Тариф Smart «Безлімітище» від МТС

Anonim

Російські стільникові оператори знаходилися буквально за один крок від справжнісінького безліміту на інтернет. Про це можна було судити за тарифом "Безлімітище" від МТС. Цей тариф був революційним, тому що до того ми бачили безліміт виключно вночі. Зовсім недавно ми могли полюбляти їх у будь-який час дня та ночі. Але сьогодні він трохи змінився, а безлімітний інтернет із нього зник. Розгляньмо його оновлену версію.

Опис тарифу «Безлімітище» від МТС

Тарифний план від МТС Смарт «Безлімітище» орієнтований на активних інтернет-користувачів.Щоправда, замість колишнього безліміту ми бачимо тут пакет із обмеженої кількості трафіку. Активно користуєтесь соціальними мережами? Чи часто дивитеся ролики на Ютюбі? Слухаєте онлайн-радіо чи музику з ВК? Тепер з цим доведеться бути обережнішими, оскільки безлімітного трафіку тут більше немає.

Головною фішкою нового тарифу «Безлімітище», який так активно рекламував Дмитро Нагієв, був реально безлімітний доступ до інтернету. Він не закінчувався через 10 Гб, ні через 30 Гб. Його тут взагалі можна було не рахувати. Щоправда, витрачати його можна було тільки на телефоні, і ніяк інакше. Втім, для багатьох людей, які ніколи не розлучаються зі смартфоном навіть у туалеті, це була не перешкода.

Сьогодні оновлений тарифний план включає наступні пакети послуг:

  • Необмежену кількість викликів на всі номери МТС по всій Росії;
  • 350 хвилин дзвінків на будь-які російські номери;
  • 350 місцевих SMS-повідомлень.

Зверніть увагу, що безліміт на загальноросійські номери МТС працюватиме лише тоді, коли ви вимовите надані вам 350 хвилин Причому інтернетом можна користуватися на всієї території РФ. Абонентська плата в перший місяць становить 10 руб./добу (щоправда, списується відразу за місяць), з другого місяця – 550 руб./міс.

ТП «Безлімітище», якщо говорити відверто, не зовсім збалансовано. Тут є всього 10 Гб трафіку, безліміту більше немає, а набір хвилин не найбільший. Активні абоненти вимовляють набагато більше, а в арсеналі оператора є тарифи, що включають гігантські пакети хвилин. Тому ми можемо порадити цю пропозицію тим, хто практично ніколи не дзвонить, тому що 350 хвилин на місяць – це трохи більше 10 хвилин розмови на добу.

Вартість інших послуг зв'язку на тарифі МТС «Smart Безлімітище»

Ми вже говорили, що до тарифу МТС «Безлімітище» включено кілька пакетів послуг. А як тарифікуються інші послуги?

  • Дзвінки міжгородом – 5 руб./хв;
  • Виклики на місцеві номери після вичерпання пакета з 350 хвилин – 2 руб./хв;
  • SMS на місцеві телефони понад пакет – 2 руб;
  • SMS країною – 3, 8 крб;
  • SMS по світу – 8 руб;
  • MMS – 9, 9 руб;
  • Виклики у СНД – 35 руб./хв, до Європи – 49 руб./хв, до інших країн – 70 руб./мин.

Як ми бачимо, решті розцінки тут стандартні і не несуть у собі нічого надприродного.

Як підключити тариф МТС «Смарт Безлімітище»

Відгуки про МТС «Безлімітище» в інтернеті найсуперечливіші. Зазначимо у бік абонентів, у яких МТС «загалом ніде не працює, не ловиться, звуку немає, SMS не відправляються та не працює інтернет» - такі відгуки не є показовими.Але загалом тариф готові рекомендувати 3 із 5 абонентів. Люди говорять про те, що з цією пропозицією можна просто дивитися фільми в онлайні, але трафік має властивість швидко закінчуватися. Також прослизають повідомлення про те, що комусь не вистачає включених хвилин.

Якщо ви вже є абонентом МТС і хочете перейти на тариф «Безлімітище», наберіть USSD-команду 1113888 або скористайтесь «Особистим кабінетом». Абонентська плата становитиме 10 руб./добу першого місяця, потім піднімається до 550 руб./мес. Зверніть увагу, що SIM-карту з цим тарифом не можна використовувати в планшетах та модемах