МТС тариф Смарт «Нон-Стоп»

Anonim

Люди звикли багато спілкуватися, витрачаючи на стільниковий зв'язок досить великі суми. Але на зв'язку можна і потрібно заощаджувати, що доводить МТС «Нон Стоп» - тариф для найбільш балакучих абонентів. Офіційно він називається «Smart Nonstop», тоді як багато абонентів переінакшують назви. Давайте подивимося, що пропонує цей тарифний план шанувальникам МТС.

Як перейти на тариф «Нон Стоп»

Перехід неможливий – тариф закрито та відправлено в архів

Опис тарифу

Тариф від МТС «Смарт Нон Стоп» є класичною пакетною пропозицією.Якщо розібрати його за хвилинами, мегабайтами та SMS-кам, після чого перекласти отриману кількість на середню вартість послуг у штучному обчисленні, то сума вийде значною. Щодо пакетних пропозицій, то вони передбачають вагомі знижки на пакети голосових та контентних послуг.

Складаючи опис тарифу «Нон Стоп» від МТС, ми постаралися врахувати всі фінансові тонкощі цієї пропозиції, щоб ви змогли оцінити її вигоду. Ознайомтеся з детальною тарифікацією, підрахуйте зразкові обсяги споживаних послуг на вашому поточному тарифі та уявіть, скільки ви отримаєте при переході на цей тарифний план. Цілком можливо, що він принесе вам не тільки вигоду, а й користь – хоча б за рахунок потужного пакету інтернет-трафіку.

Отже, що включає тариф «Смарт Нонстоп» від МТС?

  • Денний інтернет-трафік у розмірі 10 Гб (після вичерпання ви отримаєте доступ до додаткових платних пакетів, які можна відключити);
  • Безлімітний нічний трафік (надається з 01:00 до 07:00);
  • Пакет із 400 місцевих хвилин (у тому числі в поїздках регіонами);
  • Безлімітні дзвінки на будь-які номери МТС по всій країні (після вичерпання 400 хвилин);
  • 400 місцевих SMS.

Абонентська плата на тарифі складає 500 руб. / Місяць для федерального номера і 1000 руб. / Місяць за прямий міський номер. Що буде, якщо пакет із включених хвилин закінчиться? Місцеві виклики на номери інших операторів тарифікуватимуться по 2 руб./хв, дзвінки на номери МТС (у тому числі й по Росії) залишаться безкоштовними. Що стосується міжміських викликів, то їх вартість становить 5 руб./хв за будь-якого стану пакета хвилин.

Після вичерпання пакета SMS вартість одного місцевого повідомлення на тарифі «Нон-Стоп» від МТС становитиме 1,5 руб не входять у тариф та тарифікуються по 3, 8 руб./ Шт, SMS на міжнародні номери - 5, 25 руб. / Шт, MMS по Росії - 6, 5 руб. / Шт. Міжнародні дзвінки на тарифі МТС «Нон-Стоп» тарифікуються наступним чином:

  • Дзвінки до країн СНД – 35 руб./хв;
  • Виклики до Європи – 49 руб./хв;
  • Виклики по світу – 70 руб./хв.

Зверніть увагу, що всі ці розцінки діють не тільки в домашній мережі, а й у роумінгу по Росії.

Як перейти на тариф «Нон-Стоп» від оператора МТС

Якщо вам сподобалося наповнення даного тарифу, і ви вирішили виконати перехід, наберіть USSD-команду 1111027. Вартість переходу, якщо за останні 30 діб ви не змінювали тарифний план, становитиме 0 рублів. В іншому випадку вартість переходу становитиме 150 рублів.

Якщо ви не бажаєте зв'язуватися з USSD-командами, виконайте перехід на тариф МТС «Smart Nonstop» через «Особистий кабінет» або в найближчому офісі обслуговування – не забудьте прихопити з собою паспорт або інший документ, що засвідчує особу .