Як швидко додзвонитися до оператора МТС

Anonim

Незважаючи на те, що оператор стільникового зв'язку МТС активно просуває сервіси самообслуговування, вирішити деякі питання без допомоги фахівця неможливо. Консультанти знаходять вирішення проблем набагато швидше, відповідають на найхитріші питання і добре знають особливості функціонування власної мережі. Абонентам залишається розібратися, як додзвонитися до оператора МТС – саме цьому ми і присвятимо цей огляд.

Заголовок

0890 або 8-800-250-08-90

Контактні номери довідкової служби

Як швидко додзвонитися до оператора МТС – ще недавно цим питанням обмежувалася мінімальна кількість людей. Номери довідкової служби друкувалися на інформаційних та рекламних матеріалах, зустрічалися у телевізійній рекламі, публікувалися на буклетах із комплектів підключень. Сьогодні головну роль в обслуговуванні абонентів відіграють «Особистий кабінет» на сайті та фірмовий додаток, а ось додзвонитися на гарячу лінію стало складніше.

За допомогою цих інструментів можна легко і швидко вирішити багато завдань:

  • Замовити деталізацію;
  • Уточнити найменування тарифного плану;
  • Перевірити надходження коштів;
  • Підключити або вимкнути послуги та опції;
  • Замовити фінансову звітність за своїм номером;
  • Змінити тариф;
  • Поповнити свій баланс.

Присутні тут і багато інших функцій, корисні для користувачів. Тим не менш, залишається низка питань, які потребують залучення допомоги фахівців. По-перше, розібратися навіть із найпростішою системою самообслуговування зможе не кожен. А по-друге, деякі проблеми вимагають участі живих операторів МТС – вони зможуть дати подробиці, яких немає в інформаційних матеріалах, вони розберуться у помилках білінгу та зможуть надати іншу інформацію з тих чи інших питань. Потрібно лише додзвонитися до довідкової.

Давайте глянемо, як швидко додзвонитися оператору МТС, і запам'ятаємо перший номер – 0890. Цей короткий номер доступний виключно з номерів МТС додзвонитися на нього із трубок, підключених до інших операторів, неможливо. Відразу після додзвону ми потрапляємо у гіллясте голосове меню, звідки потрібно пробратися до виходу на живого консультанта. Для цього натискаємо на цифру, яка найбільше відповідає проблемі, після чого прослуховуємо наступне голосове меню.

Саме в наступному меню нас і чекатиме кнопка, що дозволяє додзвонитися до оператора МТС – тиснемо її та висимо на лінії доти, доки дзвінок не буде передано до контактного центру. Як тільки звільниться який-небудь консультант, він зможе прийняти виклик і проконсультувати вас з питань проблеми, що склалася.

Давайте подивимося, як на МТС додзвонитися до оператора, якщо під рукою немає трубки, підключеної до мережі. Для цього слід скористатися спеціальним номером 8-800-250-08-90. На цей телефон можна дзвонити з номерів будь-яких операторів зв'язку, у тому числі зі стаціонарних (міських) телефонів.

Альтернативні способи зв'язку

Багато абонентів цікавляться, чому не додзвонитися до оператора МТС – у багатьох випадках зв'язатися з консультантами неможливо. Як завжди, це пов'язано з навантаженням абонентської служби - вирішити свої проблеми хочете не тільки ви, але й інші люди.Найкраще подзвонити пізніше. Якщо питання не дуже термінове, скористайтесь формою зворотного зв'язку, розташованою на сайті оператора МТС

Тут ви зможете:

  • Задати питання на ту чи іншу тему;
  • Поскаржитися на якість зв'язку;
  • Повідомити про шахрайські дії;
  • Направити будь-яку заяву;
  • Виразити подяку тій чи іншій службі.

Форма зворотний зв'язок багатофункціональна, у ній передбачена можливість поставити практично будь-яке питання і отримати відповідь тим чи іншим чином – для цього тут залишаються контактні дані. Додзвонитися в довідку МТС у нічний час зовсім неможливо – гаряча лінія пропонує абонентам передзвонити зранку.