Послуга МТС Онлайн: опис

Anonim

Соціальні мережі буквально поневолили уми користувачів всесвітньої павутини. Сьогодні ранок сучасної людини починається не з туалету чи кави від відомої торгової марки, а з перегляду стрічки в соцмережах та з відповідей на отримані повідомлення. А відсутність доступу до Інтернету сприймається як трагедія. Втім, якщо немає можливості спілкуватися в соцмережах через інтернет, це можна робити через SMS, використовуючи МТС Онлайн - це спеціальна послуга, створена для абонентів оператора МТС.

Опис послуги

Послуга «МТС Онлайн» створена спеціально для тих, хто не уявляє собі життя без соціальних мереж.Тепер, щоб спілкуватися в соцмережах і залишатися на зв'язку навіть там, де немає доступу в інтернет, вам знадобиться звичайнісінький мобільний телефон із SIM-картою оператора МТС.

Послуга «МТС Онлайн» працює з такими мережами:

  • Однокласники – одна з найактивніших соцмереж Росії, призначена для пошуку однокласників;
  • Вконтакте – популярна соцмережа з потужним функціоналом та гігантською кількістю користувачів;
  • Facebook – популярна закордонна соціальна мережа, яку використовують користувачі з усього світу.

Зазвичай ранок рядового користувача починається з запуску клієнтських програм або з запуску браузера. Тепер можна обійтися і без цього, маючи під рукою звичайний мобільний телефон – головне, щоб він був прив'язаний до профілів у вказаних соцмережах. Активувавши в налаштуваннях сповіщень SMS-повідомлення, ви зможете отримувати новини спільнот та особисті повідомлення у вигляді SMSТакож потрібно не забути підключити послугу «МТС Онлайн».

Для прикладу розглянемо процес відправлення коментаря у соціальній мережі Вконтакте, з використанням послуги «МТС Онлайн». Припустимо, ви отримали у SMS новину від спільноти, на яку ви підписані. Для того щоб залишити свій коментар, вам потрібно відправити SMS-відповідь на той же номер, з якого надійшло повідомлення. Тепер подивимося, як відповідати на особисті повідомлення за допомогою послуги МТС Онлайн.

Тут ми можемо вчинити так:

  • Якщо потрібно відправити відповідь на повідомлення, що надійшло, в якому є ідентифікатор, то потрібно вказати цей ідентифікатор на початку відповідного SMS;
  • Якщо в отриманому повідомленні немає ідентифікатора, складаємо відповідь і відправляємо її на той номер, з якого воно прийшло.

Виглядає все це заплутано, але на практиці не викликає особливих труднощів.

Налаштування отримання SMS-повідомлень в рамках послуги «МТС Онлайн» здійснюється через самі соціальні мережі розділ «Налаштування – Оповіщення – Оповіщення через SMS». Ставимо тут галочку «Отримувати SMS-повідомлення» та насолоджуємось результатом. Подібним чином здійснюється налаштування оповіщень в інших соцмережах – Facebook та Однокласники.

Вартість послуги «МТС Онлайн» складає всього 1, 5 руб./добу за необмежену кількість SMS. Додаткова плата за відправлення та отримання текстових повідомлень не передбачена. Якщо раніше ви не користувалися послугою «МТС Онлайн», то перші 30 днів зможете користуватися нею абсолютно безкоштовно.

Як підключити послугу «МТС Онлайн»

Для того щоб підключити «МТС Онлайн» та почати спілкуватися в соціальних мережах за допомогою SMS-каналу, наберіть USSD-команду 1111006 або надішліть повідомлення з текстом «REG» (без лапок) на безкоштовний Сервісний номер 100640.Зверніть увагу, що при цьому у вас буде відключена послуга «Заборона контенту» Що стосується безкоштовного промоперіоду, то він недоступний тим, у кого підключена послуга «Заборона прийому інформаційних SMS та SMS/MMS із сайту МТС».

Як відключити послугу «МТС Онлайн»

Отримання великої кількості SMS-повідомлень може викликати роздратування – особливо це стосується тих, хто активно спілкується в соціальних мережах та підписаний на десятки спільнот. Якщо вам встигли набриднути оповіщення, слід відключити послугу «МТС Онлайн» USSD-командою 1111006 - у меню потрібно вибрати пункт 3. Після цього послугу буде відключено. Також ви можете надіслати слово «STOP» (без лапок) на сервісний номер 100640