Як перевірити рахунок на МТС: усі способи

Anonim

Нові абоненти оператора МТС нерідко спантеличуються питаннями про способи перевірки стану свого балансу. Деякі просто не знають, як перевірити рахунок на МТС, спантеличуючи запитами пошукові системи. Тому ми вирішили розповісти вам про всі способи контролю стану балансу, починаючи від найпростіших і до найпрогресивніших – аж до використання сучасних засобів телекомунікації.

Перевірити рахунок на МТС

100

Перевірка через USSD-команду

Оператора стільникового зв'язку МТС передбачив безліч інструментів для уточнення свого балансу.Найпростіший спосіб описаний на всіх комплектах підключення – він полягає у використанні спеціальної USSD-команди. Дана методика працює в мережі з дня її появи і не зазнала особливих змін. Щоб перевірити рахунок на МТС, достатньо набрати USSD-команду 100. Через деякий час на екрані з'явиться повідомлення із залишком коштів.

Якщо замість балансу на екрані мобільного телефону відобразилася якась каша з нагромадження незрозумілих символів, скористайтеся альтернативною командою USSD 100. Результатом її роботи стане відображення балансу англійською мовою. Навіть якщо ваш телефон ніяк не сприймає кирилицю, спробуйте скористатися цією командою – вона працює навіть на найстаріших телефонах (у тому числі і нерусифікованих).

Далі ми розповімо, як перевірити додатковий рахунок на МТС – ця команда орієнтована на абонентів українського оператора МТС. Для перевірки балансу використовується команда 10010.Що стосується російських абонентів, то вони мають можливість перевірки залишків включених послуг – це хвилини, SMS та мегабайти.

Ось перелік даних команд:

  • 1001 - контроль залишків послуг, що надаються в рамках діючих та архівних тарифів та послуг;
  • 1002 - дозволяє перевірити залишок послуг, що надаються в рамках тимчасових акцій (промо-періоди надання різних послуг та опцій).

Якщо вказані команди викликають помилкове відображення інформації (повідомлення неможливо прочитати), спробуйте замінити перший символ зірочки символом решітки – у такому разі інформаційні повідомлення із залишками відображатимуться англійською мовою. До речі, перевірка рахунку на МТС здійснюється абсолютно безкоштовно.

Перевірка бонусного рахунку

Якщо ви є учасником програми МТС Бонус і не знаєте, як на МТС перевірити бонусний рахунок, ми розповімо вам, як впоратися з даним завданням.Оператор активно просуває свою мобільну програму, і вона дійсно відображає бонусний баланс. Але власники простих мобільних телефонів не можуть скористатися цим софтом. Тому для них передбачено альтернативні інструменти. Найпростіший спосіб перевірити бонусний баланс – набрати USSD-команду 1114550. Через деякий час, на номер надійде повідомлення з залишком

Додаткові інструменти:

  • Додаток «Особистий кабінет МТС» для соцмереж – присутній у ВК, в Однокласниках та Facebook;
  • На сайті бонусної програми (потрібна авторизація з логіном та паролем від «Особистого кабінету);
  • На офіційному сайті МТС, у версії для iPad – відповідно, інструмент доступний лише для власників «яблучних» планшетів;
  • Відправка SMS з текстом «Бонус» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 4555.

Також ви можете відвідати звичайний «Особистий кабінет» на сайті оператора та дізнатися про бонусний рахунок через нього.

Альтернативні способи

Перевірити стан рахунку на МТС (тепер ми маємо на увазі звичайний баланс) можна через «Особистий кабінет» - для цього потрібно отримати пароль, замовивши його на головній сторінці сервісу. Запитаний пароль надійде на вашу трубку у вигляді SMS. Після цього ви зможете отримати повний контроль над своїм номером - тут доступні перевірка рахунку, отримання деталізації, підключення/відключення послуг і т.д. тариф.

Тепер ми розповімо, як перевірити рахунок на телефоні МТС через популярний месенджер Telegram – природно, цей спосіб перевірки доступний лише для тих, хто зареєстрований у цьому месенджері. Заходимо в програму (з телефону), вводимо в пошуковому рядку MyMTSbot (без лапок) і чекаємо результатів пошуку.Далі, додаємо бота у свій контакт-лист, виконуємо авторизацію та користуємося підказками бота.

Існують ще два способи перевірити свій рахунок на МТС:

  • Зателефонувати до гарячої лінії 8-800-250-0890;
  • Заглянути до найближчого офісу обслуговування абонентів МТС.

Правда, простіше скористатися вищеописаними способами, ніж додзвонитися до оператора або дочекатися своєї черги в салоні.