Що означає «абонент тимчасово заблокований» МТС

Anonim

Стільникові мережі – це складні високотехнологічні системи зв'язку. Їхній функціонал настільки широкий, що про нього можна розповідати місяцями. На вибір абонентів пропонуються десятки тарифів та сотні додаткових послуг. А для того, щоб зробити зв'язок зручнішим, у мережах працюють автовідповідачі, автоінформатори, довідкові служби та багато іншого. Ці служби часто допомагають нам отримувати необхідну інформацію. Давайте подивимося, що означає «Абонент тимчасово заблокований» у МТС – цю фразу ми можемо почути від автоінформатора при додзвоненні на ті чи інші номери.

Добровільне блокування в МТС

Втрата мобільного телефону з SIM-картою МТС – це справжнісінька трагедія. Адже на борту залишаються наші контакти, фотографії та відеоролики, додатки, дані кредитних карток та багато іншого. А на балансі можуть залишатися кошти, які часто використовуються для оплати різних товарів та послуг. Таким чином, втрата мобільного телефону не несе нічого хорошого. Тому перша дія при його втраті – це встановлення блокування номера через довідкову службу МТС.

Якщо в МТС говорять, що абонент тимчасово заблокований, це може означати, що наш співрозмовник з якихось причин встановив добровільний блок зв'язатися з ним можна буде лише після того, як він її зніме. Номери блокують і з інших причин:

  • Через крадіжку мобільного телефону;
  • У період відпусток – щоб ніхто не турбував;
  • Коли номер стає непотрібним.

Якщо ви чуєте фразу автовідповідача МТС «Абонент тимчасово недоступний», то вам не залишається нічого іншого, як спробувати подзвонити пізніше.

Фінансове блокування

«Абонент тимчасово заблокований» на МТС – що означає ця фраза, відомо багатьом. Особливо тим, хто забуває поповнити свій баланс.

Немає грошей на рахунку – немає зв'язку, все логічно Якщо ви телефонуєте своєму другові і чуєте повідомлення про блокування, це може означати відсутність у нього коштів. Іноді така ситуація виникає при знятті абонентської плати за послуги МТС – баланс «відлітає» в мінус, а автоінформатор починає говорити всім людям, що телефонують, що «Абонент тимчасово заблокований».

Примусове блокування

Якщо людина довге не користується своїм телефонним номером у мережі МТС, вона може її втратити. При додзвоненні на такий номер можна почути у слухавці фразу "Абонент тимчасово заблокований".Це відбувається вже тоді, коли телефонний номер остаточно забирається оператором МТС і блокується до моменту передачі його на продаж.

Якщо ви чуєте фразу «Абонент тимчасово заблоковано», це може означати, що номер МТС знаходиться у судовому блокуванні. Таке часто трапляється під час розгляду з телефонними хуліганами. Також судовий блок застосовується на час слідства під час розплутування серйозних злочинів – весь цей час люди будуть чути повідомлення про те, що номер МТС тимчасово заблокований.

Дії тих, хто телефонує при блокуванні номера

Якщо ви почули таку фразу при спробі дозвону до свого співрозмовника, вам не залишається нічого іншого, як подзвонити пізніше. Якщо ви точно знаєте, що ця людина обнулює баланс, то ви можете поповнити йому рахунок – через деякий час його телефон розблокується.Також Ви можете спробувати дізнатися причину блокування через службу підтримки. Найчастіше вони розкривають інформацію про фінансові блокування. В інших випадках залишається або зачекати, або спробувати додзвонитися абоненту на інший телефон.