Програма МТС 20 відсотків повертаються

Anonim

Програма «20% Повертаються» від МТС орієнтована на тих, хто користується телефонією, інтернетом та телебаченням, причому на різних номерах та договорах. Вносячи гроші на оплату Інтернету та ТБ, абоненти отримують повернення у вигляді 20% на номер свого мобільного телефону. Наприклад, на номері А підключено інтернет, а номер Б використовується для голосового зв'язку. Оплачуючи послуги доступу до мережі на номері А, ми отримуємо 20% від платежів, що вносяться на номер Б.

Інший приклад – ми користуємося супутниковим ТБ, провідним домашнім інтернетом та ТБ від МТС, а також маємо у своєму розпорядженні телефонний номер МТС. Вносячи платежі на інтернет або ТБ, ми отримуємо 20% від усіх нарахувань на свій номер, який використовується для голосового зв'язку.Відсоткові відрахування є знижкою на послуги зв'язку, але витрачаються як звичайні кошти, проте з деякими обмеженнями.

Як підключити «20 відсотків Повертаються» МТС

Для того щоб підключитися до програми, необхідно надіслати з телефонного номера (отримувача знижки) SMS з номером телефону, який використовується для доступу в інтернет (джерела знижки) на сервісний номер 4545. У відповідь на це інтернет- номер прийде код підтвердження, який потрібно буде надіслати зі свого номера (отримувача знижки).

Реєстрація та вхід до особистого кабінету програми

Реєстрація в особистому кабінеті програми МТС «20 відсотків повертаються» проводиться на сайті https://20.ssl.mts.ru/. Для того, щоб зареєструватися в системі, необхідно вказати свій номер та дочекатися отримання пароля. Після цього заходимо до особистого кабінету програми та реєструємо номер мобільного інтернету – на нього прийде код підтвердження, який потрібно буде ввести у спеціальну форму на сайті програми.У цьому процедура вважається завершеной.

Хочете отримувати знижку, користуючись домашнім інтернетом та ТБ від МТС? У цьому випадку пройдіть до Особистого кабінету домашнього інтернету та ТБ, після чого зареєструйте свій телефонний номер (отримувач знижки), пройшовши за посиланням.

Умови програми «20% Повертаються»

Нарахування відсотків проводиться щомісяця після аналізу звітного періоду, тобто минулого місяця. Неодмінною умовою є те, що на телефонний номер минулого місяця має бути нараховано щонайменше 50 рублів. В іншому випадку нарахування знижки не відбудеться. До речі, максимальний розмір знижки становить 150 рублів при користуванні мобільним інтернетом і 150 рублів при користуванні домашнім інтернетом і телебаченням (всього, сумарно до 300 рублів).

Програма МТС «20 відсотків Повертаються» не передбачає нарахування бонусних коштів на номери, що обслуговуються на тарифах:

  • «Онлайнер»;
  • «iPad»;
  • «Розумний пристрій»;
  • «Для планшета»;
  • «Для ноутбука»;
  • «Весь МТС»;
  • «Весь МТС Супер ТВ»;
  • «Москва – Супутникове ТБ»;
  • «МТС Коннект».

Телефонний номер, на який нараховується знижка, повинен обслуговуватись на голосових тарифних планах. У свою чергу, номер, з якого здійснюється перерахування знижки, повинен обслуговуватися на одному з перерахованих вище тарифів (для інтернету).

Що буде, якщо ми зареєструємо як одержувач знижки номер з голосовим тарифом, а потім переведемо на інтернет-тариф? Всі переходи відстежуються, тому номер буде просто виключений з участі у програмі – такі умови. Наприклад, інтернетом може користуватися одна людина, а знижка може нараховуватися іншій – це не суперечить правилам програми. Але передати отримані бонусні кошти за допомогою послуги «Пряма передача» не вийде – як уже говорилося, знижки витрачаються з обмеженнями.

Інформація про надходження бонусів надсилається на телефон одержувача у вигляді SMS-повідомлення. Аналогічну інформацію з розширеною статистикою можна отримати в особистому кабінеті послуги МТС «20 відсотків повертаються».

Як відключити «20 відсотків Повертаються» на МТС

Для виходу з програми МТС «20% Повертаються» необхідно надіслати SMS зі словом «stop» або «стоп» (без лапок) на сервісний номер 4545. Користувачі Домашнього інтернету та ТБ відключаються від програми шляхом видалення телефонного номери з особистого кабінету.