Як зв'язатися з оператором МТС безпосередньо з мобільного

Anonim

При використанні послуг зв'язку МТС у абонентів часто виникають ті чи інші питання – щодо якості зв'язку, тарифів та послуг, по зоні покриття тощо. на гарячу лінію. У компанії МТС зв'язок з оператором здійснюється декількома способами, про що ми докладно розповімо в нашому огляді.

Зв'язатися з оператором МТС

0890 або 8-800-250-08-90

Спосіб отримання інформації

Якщо у процесі використання мобільного зв'язку у вас виникли проблеми, їх можна спробувати вирішити самостійно.Спеціально для цього оператор МТС активно просуває маси сервіси самообслуговування. Тут можна замовити деталізацію, підключити або відключити будь-які послуги, встановити мелодію, перевірити тарифний план та ознайомитись з останніми надходженнями коштів (або відсутністю цих надходжень). Самообслуговування в мережі МТС здійснюється за допомогою «Особистого кабінету» та фірмового додатка – останнє дозволяє отримати всю необхідну інформацію прямо зі свого планшета або смартфона.

Незважаючи на все це, допомога живого консультанта не може зрівнятися з будь-яким автоматизованим сервісом – у деяких дрібницях найкраще розуміється лише сам оператор. Ось як ми можемо зв'язатися з оператором МТС, якщо «Особистий кабінет» і додаток не дали результатів:

  • За допомогою свого мобільного телефону;
  • За допомогою іншого мобільного або міського телефону;
  • Через форму зворотного зв'язку.

Якщо щось із цього не допоможе, є й інший спосіб отримання довідки – у найближчому офісі обслуговування, де ви матимете шанс поспілкуватися з консультантами оператора МТС наживо.

Звязь з оператором МТС за телефоном

Давайте подивимося, як зв'язатися з оператором МТС з мобільного. Останнім часом МТС все частіше ховає контактні дані, які раніше з'являлися всюди – на офіційному сайті, на конвертах із SIM-картами, а також у рекламних матеріалах. Сьогодні ситуація змінилася, і для того, щоб незнаюча людина змогла налагодити зв'язок із консультантом МТС, їй доведеться знайти контактний номер телефону.

Зверніть увагу, що на головній сторінці сайту жодних контактних телефонів не залишилося, а навігація по інших відділах вкрай заплутана. Давайте усунемо цю плутанину – швидко зв'язатися з оператором МТС допоможе короткий номер 0890. Додзвон дуже простий:

  • Зателефонуйте зі своєї трубки за вказаним номером;
  • Дочекайте відповіді автоінформатора;
  • Виберіть розділ, що вас цікавить (мобільний зв'язок, інтернет, домашній інтернет, фінансові послуги), натиснувши на відповідну клавішу;
  • Вислухайте автоінформатор – він підкаже, яку кнопку потрібно натиснути, щоб отримати зв'язок з оператором МТС.

Раніше ми могли відразу після дозвону натиснути на клавішу «0» та отримати зв'язок з оператором МТС. Сьогодні доступ до консультантів заховали до інших розділів.

Якщо ви ще не є оператором МТС або у вас в руках немає свого мобільного телефону, але вам потрібний зв'язок з оператором, зателефонуйте за альтернативним номером 8-800-250-08-90. Цей номер дозволяє зв'язатися з оператором МТС за номером інших операторів (у тому числі і з міських трубок).Для тих, хто перебуває в роумінгу, міжнародному чи національному, передбачено спеціальний номер для швидкого зв'язку з оператором +7-495-766-01-66

Альтернативний спосіб зв'язку

Багато абонентів цікавить, як зв'язатися з оператором МТС безпосередньо. На жаль, такої технічної можливості немає, тому вам у будь-якому випадку доведеться продиратися крізь нетрі автоінформатора. Тільки так можна зв'язатися із оператором МТС за номером 0890 або 8-800-250-08-90. Пам'ятайте, що інших номерів немає.

Якщо ви не хочете займатися стомливим дозвоном, пройдіть на офіційному сайті в розділ «Мобільний зв'язок – Підтримка – Обслуговування абонентів – Форма зворотного зв'язку» та складіть запит Тут ви зможете отримати допомогу з питань функціонування стільникового зв'язку, домашнього інтернету, цифрового ТБ та стаціонарної телефонії. Виберіть відповідну тему з гіллястого меню, вкажіть усі необхідні дані:

  • Номер телефону чи договору, щодо якого здійснюється запит;
  • Контактний номер телефону;
  • Прізвище, ім'я та по батькові;
  • Коментар або звернення.

У деяких зверненнях можна додати будь-які файли. Структура форми може змінюватися в залежності від теми та характеру запиту.