Тариф «Хайп» від МТС: як підключити

Anonim

Пакетні тарифні плани стільникових операторів активно доповнюються пакетами трафіку для соціальних мереж, месенджерів та інших сервісів. Вперше ці доповнення з'явилися у Йоти, сьогодні вони є у всіх. Ще одним витвором для найактивніших абонентів став тариф «Хайп» від МТС. У нього маса плюсів, хоча є й деякі неочевидні мінуси, які не видно неозброєним оком. Подробиці про новий тариф – у нашому огляді.

Опис тарифного плану

Тариф «Хайп» отримав свою назву неспроста. Він орієнтований на активну молодь, тому найменування мало бути модним, сучасним.Слово "хайп" трактується як "шуміха" або "ажіотаж". Це молодіжний сленг, який сповнений запозичень із англійської мови. Хоч і вважається, що в російській мові вже достатньо англіцизмів (зовсім ні до чого засмічувати його), в ньому з'являються нові слова і фрази.

Хайпити – це розважатися, святкувати, шуміти. А хайп – це саме галас. Тому і новий тариф від МТС вийшов вражаючим, увібравши максимальну кількість всіляких безлімітів для тих, хто живе активним життям. Незважаючи на те, що ТП орієнтований на молодь, скористатися ним може будь-який абонент МТС – жодних обмежень немає.

Базові розцінки

Тарифний план «Хайп» від компанії МТС – це черговий пакетний ТП. Він надається з абонентською платою 500 руб./міс. Сума не найбільша, вона включає наступний набір послуг:

  • 100 хвилин розмов з місцевими абонентами.
  • Безліміт всередині мережі МТС (не тільки за місцем, але і по всій Росії).
  • 200 SMS-повідомлень по домашньому регіону.
  • 7 Гб звичайного трафіку – витрачається будь-які потреби.

Після вичерпання пакета хвилин місцевий голосовий зв'язок на новому тарифі МТС тарифікується щохвилини – 2 руб./хв. Міжмісто по Росії коштує 5 руб./хв, виклики до країн СНД – 35 руб./хв, до європейських країн – 49 руб./хв, за іншими міжнародними напрямками – 70 руб./хв.

У базовий пакет на тарифі «Хайп» включено лише місцеві SMS, але на будь-які номери, у тому числі на МТС. Після вичерпання пакета відправка SMS коштує 2 руб. на місцевих телефонів. Відправка SMS по Росії коштує 3, 8 руб. Відправка MMS у будь-яких напрямках по Росії коштує 9, 9 руб.

Розмір базового трафіку на тарифі «Хайп» становить 7 Гб. інших сервісів.Якщо він буде вичерпаний, почнеться автоматичне підключення додаткових інтернет-пакетів по 500 Мб за 95 рублів кожен. Відмова від додаткових пакетів призводить до повного відключення інтернету.

Безлімітний трафік

Тариф «Хайп» повністю виправдовує свою назву, надаючи море різноманітних безлімітів для наступних сервісів:

  • Соціальні мережі – російські «ВКонтакте» та «Однокласники», закордонні, але популярні Facebook, «Інстаграм», «Твіттер».
  • Месенджери – WhatsApp, Viber, Snapchat, Telegram, Скайп та МТС Connect.
  • Музичні сервіси – МТС Music, Apple Music, Google Music, Zvooq, Яндекс.Музика.
  • Магазини додатків – Google Play та App Store.
  • Відеосервіси – Twitch (ігровий стрімінг) та YouTube.
  • Онлайн-ігри – Skull and Bones (2018), World of Tanks, The Division, World of Warchips, Rainbow Six: Облога, War Thunder, World of Tanks Blitz, Tanki Online та Tanki X.

І справді, кількість безлімітів на тарифі «Хайп» просто зашкалює. Усе це за найбільшу абонплату у вигляді 500 крб./мес. - Досить вигідна по грошах пропозиція. Ми рекомендуємо перейти на тариф «Хайп» тим, хто не мислить свого життя без онлайн-іграшок, відеороликів на Ютюбі та соціальних мереж з нескінченними стрічками подій.

Підключення та перехід

Підключити тариф «Хайп» на МТС дуже легко – наберіть USSD-команду 11110101 або виконайте перехід через особистий кабінет. Також можна перейти на новий ТП в офісах оператора. Там же продаються нові SIM-картки із цим тарифним планом. Вартість переходу - 0 рублів, якщо з моменту останнього переказу пройшло більше 30 днів.