Чому не можу зайти в особистий кабінет МТС

Anonim

Сервіси самообслуговування МТС стають все більш розвиненими, популярними та зрозумілими. Вони дозволяють обійтись без допомоги операторів контактного центру або спеціалістів офісів обслуговування. Для самостійного управління послугами зв'язку було створено спеціальний розділ із формою авторизації. Але іноді від абонентів чуєш скаргу – не можу зайти до «Особистого кабінету» МТС. У цьому огляді ми розберемося, чому доступ до системи управління може бути ускладнений.

Отримання доступу до «Особистого кабінету» МТС

Система самообслуговування, звана «Особистим кабінетом» МТС, має потужний функціонал.Тут можна змінювати тарифні плани, керувати послугами та опціями, встановлювати переадресацію, переглядати щомісячні рахунки та деталізації. Система працює абсолютно безкоштовно і дозволяє обійтися без допомоги кваліфікованих фахівців оператора МТС.

Буквально недавно «Особистий кабінет» МТС був не таким зрозумілим та доступним. Але час іде, і в результаті численних модернізацій абонентам було представлено дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий сервіс із численними функціями. Давайте подивимося, як зайти до «Особистого кабінету» на МТС, і що для цього потрібно. Неважко здогадатися, що для входу нам знадобляться авторизаційні дані.

Логіном у «Особистому кабінеті» МТС виступає номер вашого мобільного телефону. Пароль призначається мережею, тому для його отримання потрібно заповнити просту форму Заходимо на сайт оператора, вибираємо розділ «Мій МТС – Мобільний зв'язок», натискаємо на посилання «Отримати пароль за SMS».Далі вказуємо номер телефону та вводимо захисний код. Через кілька секунд на вказаний номер прийде SMS із паролем.

Робота в системі здійснюється наступним чином:

  • Авторизуємося в «Особистому кабінеті»;
  • Проводимо необхідні дії;
  • Виконуємо вихід натисканням на відповідне посилання.

Не передавайте пароль від «Особистого кабінету» в чужі руки, щоб уникнути зникнення коштів з вашого балансу

Не можу зайти до «Особистого кабінету» МТС - причини

Деякі абоненти цікавляться, чому не можу зайти до «Особистого кабінету» на МТС. Причини можуть бути різними. Перша з них – неправильне введення пароля. Якщо ви не можете запам'ятати пароль, і постійно оперуєте фразою «не можу зайти в особистий кабінет», прив'яжіть вхід до «Особистого кабінету» до свого облікового запису в одній із соціальних мереж– це Вконтакте, Facebook та Однокласники.Також передбачена прив'язка до облікового запису Windows.

Для того щоб виконати прив'язку, необхідно натиснути на одну з кнопок соціальних мереж у формі авторизації. На наступному етапі робимо введення номера телефону та пароля. Тепер прив'язка виконана, про пароль можна забути. Головне – не забути пароль від свого облікового запису в соцмережі (зазвичай люди його не забувають, тому що готові просиджувати там цілодобово, не знаючи відпочинку).

«Не можу зайти в особистий кабінет МТС, оскільки він не відкривається» - ще одна поширена скарга. Якщо пароль вірний, але сайт, як і раніше, не пропускає вас у систему, це може означати, що оператор виконує якісь технічні роботи. Щоб пробратися в «Особистий кабінет», спробуйте зайти в нього пізніше. І не потрібно лаятися на можливі несправності – жоден сервіс у світі не може похвалитися 100% стійкістю.

Якщо ви не можете увійти до «Особистого кабінету» МТС, спробуйте змінити свій пароль – цілком можливо, що ви його просто забули.Для отримання нового пароля достатньо замовити його за SMS, вказавши у формі номер свого телефону. Через деякий час ви можете спробувати виконати вхід із новими даними. Якщо система, як і раніше, не працює, зателефонуйте до довідкової служби та уточніть причину неробочого стану «Особистого кабінету» МТС.

У деяких випадках вам може допомогти альтернативний спосіб входу до «Особистого кабінету» МТС – він полягає у використанні мобільного додатка «Мій МТС». Скачайте його з магазину додатків для своєї мобільної платформи, вкажіть логін та пароль, пройдіть у систему та виконайте там необхідні дії. Функціонал мобільного додатка не такий широкий, як у повноцінного «Особистого кабінету», але виконати там основні операції все-таки можна.

  • Дізнатися залишок включених хвилин;
  • Змінити тарифний план;
  • Ознайомитись зі списком підключених послуг;
  • Запросити деталізацію.

Через деякий час ви можете зробити повторну спробу проникнення в «Особистий кабінет» на сайті МТС.