отримати дублікат;
  • Називаємо свій номер телефону та простягаємо паспорт, необхідний для ідентифікації абонента;
  • Отримуємо нову SIM-карту.

Нова SIM-карта з колишнім номером буде активна відразу ж після її отримання – ми можемо встановити її у свій мобільний телефон та продовжити користуватися послугами зв'язку.

Потрібно пам'ятати, що ви зможете відновити SIM-карту тільки в тому випадку, якщо є її законним власником – договір про надання послуг зв'язку має бути оформлений на вас . В іншому випадку у відновленні буде відмовлено.

Про те, як переоформити номер МТС на себе, ви можете дізнатися з нашого спеціального огляду.

Чи знаєте ви, що ви можете відновити СІМ-карту МТС через інтернет? У цьому немає нічого складного, оскільки в мережі оператора діє послуга кур'єрської доставки SIM-карт. Існують три способи доставки:

  • Економ – 50 рублів;
  • Прискорена – 200 рублів;
  • Экспресс – 400 рублей.

Останні два види доставки працюють виключно в межах МКАД. Що стосується економ-доставки, то вона передбачає доставку SIM-карт по всій Москві та Московській області. Для отримання SIM-картки потрібно подати заявку через інтернет, скориставшись офіційним сайтом МТС(розділ «Дії з SIM-картою та номером – Доставка SIM-карти»).

Подаючи заявку, потрібно уважно вказати свої паспортні – інакше в передачі SIM-картки буде відмовлено. Щодо оплати за доставку, то вона списується прямо з рахунку. Тому перед поданням заявки потрібно поповнити баланс.

Скільки коштує відновити цим карту МТС

Відновлення SIM-картки здійснюється абсолютно безкоштовно – ваш баланс зберігається, а платити за дублікат не потрібно.