Як підключити інтернет на МТС на Андроїд

Anonim

Смартфони на Андроїді поступово витісняють звичні мобільні телефони, пропонуючи потужний функціонал і ціле море раніше небачених можливостей. В одному ряду з ними стоять планшетні ПК – вони від смартфонів лише розміром екрану. Але для того, щоб ці розумні пристрої змогли блиснути своїми комунікаційними можливостями, їм потрібен доступ до всесвітнього павутиння. Давайте подивимося, як підключити інтернет на МТС на Андроїді.

Автоматичні налаштування

Якщо ви купили смартфон або планшет на Андроїді, це означає, що ви отримали в своє розпорядження розумний пристрій, здатний самостійно підтримувати свою життєздатність.Сучасні гаджети наділені автоматичним оновленням, вони вміють самостійно синхронізувати час, обробляти повідомлення від різних сервісів та виконувати інші корисні дії.

Для того, щоб смартфони та планшети на Андроїді змогли працювати на повну силу, слід забезпечити їм доступ в інтернет. Якщо ви користуєтеся зв'язком від МТС, вам дуже пощастило - ви отримаєте високошвидкісний доступ в мережу, який працюватиме практично в будь-якій точці Росії. Але перед цим інтернет потрібно підключити.

Процес підключення зводиться до трьох етапів:

  • Налаштування пристрою – в нього вводяться необхідні роботи мережі дані;
  • Вибір тарифного плану або опції – рекомендуємо підключити якусь вигідну пакетну пропозицію;
  • Активація підключення та перевірка працездатності.

Як правило, для того щоб підключити МТС-інтернет на Андроїд, не потрібно ніяких додаткових рухів тіла — встановіть SIM-карту у свій пристрій, після чого він налаштує себе самостійно Всі необхідні дані закладаються не тільки в планшети, а й у SIM-картки. Тому переважна більшість планшетів та смартфонів зможе підключити інтернет від МТС самостійно, без вашої допомоги.

Ручные настройки

Давайте подивимося, як підключити мобільний інтернет від МТС на Андроїд вручну. Справа в тому, що іноді автоматичні налаштування не приймаються, гаджети залишаються без доступу до мережі. Часто так поводяться деякі китайські смартфони та планшети, особливо, випущені кілька років тому - інтернет до них потрібно підключити в ручному режимі.

Ось найпростіший спосіб:

  • Заходимо на сайт МТС, у розділі «Мобільний зв'язок – Мобільний інтернет – Підтримка»;
  • Вибираємо пункт «Налаштування телефону» та вказуємо свій номер;
  • Чекаємо прийому налаштувань і зберігаємо їх;
  • Перезавантажуємо Андроїд, активуємо передачу даних та перевіряємо зв'язок.

Теоретично, цього достатньо для того щоб підключити та активувати інтернет від МТС на Андроїді.

Наступний спосіб передбачає повністю ручне введення налаштувань:

  • Заходимо до «Налаштування – Бездротові мережі – Мобільні мережі – Точки доступу»;
  • Створюємо точку доступу з наступними параметрами: Тип APN – default, APN – internet.mts.ru, Логін та пароль – mts, MCC – 250, MNC – 01;
  • Зберігаємо дані, активуємо передачу даних, спостерігаємо за реакцією пристрою.

Якщо налаштування правильні, пристрій зможе підключитися до інтернету від МТС.

Далі ми розповімо, як перевірити чи підключений інтернет на МТС чи ні. Наявність доступу до послуг зв'язку перевіряється через «Особистий кабінет» або довідкову службу.На самому Андроїді все перевіряється дуже просто - активуємо передачу даних, засвідчуємо появу значка підключення і починаємо користуватися потрібними програмами.