Як зняти гроші з телефону МТС готівкою

Anonim

На балансі вашого телефону є кошти, які ви хотіли б отримати готівкою? Чи можна зняти гроші з МТС? Сьогодні подібне бажання цілком можливо, в чому ви зможете переконатися, уважно ознайомившись з нашим оглядом. У ньому ми розповімо:

  • Як зняти гроші з телефону МТС готівкою в офісі;
  • Як відправити гроші з телефону на банківську картку;
  • Як оформити грошовий переказ зі свого номера;
  • Як виконати швидкий переклад через SMS?

Будучи повноцінним платіжним засобом, мобільний телефон здатний виконувати різні платіжні операції. Поговоримо про них детальніше і розповімо про деталі.

Знімаємо гроші з МТС в офісі

Ви випадково відправили на свій номер величезну суму грошей і не знаєте, що робити далі? Ця ситуація не є серйозною проблемою. Справа в тому, що ви можете отримати свої гроші назад, відвідавши найближчий офіс обслуговування абонентів МТС. Тут вам необхідно написати письмову заяву на повернення коштів та вказати спосіб їх отримання:

  • Переклад на інший номер;
  • Зарахування на банківську картку.

У нашому випадку потрібно вибрати другий спосіб – згодом ви зможете отримати свої гроші у найближчому банкоматі. Мінусом цього способу є те, що на перерахування коштів може піти до 45 днів — доведеться потерпіти.Розглянемо наступну ситуацію - припустимо, що вам набридло користуватися телефонним номером МТС, і ви хочете розірвати договір.

Що буде з грошима в цьому випадку? Ми можемо перенести їх на інший телефонний номер (у тому числі й чужий) або вивести на банківську картку або банківський рахунок. Для цього потрібно звернутися до офісу МТС із письмовою заявою про розірвання договору – у ньому ви вказуєте спосіб розпорядження коштів. Термін перерахування коштів – до 45 днів.

Зняття грошей з МТС через банк

Зняти гроші з телефону МТС готівкою можна і без розірвання договору. Для цього достатньо відвідати сайт оператора, пройшовши до розділу з фінансовими послугами. Тут ви зможете знайти форму переказу коштів на банківські картки VISA або MasterCard. У формі вказується номер телефону відправника та сума. Далі вписуються реквізити банківської картки, на яку буде здійснено переказ коштів.Сума переказу може змінюватись від 50 до 15000 руб, розмір комісії – 4%, але не менше 60 рублів, максимальна кількість переказів на добу – 5 шт.

Також можливе переведення з картки на картку, для чого потрібно встановити відповідну галочку в платіжній формі. Бажаєте скористатися системою оперативного оформлення переказів на картки через SMS? Тоді вам потрібно буде відправити SMS з текстом «card number_card» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 6111. Після підтвердження переказу гроші будуть доставлені на вказану картку, і ви зможете зняти їх у найближчому банкоматі. Комісія за відправку коштів через SMS становить 4, 3%, але не менше 60 рублів. Сума платежу може змінюватись від 50 до 15000 рублів, місячний ліміт становить 40000 рублів. Також потрібно враховувати незнижуваний залишок, сума якого становить 10 рублів.

Зняття з грошей МТС через системи переказів

За допомогою системи грошових переказів від МТС ми можемо відправити гроші до таких систем:

  • ЮНІСТРІМ (у тому числі в СНД та Грузію);
  • Contact (у тому числі в СНД та Грузію);
  • Anelik;
  • BLIZKO Россия.

Также доступні перекази у відділення Пошти Росії та валютні перекази до країн СНД через ЮНІСТРІМ. Як зняти гроші з рахунку МТС та відправити їх до однієї з платіжних систем чи поштового відділення? Для цього потрібно відвідати сайт оператора, пройшовши до розділу управління платежами. Тут ми вибираємо пункт «Грошові перекази», після чого клацаємо мишею по вибраній системі переказів. Уважно заповнюємо всі поля, вказуємо реквізити одержувача – після підтвердження переказу кошти будуть відправлені до пункту призначення. Щодо розміру комісії, умов та обмежень, то вони прописані у платіжних формах.

З метою забезпечення зручності зняття грошей за допомогою грошових переказів, всі реквізити можна зберігати в «Вибраних платежах». Для того щоб забезпечити зручність виведення грошей зі свого телефону в системи переказів, ви можете встановити на свій мобільний телефон спеціальний платіжний додаток від МТС.