Послуга «SMS Pro» МТС

Anonim

Всі ми чудово знаємо, що таке SMS – це короткі текстові повідомлення, які можна надсилати абонентам мереж стільникового зв'язку практично по всьому світу. Що стосується SMS Pro від МТС, то це унікальний сервіс, що дозволяє відправляти та приймати SMS навіть за відсутності мобільного телефону в руках – управління здійснюється через спеціальний web-сервіс. Погляньмо, як працює послуга «СМС Про» від МТС і які можливості вона надає абонентам.

Що таке SMS Pro від МТС

Послуга SMS Pro істотно розширює наші можливості по роботі з текстовими повідомленнями.Після підключення послуги все листування зберігається у спеціальному сервісі, причому разом із контактами. Усього в архів міститься близько 2000 текстових повідомлень. За потреби, ми можемо надсилати повідомлення прямо з web-інтерфейсу – мати під рукою мобільний телефон не обов'язково.

Сервіс дозволяє працювати не тільки з повідомленнями, а й з контактами. Для цього тут передбачені різні інструменти сортування абонентів, пошуку та організації груп. Все це дозволить зробити листування зручнішим і комфортнішим. Також доступні інструменти пошуку за повідомленнями, що допоможе швидко знайти потрібну інформацію. Інші доступні послуги:

  • SMS-автовідповідач – дозволить автоматично відправляти SMS з відповіддю. Відмінна можливість для тих, хто зараз перебуває у відпустці і не бажає листуватися. Величезним плюсом стане можливість тонкого налаштування автовідповідача – він може надсилати відповіді лише певним абонентам, надсилати відповіді за часом або просто відповідати всім поспіль;
  • SMS-переадресація – якщо ви користуєтеся кількома номерами, переадресація SMS допоможе вам отримувати всі SMS на одному телефоні. Також можливе завдання умов – за абонентами/групами або за часом;
  • Адресна книга – дозволяє зберігати контакти. Можливе копіювання контактів із Другої пам'яті (так називається послуга зберігання даних та контактів від МТС). Абонентів можна ділити на групи, по 30 осіб у групі. Загальна кількість груп – не більше 10.

Таким чином, ми завжди зможемо отримати доступ до листування, навіть якщо телефон знаходиться на іншому кінці планети – достатньо лише знайти комп'ютер із доступом до інтернету та відвідати «Особистий кабінет». Також послуга допоможе заощадити кошти на відправку SMS-повідомлень у міжнародному роумінгу

Послуга «СМС Про» буде корисною людям, які часто забувають телефон вдома – прийшовши на роботу, можна почитати всі отримані SMS за допомогою комп'ютера.Також можливе надсилання відповіді – відправляти SMS з комп'ютера завжди простіше. Щодо SMS-архіву, то він може зберігати близько 2000 повідомлень. Якщо пам'ять раптом переповниться, мережа надішле відповідне повідомлення.

Послуга підключається абсолютно безкоштовно, а абонентська плата складає всього 1,5 рубля на добу. Щодо оплати за відправку SMS, то тут все залежить від тарифного плану. Якщо тариф передбачає пакетні послуги, то надіслані повідомлення вичитатимуться з наданого пакету SMS. До речі, послуга недоступна для тих, хто користується тарифами «Розумний пристрій» та «Класний».

Як підключити «СМС Про» на МТС

Для того щоб підключити «СМС Про», достатньо надіслати SMS з текстом «ON» або «Рег» (без лапок) на номер 232. Після підключення слід пройти в «Особистий кабінет» та налаштувати послугу своїм смаком – там же здійснюються перегляд та надсилання текстових повідомленьТакож для управління використовується сайт http://www.smspro.mts.ru/ - сюди підходить логін та пароль від «Особистого кабінету» МТС.

Як відключити «СМС Про» на МТС

Для того щоб відключити SMS Pro на МТС, відправте слово OFF або стоп (без лапок) на сервісний номер 232. Після цього всі сервіси будуть відключені. Відправка повідомлень на номер 232 не тарифікується .