Як переказати гроші з МТС на карту МТС і назад

Anonim

Банківська карта стала зручним та звичним платіжним засобом. Сьогодні її можна отримати безкоштовно, скориставшись послугами різних банків та сервісів. Картка дозволить оплачувати комунальні послуги, розплачуватись у магазинах, поповнювати рахунки мобільних телефонів, здійснювати перекази. Саме останнім двом пунктам і буде присвячено наш огляд – ми розповімо, як перевести гроші з МТС на карту МТС-Гроші та як провести зворотну операцію.

Поповнення карти МТС

Давайте подивимося, як переказати гроші з телефону МТС на карту МТС – у цьому немає нічого складного.Для початку потрібно отримати саму картку, звернувшись до найближчого офісу обслуговування або салону-магазину. На вибір доступні як звичайні картки, дебетові, так і повноцінні кредитки з кредитним лімітом (його розмір визначається в індивідуальному порядку). Далі можна приступати до її поповнення, в тому числі і з рахунку свого телефону.

Ця операція виконується наступним чином:

  • Проходимо на сайт оператора;
  • Переходимо до розділу «Фінансові послуги та платежі – Грошові перекази – На банківську картку»;
  • У формі, що відкрилася, вказуємо номер свого телефону, вписуємо суму;
  • На наступній сторінці вписуємо номер своєї (або чужої) банківської картки та завершуємо операцію.

Сума одного перекладу варіюється від 50 до 15000 руб., Комісія становить 4, 3%, але не менше 60 руб. Максимальна кількість перекладів на добу – 5 штТаким чином, перед нами повноцінний сервіс для здійснення переказів без відвідування будь-яких банків та офісів. Адже картка може бути не тільки власною, а й чужою.

Поповнення номера МТС

Давайте тепер подивимося, як переказати гроші з картки МТС на телефон. Для цього ми можемо використовувати будь-які інструменти. Найпростіший спосіб зробити це за допомогою офіційного інструменту під назвою «Гаманець МТС Гроші». Заходимо на офіційну сторінку даного сервісу, вибираємо пункт поповнення мобільного телефону, вказуємо номер і суму. Після цього вибираємо, як буде зроблено платіж – за допомогою гаманця або банківської картки Далі вказуємо реквізити картки та завершуємо операцію.

Система «Легкий платіж», що є одним із головних фінансових інструментів оператора МТС, допоможе перевести гроші з МТС на МТС та на телефони будь-яких інших російських операторів зв'язку.Для цього необхідно пройти на сторінку системи, вибрати пункт «Мобільний телефон» та клацнути по ярлику свого оператора. На наступній сторінці вибираємо спосіб здійснення операції – за допомогою банківської картки. У формі, що відкрилася, вписуємо номер, суму і реквізити картки, підтверджуємо платіж і чекаємо надходження коштів.

Інші способи поповнення рахунку

Давайте подивимося, як на МТС переказати гроші з картки МТС альтернативними способами, адже інтернет під рукою є далеко не завжди. Зате у багатьох місцях є банківські термінали та банкомати різних банків Саме з їх допомогою ми можемо поповнити свій рахунок. Вся справа в тому, що багато пристроїв дозволяють поповнювати рахунки мобільних телефонів картками будь-яких банків.

Платежі проводяться в такий спосіб:

  • Знаходимо відповідний банкомат;
  • Вставляємо в нього карту;
  • Вибираємо пункт оплати стільникового зв'язку;
  • Вказуємо, на який номер переказати гроші;
  • Підтверджуємо свої наміри та підтверджуємо відправку коштів.

Наприклад, переказати гроші з картки МТС на будь-який мобільний телефон допоможуть численні та всюдисущі банкомати та термінали Ощадбанку.

Сервіс «Яндекс.Гроші» - ще один інструмент, який завжди допоможе переказати гроші на МТС з картки будь-якого банку. Робиться це дуже легко і просто – заходимо на офіційний сайт сервісу та переходимо до розділу з каталогом платежів. Тут нас цікавить пункт «Мобільний телефон» У формі, що відкрилася, вказуємо номер свого телефону та суму, далі переходимо до заповнення реквізитів банківської картки та підтверджуємо свої наміри через SMS.