Як відключити МТС Мюзік (Music)

Anonim

Музичні сервіси для запеклих меломанів є сьогодні майже у всіх стільникових операторів. І МТС не є винятком. У нього працює сервіс під назвою «МТС Music», який пропонує слухачам дику кількість композицій. Давайте дізнаємося, як підключити і як відключити МТС Мьюзік і що для цього потрібно. А заразом вивчимо всі особливості та можливості цього музичного сервісу.

Вимкнути МТС М'юзік

1119590

Опис сервісу

Перш ніж ми розповімо, як відключити музику на МТС, необхідно поговорити про сам сервіс «МТС Мьюзік».Він був створений спеціально для тих, хто любить насолоджуватися музичними творами та не бажає розлучатися зі своїм захопленням на жодну хвилину. Займатися прослуховуванням улюблених треків сьогодні найзручніше з мобільного телефону:

  • Він завжди під рукою, на відміну від MP3-плеєра;
  • В ньому є вихід в інтернет, що відкриває доступ до мільйонів треків;
  • Можна не спантеличуватися кількістю вільної пам'яті, а слухати музику в онлайні.

Остання перевага нас цікавить найбільше, адже сервіс «МТС Мьюзік» розрахований спеціально на тих, хто слухатиме треки зі свого смартфону, причому в режимі онлайн.

«МТС Мьюзік» - це понад 20 млн треків найрізноманітніших стилів. Їхня кількість настільки велика, що вона не залишає фразі «нічого послухати» жодного шансу. Хочете – слухайте новинки, а хочете – пориньте у світ вінтажу та ретро, ​​витягнувши на світ найстаріші твори, що звучали 30-40 років тому.Також вас чекатимуть тематичні добірки треків та рекомендації від музичних редакторів сервісу.

Не хочеться слухати чужі добірки – складайте свої. Створюйте власні плейлисти, розміщуючи в них десятки треків і даючи їм відповідні імена. Ви зможете слухати їх прямо в онлайн або зберігати для прослуховування в режимі офлайн. Цікаво й те, що опція «МТС Мьюзік» передбачає безлімітний трафік Навіть якщо за вашим тарифом він лімітований, то прослуховування музики буде безкоштовним (трафік з основного пакета не витрачається) .

Слухати музику з опцією «МТС Мьюзік» можна двома способами – через комп'ютер або за допомогою спеціального безкоштовного додатка для своєї мобільної платформи. Для прослуховування через сайт потрібна авторизація за допомогою даних від особистого кабінету. Мобільні програми доступні для пристроїв на iOS та Android. Сама опція «МТС Мьюзік» доступна у трьох версіях:

  • У ознайомлювальній – перші 30 днів для тарифів Smart або перші 7 днів на інших ТП;
  • В обмеженій – безкоштовно та з тарифікацією трафіку (крім тарифів Smart та ULTRA), без плейлистів, пошуку та офлайн-прослуховування;
  • В повній – коштує всього 6 руб./добу і відкриває доступ до всіх можливостей.

Якщо ви дійсно любите слухати музику і не бажаєте збирати її крупинками на різних сайтах, підключайте опцію «МТС Мьюзік» і насолоджуйтесь гігантським медіа-архівом.

Як підключити та вимкнути опцію «МТС Мьюзік»

Перш ніж ми розповімо, як відключити «МТС Music», ми розповімо, як підключити цю опцію. Робиться це трьома способами. Якщо ви сидите за комп'ютером, увійдіть на музичний портал опції та зареєструйтесь там – активація відбудеться автоматично. Якщо ви підключаєтеся вперше, вам буде надано безкоштовний період

Якщо у вас немає можливості підійти до комп'ютера, встановіть на свій смартфон або планшет програму «МТС Мьюзік» та підключіть опцію через нього. Також ви можете набрати команду USSD 111959. Для того, щоб відключити послугу «МТС Мьюзік», скористайтесь командою 1119590 - в результаті цього відключиться її платна версія та підключиться безкоштовна. Аналогічну операцію ви зможете провести через «Особистий кабінет» або мобільний додаток.