Тарифи МТС для смартфона: опис

Anonim

У цьому огляді ми допоможемо вам підібрати оптимальний тариф МТС для смартфона. Ці пристрої поступово витісняють прості мобільні телефони, навіть у тих, хто ніколи в житті не стикався з такими пристроями. Підбираючи відповідний тариф, необхідно орієнтуватися не тільки на споживання голосових послуг, але й за можливе використання інтернет-трафіку, такого необхідного сучасним смартфонам.

Пакетні тарифи МТС

Для початку ми розглянемо пакетні тарифи МТС для смартфона. Вони включають пакети голосового трафіку, пакети SMS-повідомлень, гігабайти інтернету і багато іншого.Окремі пропозиції хороші тим, що вони можуть використовуватися навіть у внутрішньо-роумінгу, причому без зміни тарифікації. Погляньмо, що це за тарифи і що МТС може запропонувати власникам смартфонів.

Тариф МТС «Smart Mini»

Якщо ви тільки почали користуватися смартфоном, і ще не знаєте, скільки вам знадобиться інтернет-трафіку, обов'язково зверніть увагу на цю пропозицію. Воно є наймолодшим і пропонує своїм абонентам такі послуги:

  • 1 Гб трафіку – вистачить отримання сповіщень від додатків, і навіть не дуже частий серфінг;
  • 350 хвилин будь-яких місцевих дзвінків – можна дзвонити на телефони МТС, Теле2, Білайн, Мегафон, Йота та на стаціонарні номери;
  • Безліміт всередині мережі – включається лише після витрачання основного пакета з 350 хвилин;
  • 350 місцевих SMS – для любителів спілкуватися текстовими повідомленнями.

Абонентська плата за все це становить 4000 руб. / міс. Всі інші послуги оплачуються окремо, але коштують не дуже дорого.

Цей тариф від МТС ми можемо порекомендувати користувачам-початківцям, яким не потрібно багато трафіку. Також він дозволить дещо здешевити спілкування у голосовому режимі або через SMS. Не менш вигідна і внутрішньомережна безлімітка – стане в нагоді тим, хто багато спілкується з абонентами МТС.

Тариф МТС «Smart»

Тарифи МТС для смартфонів включають і таку вигідну пропозицію, як тарифний план «Smart». Він орієнтований на більш активних користувачів, які потребують мобільного інтернету та класичних послуг зв'язку. До речі, цей ТП стане в нагоді і тим, хто часто виїжджає за межі домашнього регіону – у внутрішньомережевому роумінгу тарифікація всіх послуг буде такою ж, як і у своїй домашній мережі

В цей тарифний план для смартфонів включено 5 Гб мобільного інтернету, безліміт на будь-які номери МТС по всій Росії, 550 місцевих хвилин та 550 місцевих SMS.Наповнення досить пристойне, а пакету трафіку вистачить на спілкування у соціальних мережах, месенджерах і навіть на періодичне оновлення не надто важкого софту. Абонентська плата складає 500 руб./міс - за такий пакет послуг це більш ніж гідна абонплата.

Тариф МТС «Smart Безлімітище»

Якщо ви підшукуєте вигідні тарифи МТС на інтернет для смартфона, зверніть увагу на цю унікальну пропозицію. Тут пропонується великий пакет інтернет-трафіку – він стане у нагоді тим, хто буквально не «відлипає» від свого смартфона і хоче постійно бути онлайн. Щоправда, справжній безлімітний інтернет був звідси прибраний.

Тарифний план включає:

  • 10 Гб трафіку;
  • Безлімітні дзвінки на будь-які внутрішньомережеві номери (у тому числі і по Росії);
  • 350 хвилин на дзвінки по всій Росії (після витрати включається внутрішньомережевий анлім);
  • 350 місцевих SMS.

Тут ми бачимо явний дисбаланс, оскільки 350 хвилин на місяць – це трохи більше десяти хвилин на день. Зате є великі можливості спілкування через інтернет або в мережі МТС. Абонентська плата становить 10 руб./добу першого місяця для нових абонентів і 550 руб./мес з другого месяца.

Тарифний план МТС «Smart Забугорище»

У компанії МТС тарифи на інтернет для смартфона можуть бути як не дуже збалансованими, так і цілком прийнятними. Наприклад, у цій пропозиції ми спостерігаємо приємне балансування між пакетами трафіку та пакетами хвилин. Тут нам пропонуються 7 Гб інтернету, внутрішньомережевий загальноросійський безліміт, 350 хвилин на місцеві виклики та 350 загальноросійських SMS. Зверніть увагу, що ці пакети надаються не місяць, а тиждень. Відповідним чином змінюється і абонентська плата – вона становить 250 руб./тиждень.

ТП «Smart Top»

Тарифи для смартфонів МТС включають ще один тарифний план - «Smart Top». Він надає абонентам 15 Гб трафіку, 3000 хвилин будь-яких внутрішньоросійських хвилин, 3000 текстових повідомлень на місцеві номери, а також безліміт внутрішньомережевий, доступний після витрачання основного пакета. Абонентська плата складає 1950 руб./міс.

Далі ми розповімо, як підключити інтернет від МТС на смартфоні на найбільш вигідних та привабливих умовах – для цього потрібно вибрати ТП «ULTRA». Він включає:

  • 20 Гб трафіку;
  • Внутрішньомережевий безліміт;
  • 5000 хвилин дзвінків по России;
  • 5000 SMS на будь-які телефони країни.

Тариф працює навіть у роумінгу, причому без додаткової абонентської плати. Також власників смартфонів порадують гарний номер при покупці нової SIM-картки та преміальне обслуговування у довідковій службі МТС. Абонплата складає 2900 руб/міс.

Тарифні плани без абонентської плати

На завершення розглянемо кілька тарифних планів для смартфонів, що відрізняються відсутністю абонплати. Першим є тариф «Супер МТС». Перші 20 хвилин зв'язку всередині мережі на добу на ньому пропонуються безкоштовно, всі наступні хвилини коштують по 1, 5 рубля ./хв. Трафік дорогий - 9, 9 Руб. / Мб, але можна скористатися додатковими інтернет-опціями (БІТ, СуперБІТ).

Також ми рекомендуємо звернути увагу на цікавий тариф МТС «Red Energy». Він має на увазі єдину тарифікацію всіх місцевих дзвінків, як усередині мережі, так і на інших операторів зв'язку. Що стосується інтернету, то він пропонується на помегабайтній основі, але ніщо не заважає задіяти тут додаткові опції.