Як дізнатися прізвище за номером телефону МТС

Anonim

Необхідність визначити ПІБ абонента за його номером телефону виникає досить часто. Наприклад, тоді, коли хтось телефонує день у день, набридаючи мовчанням у слухавку чи не надто розумними жартами, а то й зовсім погрозами. Дізнатись прізвище за номером МТС досить складно, часто для цього потрібно задіяти деякі державні органи. Але в деяких випадках це все ж таки можливо. Давайте розберемося, які кроки необхідно зробити, якщо необхідно «обчислити» абонента.

Офіційні джерела

Деякі люди всерйоз розраховують, що дізнатися прізвище за номером телефону МТС можна у довідковій службі.Насправді, такої можливості немає – дана інформація не підлягає розголошенню, оскільки є персональними даними, що охороняються законом. Не спрацює і зворотний варіант – дізнатися номер телефону МТС прізвища не вийде. Можна навіть не вмовляти консультантів надати інформацію. Їм заборонено видавати дані про абонентів.

Давайте подивимося, як дізнатися прізвище за номером МТС. Думка про те, що цю інформацію можуть розкрити в офісах обслуговування, є помилковою. Тут не розкривають персональні дані абонентів у жодному разі Взагалі, про довідкову та офіси в цьому питанні можна забути, навіть якщо йдеться про життя і смерть. Якщо все настільки серйозно, слід зробити іншим чином – написати заяву до правоохоронних органів.

Якщо вам телефонують невідомі особи з погрозами або просто мовчать у слухавку, ви можете написати заяву в поліцію. У нашій країні є стаття за телефонне хуліганство.Що стосується погроз винуватцю можуть «пришити» не лише статтю за хуліганство, а й за загрозу життю – аж до реальних термінів. Головне, щоб справді був склад злочину. Якщо ваші побоювання цілком серйозні, сміливо вирушайте в поліцію.

Неофіційні