Як на Айпаді перевірити баланс МТС

Anonim

Планшетні комп'ютери iPad мають великий попит серед цінителів цифрових гаджетів. Вони славляться деякими обмеженнями у функціоналі, але навіть це не впливає на любов користувачів. Одна з найголовніших проблем цих планшетах – важко перевірити баланс на SIM-карті. Погляньмо, як на Айпаді перевірити баланс МТС і що для цього потрібно. Тим більше, що ми знайшли для цього п'ять інструментів різного ступеня зручності.

Способи перевірки балансу

Основний спосіб перевірки балансу на мобільних пристроях – це набір USSD-команди.Щоб перевірити стан свого рахунку в оператора МТС, достатньо набрати на клавіатурі команду 100. Через кілька секунд, на екрані з'явиться розмір суми, що є на рахунку. Але на планшетних комп'ютерах Айпад відсутня звична телефонна клавіатура, так як ці пристрої не вміють здійснювати голосові дзвінки

Перестановка SIM-карти

Перший спосіб, що дозволяє перевірити баланс на МТС в iPad, полягає у вилученні SIM-карти та її перевстановленні на мобільний телефон – робиться це за допомогою спеціальної скріпки для вилучення SIM-гнізда. Далі вставляємо картку в телефон та набираємо USSD-команду 100. Після отримання результатів карта відправляється назад до Айпаду. Спосіб дещо заморочений і трудомісткий, зате робочий.

Ось його мінуси:

  • Під рукою може не опинитися телефон з підтримкою SIM-карти потрібного формату;
  • Якщо використовується робочий телефон, доведеться витягувати вже встановлену в нього сімку;
  • Через перевстановлення SIM-картка може пошкодитися.

Іншими словами, цей інструмент не годиться для регулярного використання. Тому ми підемо іншими шляхами.

Додатки для відправки USSD-команд

Наступний спосіб полягає у використанні спеціальних програм, що дозволяють відправляти USSD-команди з Айпада. Встановивши на планшет відповідну програму, ви зможете набрати 100 і дізнатися баланс на SIM-карті МТС. Таких додатків багато, вони відрізняються за своєю функціональністю та зручністю Але найчастіше вони працюють тільки на зламаних Айпадах, тому цей спосіб нам не підходить.

«Особистий кабінет» МТС

Давайте подивимося, як перевірити баланс на МТС на Айпаді за допомогою інструментів, наданих нам самим оператором.Ми маємо на увазі «Особистий кабінет» - найзручніший інструмент для керування своїм номером. Для того, щоб перевірити баланс, необхідно взяти iPad і зайти на сайт МТС, пройти в «Особистий кабінет» (ЛК) та авторизуватися зі своїм логіном та паролем. Якщо у вас немає пароля, його потрібно отримати– для цього доведеться один раз перевстановити SIM-карту в телефон, щоб прийняти SMS. Баланс відобразиться на головній сторінці ЛК.

Використовуємо SIM-меню

Далі ми розглянемо, як на Айапді перевірити баланс МТС, використовуючи SIM-меню – це меню, яке добре видно у мобільних телефонах Щоб побачити його на iPad, слід пройти в «Налаштування – Стільникові дані» і вибрати там пункт «SIM-програми». Тепер залишиться знайти пункт перевірки балансу - вибираємо його і чекаємо появи спливаючого повідомлення з даними про стан рахунку.

Дзвонимо на гарячу лінію

Якщо ви користуєтеся послугами оператора МТС, перевірити баланс на Айпаді допоможуть фахівці гарячої лінії.Робиться все легко і просто – телефонуємо за номером 0890, з'єднуємося з консультантом, ставимо йому запитання та диктуємо телефонний номер SIM-картки, встановленої в iPad. Пам'ятайте, що довідкова служба може запросити у вас паспортні дані або просто дізнатися, на кого оформлений номер – тільки після цього ви отримаєте потрібну інформацію.

Додаток «Мій МТС»

Останній спосіб, що дозволяє перевірити баланс МТС на Айпаді, полягає у використанні фірмового операторського додатка «Мій МТС». Скачайте його з AppStore та авторизуйтесь – тепер ви зможете отримати практичну будь-яку інформацію за своїм номером.

Крім балансу, ви дізнаєтеся кількість трафіку, що залишився, зможете підключити нові пакети або запросити деталізацію. Слід зазначити, що це найзручніший спосіб перевірити баланс на SIM-карті МТС на планшетному комп'ютері Айпад.