Як переказати гроші з МТС на Yota

Anonim

Баланс телефонного номера можна легко назвати платіжним засобом. Ніщо не заважає витратити розміщені там гроші на послуги мобільного зв'язку, на оплату доступу до Інтернету, на благодійність, на транспортні послуги, а також на погашення кредитів. В рамках цього огляду ми розглянемо, як перевести гроші з МТС на Yota – така можливість є, щоправда, вона передбачає списання певної комісії.

Переказ грошей між номерами

Перевести гроші з телефону на телефон усередині мережі дуже легко – для цього потрібно скористатися відповідними фінансовими послугами. Раніше в МТС працювала послуга «Пряма передача», але 26 січня 2016 року вона була відправлена ​​до архіву. за кілька хвилин гроші потрапляють на вказаний номер.

Згодом цю послугу було ліквідовано, замість неї запрацювала система платежів «Легкий платіж». Сьогодні вона називається як «Оплата товарів та послуг» або «Управління платежами» - тут МТС навів непогану плутанину, розібратися в якій неможливо.

Переказ грошей з МТС на МТС проводиться у цій системі абсолютно безкоштовно. Заповнюємо платіжну форму, вказуємо в ній суму платежу та номер телефону, вибираємо спосіб оплати – з рахунку мобільного телефону МТС та підтверджуємо свої наміри. У цій процедурі вам знадобляться логін та пароль від особистого кабінету. До речі, відправлення коштів усередині мережі проводиться без комісії.

Аналогічним чином ви можете перекинути гроші з МТС на Йоту. Для цього виконайте такі кроки:

  • Зайдіть до розділу «Фінансові послуги та платежі – Грошові перекази»;
  • Виберіть пункт «Мобільний телефон» у каталозі, розташованому в лівій частині сторінки;
  • Виберіть пункт «YOTA»;
  • У полях, що відкрилися, вкажіть номер телефону та суму платежу.

Тільки нижче ви побачите суму, яка буде списана з вашого рахунку.

Погодившись з комісією, натисніть кнопку «Далі» і перейдіть на наступну сторінку. Ви потрапите на форму реєстрації, де необхідно ввести пароль від особистого кабінету МТС. Після авторизації на ваш мобільний телефон надійде повідомлення, що пропонує підтвердити платіж надсиланням довільного SMS або відмовитися від нього, надіславши цифру «0» (без лапок). Т тільки після цього МТС зможе переказати гроші на вказаний номер Yota (Ета).

Недоліком цього способу є гігантська комісія - її розмір становить 9, 8%.Тобто, майже десяту частину від суми, що відправляється, ми віддаємо оператору. Також існує ліміт однією платіж – його максимальний розмір становить до 15 тис. рублів. Максимальна кількість платежів на добу – 5 прим. Виходить не дуже дешево, але з цим доводиться миритися.

Оплата через сервіс «МТС Гроші»

Аналогічну операцію ви зможете провести за допомогою спеціального сервісу «МТС Гроші». Він відкриває перед абонентами найширші можливості. Наприклад, через нього вирушають грошові перекази, оплачуються кредити комерційних банків, купуються товари та. Також система дозволяє сплатити за комунальні послуги та мобільний зв'язок інших операторів.

Здавалося б, що це надмірність – два схожих сервіси в одного оператора. Але є й докорінна відмінність – сервіс «МТС Гроші» дозволяє переказати кошти на Yota з мінімальною комісією. Погодьтеся, між 9, 8% та 0, 5% є суттєва різниця.Або ми заплатимо поверх ста рублів 9, 8 рублів, або ми заплатимо всього 50 копійок.

Для того, щоб перевести гроші з МТС на Yota, необхідно авторизуватися в системі з логіном та паролем від свого особистого кабінету. Ця система є інтернет-гаманцем, в якому доступні три способи оплати:

  • З внутрішнього рахунку «Мій гаманець»;
  • З рахунку мобільного телефону;
  • З будь-якої банківської картки.

Внутрішній рахунок незалежний від балансу на номері телефону, але він може бути поповнений з нього – комісія за поповнення становить 0, 75%.

Рахунок мобільного телефону дозволить реалізувати наше завдання - перевести гроші з МТС на Yota з мінімальною комісією, що становить лише 0, 5%. Для цього необхідно вибрати пункт "Гроші - Сплатити послуги - Мобільний телефон". Далі натискаємо на посилання «YOTA стільниковий зв'язок» і заповнюємо платіжну форму.Тут вказуються номер телефону та сума платежу.

Одразу після цього система покаже розмір комісії кожному за платіжного кошти. У нашому випадку ми обираємо як спосіб оплати номер свого телефону. Натискаємо на кнопку оплати та підтверджуємо платіж за допомогою SMS-коду. Якщо він не прийшов, запитайте його ще раз.

Використовуємо спеціальний додаток «МТС гроші»

Ця програма дозволяє переказати кошти на будь-які російські мобільники, у тому числі на номери Yota. Увійдіть в систему, виконавши авторизацію за допомогою логіну та пароля від особистого кабінету. Далі встановіть цифровий пароль на вхід - він буде своєрідним PIN-кодом. У додатку, що відкрився, вибираємо «Оплатити – Мобільний телефон – Yota стільниковий зв'язок». На наступному етапі вказуємо номер, що поповнюється.

Далі вибираємо спосіб платежу – через телефон та його баланс.Трохи нижче ми бачимо розмір комісії, що становить лише 0,25%. Так, комісія тут мінімальна, але не варто забувати, що вона може змінитися в будь-який момент. Вкажіть отриманий код у відповідному полі – через кілька секунд система надішле гроші з МТС на Yota.