Як відключити тариф на МТС

Anonim

Оператор МТС може порадувати своїх абонентів безліччю збалансованих тарифних планів – для телефонів, для інтернету, для «розумних» пристроїв. А для того, щоб зробити спілкування вигіднішим, на ринку регулярно з'являються нові пропозиції. Давайте подивимося, як відключити тариф на МТС і перейти на інший тарифний план, більш вигідний у плані фінансів або наповнення.

Способи зміни тарифного плану

Розглядаючи питання, як відключити тариф на МТС, мимоволі усвідомлюєш, що сьогодні це завдання вирішується незрівнянно легше, ніж 10-15 років тому . У нас, у сучасних абонентів, є для цього безліч інструментів:

  • USSD-команди;
  • "Особистий кабінет";
  • Офіси обслуговування;
  • Мобільний додаток «Мій МТС».

За допомогою цього огляду ви дізнаєтеся, як користуватися цими інструментами.

USSD-команди

Якщо вас не влаштовує поточна тарифікація викликів, і ви хочете скористатися вигіднішими сучасними тарифними планами, скористайтесь USSD-командами – це найлегший спосіб відключити тариф на МТС та перейти на інший ТП. Власне, відключати попередній тарифний план не потрібно – достатньо набрати команду для переходу на інший тариф.

Дізнатися про команди можна в такий спосіб:

  • Відвідавши офіційний сайт МТС, розділ «Тарифи»;
  • Зателефонувавши на гарячу лінію МТС за номером 0890;
  • Ознайомившись із докладним описом до обраного тарифного плану (описи розповсюджуються у вигляді PDF-файлів на офіційному сайті).

Далі діємо наступним способом – вибираємо відповідну пропозицію, вводимо USSD-команду, чекаємо її обробки. Якщо ви обираєте ТП з абонентською платою, не забудьте поповнити на відповідну суму свій рахунок, інакше перехід буде неможливим.

"Особистий кабінет"

Перед нами чудовий інструмент, що дозволяє відключити тариф на МТС і перейти на інший ТП, причому в максимально наочному режимі. "Особистий кабінет" - це потужна система для керування абонентськими номерами. Для отримання доступу до кабінету необхідно отримати пароль у вигляді SMS – для цього заходимо на сторінку системи та вказуємо свій номер. Після отримання пароля проходимо авторизацію та потрапляємо в панель управління.

Для того щоб відключити поточний тариф та підключити новий, необхідно попередньо ознайомитися з актуальними пропозиціями на сайті оператораДалі вибираємо відповідний ТП, повертаємося до «Особистого кабінету» і приступаємо до процесу – проходимо у розділ зміни тарифного плану, вибираємо потрібний ТП та підтверджуємо свою згоду. Як тільки мережа обробить заявку, ви отримаєте результати у вигляді SMS.

Мобільний додаток «Мій МТС»

Давайте подивимося, як відключити тариф «Смарт» на МТС, скориставшись мобільним додатком – це буде нашим типовим прикладом. Для початку необхідно завантажити програму з відповідного магазину для своєї мобільної платформи (Android або iOS). Встановлюємо софт, відкриваємо, авторизуємося, потрапляємо в такий собі аналог «Особистого кабінету» - тільки простіший і зрозуміліший.

Приступаємо до зміни тарифного плану. Для того, щоб відключити поточний тариф із сімейства «Смарт» та перейти на якийсь інший (наприклад, «Супер МТС» без абонентської плати), необхідно виконати такі кроки:

  • Зайти в «Мій МТС»;
  • Вибрати найбільш прийнятний ТП;
  • Підтвердити перехід;
  • Дочекатися отримання SMS про успішне виконання операції.

Ось і вся процедура.

Офіси обслуговування

Вимкнути поточний тариф на МТС допоможуть фахівці офісів обслуговування. Знайти найближчі офіси дуже легко - карта їх розташування опублікована на сайті оператора. Для того щоб ваш похід увінчався успіхом, не забудьте захопити з собою паспорт. Поясніть консультанту, що ви хочете змінити тарифний план або попросіть його підібрати для вас найбільш вигідний ТП. До речі, тут же можна розібратися з платними послугами та підписками.