Як підключити МТС бонус із телефону

Anonim

Скориставшись бонусною програмою «МТС Бонус», ми отримуємо приємні подарунки лише за те, що спілкуємось по телефону та користуємось мобільним інтернетом. І чим більше спілкування, тим більше бонусів та більше винагород. Іншими словами компанія МТС пропонує нам ціле море цікавих можливостей. Давайте подивимося, як працює бонусна програма, як взяти в ній участь і як замовляти винагороди.

Бонусна програма «МТС Бонус» - опис

Програми лояльності вигідні як операторам, а й абонентам. Оператори одержують задоволених клієнтів, а абоненти отримують приємні подарунки. Програма «МТС Бонус» передбачає накопичення бонусних балів з їх подальшим обміном на винагороди.

Бали накопичуються так:

  • Абоненти розмовляють телефоном, витрачаючи гроші на послуги зв'язку. За кожні витрачені 5 рублів вони отримують один бал;
  • Люди користуються мобільним інтернетом – бали нараховуються за такою ж схемою, як і у вищезазначеному випадку;
  • Клієнти МТС користуються послугами домашнього інтернету та телебачення – тут використовується аналогічна схема нарахування балів;
  • Люди роблять покупки у фірмових салонах-магазинах МТС – кожні витрачені 3 рублі дарують абонентам один бонусний бал.

Але і це ще не все – в системі «МТС Бонус» працює оплата за стаж.Додаткові бали отримують власники банківських карток банку МТС – чим більше покупок, тим більше винагород.Іншими словами, бути абонентом МТС і користуватися програмою лояльності, що надається, дуже вигідно – на вас чекатимуть приємні подарунки, знижки та багато інших смакот.

Участь у програмі абсолютно безкоштовна, вам не знадобиться здійснювати жодних додаткових платних дій. Бали ж нараховуються за результатами попереднього місяця. Наприклад, якщо у травні ви витратили 900 рублів на голосовий зв'язок, то до 15 червня на ваш бонусний баланс буде зараховано 180 балів. Отримати додаткові бонусні одиниці допоможе додаток «Бали плюс» - беручи участь в акціях, ви отримуватимете заохочення. Скористайтеся калькулятором нарахувань на сайті МТС та дізнайтесь скільки ви зможете отримати бонусів за підсумками своїх витрат. Також ви можете залучати нових абонентів, за що також передбачено винагороду.

Як підключити «МТС Бонус»

Давайте подивимося, як на МТС підключити бонуси, і що для цього потрібно.Для реєстрації у програмі слід відвідати її офіційну сторінку та авторизуватися в системі з логіном та паролем від свого «Особистого кабінету». Тепер ви зможете активувати свою участь у системі та отримати перший бонус – 100 балів. Щоб підключити «МТС Бонус» з телефону, наберіть 1114551 або надішліть довільне SMS на безкоштовний сервісний номер 4555.

Інші способи підключення:

  • При оформленні банківських карток МТС Банку та карток банків-партнерів;
  • На веб-порталі програми, шляхом заповнення анкети учасника;
  • Через довідкову службу.

Таким чином, ви можете вибрати будь-який доступний для вас спосіб підключення.

Зверніть увагу, що якщо ви користуєтеся двома номерами, ви можете акумулювати бонуси на одній SIM-карті Для цього потрібно визначитися з вибором основного номери, після чого зайти до «Особистого кабінету» на іншому номері та налаштувати переадресацію бонусів, підтвердивши свої наміри кодом із SMS.

Активація винагород

Тепер ми знаємо, як підключити бонуси МТС на своєму номері – робиться це різними способами, як з комп'ютера, так і зі свого телефону. Залишилося розібратися у винагородах системи та способах їх активації.

Ось короткий список доступних винагород:

  • Послуги зв'язку – підключайте додаткові послуги, пакети SMS, пакети хвилин та пакети трафіку, оплачуючи все це бонусними одиницями;
  • Мелодії замість гудка – виберіть улюблену мелодію з каталогу та сплатіть її накопиченими бонусами;
  • Техніка та аксесуари – змінюйте бали на модеми, роутери, карти пам'яті, навушники та інші корисні штуки;
  • Мобільний контент – доступ до деяких передплат можна оплатити бонусами МТС;
  • Знижки у партнерських магазинах та мережах – отримуйте знижки на все, що завгодно, вибираючи необхідні пропозиції з партнерського каталогу;
  • Електронні книги – тут все зрозуміло без зайвих слів та коментарів;
  • Ігри – змінюйте бонуси МТС на різні ігрові ресурси;
  • Послуги МГТС – обмін балів на знижки;
  • Послуги МТС Банку – ви можете обрати річне обслуговування картки або сплатити бонусними одиницями послугу SMS-інформування.

Давайте подивимося, як на МТС активувати бонуси. Найпростіше скористатися «Особистим кабінетом» програми – всі операції виконуються максимально наочно. До того ж, тут вас чекатиме найповніший каталог винагород набрати USSD-команду 11145522.

Тепер ви знаєте, як активувати бонуси на МТС з телефону – список доступних USSD-команд ви знайдете на сайті оператора, у каталозі доступних винагород.Там же вказано аналогічні SMS-команди. Пам'ятайте, що активувати бали МТС потрібно протягом одного року з дня їх отримання – інакше вони будуть анульовані.