Як підключити міжнародний роумінг на МТС

Anonim

Подорожувати світом і скрізь залишатися на зв'язку зі своїм телефонним номером – це більш ніж можливо. Спеціально для цього було створено послугу роумінгу, яка працює, зокрема, й у мережі МТС. У цьому огляді ми розповімо, як підключити міжнародний роумінг на МТС, і що для цього потрібно. Також ми дамо коротку інформацію про деякі особливості роботи роумінгу в окремих країнах.

Міжнародний роумінг - типи

Послуга міжнародного роумінгу на МТС дозволяє залишатися на зв'язку в будь-якій точці світу, навіть на його краю. Щоправда, послуги зв'язку коштуватимуть досить дорого, але їхня вартість легко знижується спеціальними опціями.Завдяки цьому абоненти зможуть заощадити гроші на дзвінках, SMS та мобільному інтернеті. Але перед тим, як вирушити в дорогу, ви повинні дізнатися, як на МТС підключити міжнародний роумінг.

Відправляючись у подорож, на відпочинок або у відрядження, деякі абоненти не замислюються про те, чи працюватимуть їхні мобільні телефони за кордоном. Сумним підсумком є ​​відсутність реєстрації у гостьовій мережі – трубка включена, але додзвонитися можна хіба що до екстрених служб (як правило, їм можна додзвонитися взагалі без SIM-картки). Щоб телефон зміг зареєструватися в чужій мережі, необхідно підключити міжнародний роумінг.

Послуги роумінгу працюють практично у всіх країнах світу – для цього між МТС та закордонними мобільними мережами підписуються відповідні угоди Якщо є угода про онлайн- роумінгу (CAMEL-роумінг), то потрібно буде підключити послугу «Легкий роумінг та міжнародний доступ».Якщо між обраною країною та МТС немає угоди про онлайн-роумінг, потрібно підключити відразу дві послуги – «Міжнародний та національний роумінг» та «Міжнародний доступ».

Підключення послуг

Уточнити список країн та операторів, з якими МТС уклав угоду про CAMEL-роумінг, модно безпосередньо на сайті оператора. Якщо ліньки шукати інформацію, просто зателефонуйте до довідкової служби або заскочіть у найближчий офіс обслуговування. Давайте подивимося, як підключити міжнародний роумінг на МТС, якщо подорожує країни з CAMEL-роумінгом:

  • Відправити SMS з текстом «2175» (без лапок) на сервісний номер 111;
  • Набрати USSD-команду 1112175;
  • Зайти до «Особистого кабінету» та підключити послугу «Легкий роумінг та міжнародний доступ» там;
  • Зайти на сторінку послуги на сайті оператора та підключити її натисканням кнопки.

Після цього залишиться лише поповнити свій рахунок – можна вирушати за кордон. До речі, послуга «Легкий роумінг та міжнародний доступ» підключається безкоштовно та не потребує відключення. Жодної абонентської плати на ній немає.

Давайте подивимося, як включити міжнародний роумінг на МТС, щоб він гарантовано запрацював у будь-яких країнах світу – для цього потрібно підключити послуги «Міжнародний та національний роумінг» та «Міжнародний доступ». Підключається ця зв'язка в такий спосіб:

  • За допомогою USSD-команди 1112192;
  • C за допомогою «Особистого кабінету» МТС;
  • Через контактний центр МТС;
  • На сайті МТС, на сторінці «Роумінг та міжмісто – Подорожі світом».

Зверніть увагу, що послуги будуть підключені лише в тому випадку, якщо ваш номер обслуговується в мережі МТС більше 12 місяців або за останні 6 місяців ви витратили на будь-які послуги зв'язку понад 650 рублів Ще одна умова - обов'язкове щомісячне внесення платежів на свій рахунок (за будь-яку суму вище 0 рублів). Вартість підключення - 0 рублів, абонплати немає, відключення є необов'язковим.