Як переказати гроші з картки Ощадбанку на телефон МТС

Anonim

Для поповнення особового рахунку свого мобільного телефону можна скористатися різними інструментами, починаючи від карт оплати та закінчуючи банківськими картками. І якщо скретч-картки зникли з продажу практично повністю, то оплата банківськими картками стає дедалі популярнішою. У цьому огляді ми розповімо вам, як переказати гроші з картки Ощадбанку на телефон МТС, враховуючи, що способів та інструментів тут достатньо.

Банкомати та термінали

Банківські карти Ощадбанку та його банкомати нерозлучні. Тут можна отримати готівку, сплатити за комунальні послуги, заплатити за послуги дитячого садка, погасити кредит в іншому банку.Також банкомати дозволяють швидко і без комісії переказати гроші з банківської картки не тільки на телефони МТС, а й на телефони будь-яких інших операторів зв'язку.

Процес оплати виконується за кілька кроків:

  • Вставляємо картку в банкомат;
  • Вводимо PIN-код;
  • Вибираємо оплату мобільного зв'язку;
  • Вводимо номер телефону;
  • Вказуємо суму;
  • Підтверджуємо платіж та очікуємо на печатку чека.

Як правило, гроші з картки Ощадбанку на телефон МТС надходять протягом декількох секунд, хоча іноді можливі невеликі затримки – все залежить від стану платіжних платформ.

Крім банкоматів, Ощадбанк активно розвиває мережу платіжних терміналів. Вони схожі на банкомати, тільки не вміють працювати з готівкою – оплата виконується із «пластику».Для того щоб переказати гроші з картки Ощадбанку на МТС, достатньо скористатися вищеописаною інструкцією – термінали схожі за своєю структурою з банкоматами.

Тепер ми розповімо, як поповнити рахунок МТС з картки Ощадбанку за допомогою інших банкоматів. І тому необхідно знайти банкомат, що дозволяє оплачувати послуги мобільного зв'язку картками, випущеними іншими банками. Вибираємо оплату стільникового зв'язку МТС, вставляємо банківську картку та вводимо PIN-код, вводимо телефонний номер та проводимо платіж.

Мобільний банк

Поповнити рахунок МТС зі Сбербанку можна через мобільний банк – для цього на вашому номері має бути підключена відповідна послуга. Тут ми можемо переказати гроші з картки Ощадбанку на свій телефон або на чужий.

Детальні інструкції:

  • Для того, щоб переказати гроші на свій номер (на який підключено послугу «Мобільний банк»), достатньо відправити цифру із сумою на короткий номер 900;
  • Для того, щоб переказати гроші з картки Ощадбанку на інший номер МТС (і особові рахунки інших операторів), необхідно надіслати повідомлення «ТЕЛ 9ХХХХХХХХХ 100» (без лапок) на все той же короткий номер 900. Сума , як ви могли здогадатися, може бути будь-хто. На підтвердження необхідно надіслати цифровий код, який прийде у повідомленні.

Поповнити рахунок МТС через «Мобільний банк» Ощадбанку можна навіть у роумінгу- потрібно лише мати при собі свій телефон. Заодно можна забути про платіжні термінали з їхньою грабіжницькою комісією.

Онлайн-банк

Перевести гроші з картки Ощадбанку на телефон МТС допоможе онлайн-банкінг нашого улюбленого зелено-білого банку. Заходимо на його офіційний сайт, запускаємо «Сбербанк Онлайн», проходимо авторизацію зі своїм логіном та паролем (можна створити свої, а можна роздрукувати у найближчому банкоматі), заходимо на вкладку «Переклади та платежі», вибираємо пункт «Мобільний зв'язок - МТС» ( або «Мобільний зв'язок – Оплата будь-яких мобільних телефонів»).

Далі, вказуємо у формі телефонний номер і суму, вибираємо карту, з якої буде здійснено платіж. Після цього підтверджуємо платіж кодом із SMS та очікуємо надходження коштів. Як і у всіх вищеописаних способах онлайн-банкінг СБ РФ дозволяє перевести гроші з картки на телефон МТС без комісії

На сайті МТС

Поповнити рахунок МТС через банківську картку Ощадбанку допоможе сервіс «Легкий платіж», який належить компанії МТС – МТС», далі вказуємо оплату з банківської картки, у формі, що відкрилася, вводимо номер, суму поповнення та реквізити картки. Після цього підтверджуємо оплату кодом, який прийде на номер телефону, до якого прив'язана картка – операція завершена.

Інші способи

Перевести гроші з пластикової картки РБ РФ на телефон МТС можуть і сторонні послуги.Як приклад наведемо форму оплати системи Яндекс.Гроші, де можна поповнити карткою будь-який російський мобільний телефон, зокрема оператора МТС. Вказуємо у формі абонентський номер та суму, переходимо до введення реквізитів, підтверджуємо платіж цифровим кодом з SMS і через пару секунд отримуємо кошти на свій баланс.